Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Desert Rose?

S_h_a_D_o_W

Öne çıkan mesajlar

Stinge denk gelince dinlerdim,geçen bütün albümlerine bakma fırsatını 2004te buldum,birçok parçası hoşuma gitti,ama birşeyi garipsedim..
Desert Rose 1999 albümünde nasıl olur?:S
Hani ben sanki çok daha kısa bir süre önce listelerde bu şarkıyı gördüğümü,tvde bunun klibi döndüğünü hatırlıyorum,belki 99daki albümü 2004te dinlediğim için bana o yüzdende öyle gelmiş olabilir tabi,kısacası bu desert rose parçasının 99dan sonra yeni bir düzenlemesi mi çıktı yoksa bu şarkı baya uzun süre listelerde mi kaldı,yada klibi filan geç mi çıktı
Sosyal ağlarda paylaş

99'da çıkmıştı evet gayet iyi hatırlıyorum hehehe.

o değil de, ben bu şarkı "ilk" çıktığında sadece sting'in sesiyle dinlediğimi hatırlıyorum. ama ondan sonra bir daha o versiyonunu dinleyememiştim, yanında adamın da düet ettiği versiyon yayınlanmıştı hep.

acaba gerçekten solo versiyonu var mıydı, yoksa ben hayal görmüştüm de öyle mi aklımda kalmış? hiç araştırma zahmetine girmedim de, eğer öyle bir versiyonu varsa tekrar dinleyebilmek isterdim.
Sosyal ağlarda paylaş

The song is noted for Sting's duet performance with Algerian Raï singer Cheb Mami, creating a distinct world music feel to the song

The lyrics of the song are inspired by the Frank Herbert novel, Dune, possibly because Sting played the villainous Feyd Rautha in the 1984 film adaptation. Both film and book feature the Arabic language.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...