PhysX Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 bugün hotmaile bir mail geldi ve skydrive diye birşey gözüme çarptı hemen denedim tabi. skydrive online bir depolama alanı, indirmesi istediğiniz kişileri(public de olabilir) belirleyebiliyorsunuz yada kendi deponuz olarak da kullanabiliyorsunuz. 5gb depolama alanı veriyor ve yükleme hızı rapidle aynı hemen hemen. denemek için 15mb bir dosya yükledim ve indirme hızı 20kb/s şimdilik hoşuma gitti. fakat yüklerken %de göremiyorsunuz ve size bir top oyunu veriyorlar onu ordan oraya fırlatarak zaman öldürüyorsunuz. yükleme %si gösterilse daya iyi olurmuş sanki :p ama genede ne yalan söyleyeyim hoşuma gitti benim edik: skydrive sadece @windowslive.com uzantılarına özgü değil hotmailde de varmış. edik2: 1mbit kullandığımı da yazayım tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 20kb/s az yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ben 70-100 kb arası indiriyorum vallahi rapidshareden. 20kb için degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 şahsen 430kb/sn ortalamayla rs varken yüzüne bakmam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 bencede rapidshare'den güzelim 430kb'lik hız dururken 20kb biraz zayıf kalıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 tek bir testten yola cıkarak 20kbye takılmayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ne 430 u ya dalga mı geçiosunuz. buna rağmen.. gerçi okulun pis( "ç" de olabilir oradaki "s" ) liği var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 AFERİN EZDİN BİZİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ne alaka? yazık keşke sizin gibi dL edebilseydim.. o yazılanlar sadece gösteriş:) ki; öyle değişken bi netim warki şimdi bak bide duruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 saniyede 1.4mb varken, 20kb :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ya rapidle kıyaslamak için demedim ben onu aslında hani kişisel depolama şeysi gmaile dosya yollanmayacak artık gibisinden ama evet bencede az.. o kadar milyon kişiye 5mb istemiyorum tabi de en azından bir 80-120 arası olsaydı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Solede bakmak lazim olaya bedava,beklemek yok (image deki harfleri giricem diye sasi olmak yok) bide bide sey ne bilim ya guzel bisi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 aslında upload ederken dosya boyutu kıyaslaması yoksa yine harika bi olay bence bu.bence enbüyük etkenlerden birisi bu.100mb 100mb bölcem diye birsürü vakit kaybediyorum,sonra upload et bilmemne,ben 4shared kullanıyodum 5 gb oda ama 100mb dosya bası yollama limiti.10mbit upload'ı ancak sınırlı kullanıyosun.Sıra sıra yuklemeye cok vakit kaybediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 dün bir microsoft yetkili ile tanıştım, konuştuk filan da o sölyedi. benim haberim yoktu. bu sistem için microsoft 400 bin server kurmuş filan. 25 gb şu an size sunulan alan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 skydrive kullanan birinin PC sinde office olmasına gerek yoktur diyebilirmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 yoktur. aynı zamanda http://windows.microsoft.com/en-US/windows-live/essentials-other-programs?T1=t4 mesh denilen şey ile dropbox gibi kullanabiliyosunuz bu alanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar