Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Beyler Black Lagoon gibi bir havada olan kaliteli bildiğiniz bir anime rica etsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 izlemediysen 2. sezonu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 izledim tabii :) 3. sezonu çıkıcakmış diyorlar mangası yeteri kadar ilerleyince.Ama o ana kadar... Yok mu yani koskoca paticikin anime bilgisinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 valla ben o tarzda anime görmedim de duymadım da, bilse bilse sturm veya kaede bilir. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Black Lagoon gibi bulmak zor (aşmış olduğundan değilde, o türde bulmak zor işte anladınız) ama bir iki tane yakın anime önerebilirim Baccano! en yakın anime olur herhalde. Aksiyon kısmından biraz kısıp, hikaye kısmına verilmiş olarak düşün. Eyecandy karakterleri de daha iyi portrelenmiş karakterlerle değiştir. Gungrave de senin isteklerine pek uzak değil. İlk bölümünün sana yanlış fikir vermesine izin verme. 2. bölümden itibaren sanki başka bir anime izliyor gibi olucaksın. Black Lagoon gibi "eğlencelik" bir dizi değil yanlız onu eklemeliyim. Kaze no Yojimbo daha da ciddi birşeyler istersen deniyebilirsin. Ama bulması baya zor olur torrentten. emule veya dc'ye başvurman gerekebilir. Yani isteğinin zorluğu şu noktadan geliyor. O kadar "sert" anime yapınca, mecburen hedef kitlenin yaş ortalaması artıyor. Ama o yaştaki Japonlar ise o türden zevk almıyorlar. O yüzden Black Lagoon gibi yapımlar zor bulunuyor, çıktımı da yurt dışında inanılmaz tutuyor, yurt içinde tutmuyor. O zamanda DVD satışlarından para akmıyor. Mesela o türü biraz daha yumuşatırsan Samurai Champloo, Outlaw Star gibi isimler hemen dökülmeye başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 baccano'yu indirmeye başladım yarına biter heralde ancak konusu fena değil gibi görünüyor, umutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Ben de bakayım onlara yav =) Severim Black Lagoon'u çok severim hem de ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Devil May Cry, güzel bir anime olmasa da o türe yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Ne yaptın Metakuso, uzaktan yakından alakası yok Devil May Cry'ın Black Lagoon'la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Basrol de hatun karakterler seviyorsan Noir öneririm konusuda cok ilginctir.cok fazla gun fight var zaten ama black lagoon daki karakterleri bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 niye olmasın canım. tema bile aynı. iş gelir. gider hallederler. dönerler. bölümler birbirinden alakasız falan. gerçi dmc sonlara doğru değişti biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 yanlız ben black lagoon gibi derken bir plot ekikliği içeren anime değildi kastım.Black Lagoon'daki karakterler ve gelişimleri çok iyiydi.Yani bir plot yoktu ama,karakterlerin dünyasında bir plot mevcuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Darker than black var ama senin istedigine sekile uyarmi onu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Daha herşeyi kesinleşmeden yeni topic açmıyım dedim. Black Lagoon 3. sezon geliyor. Hadi hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ooo şahane, geçen gün içimden geçirmiştim. keşke başka şey dileseymişim demiyorum çünkü yeterince güzel haber. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Phy said: Darker than black var ama senin istedigine sekile uyarmi onu bilmiyorum benimde aklıma şimdi o geldi... sağlam seridir darker than black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Çok alakaları yok ama trigun, gun x sword, cowboy bebop, gungrave de seversin büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar