VERY Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 MERHABA ÇOCUKLAR, ŞİMDİ SİZLERE ANLATACAKLARIM GERÇEKTEN İLK DUYULDUĞUNDA KULAĞA ÇOK SAÇMA GELECEK TÜRDEN ŞEYLER. BANA İNANMAYACAĞINIZI BİLİYORUM. SİZ DE TIPKI DİĞERLERİ GİBİ SAÇMALADIĞIMI, SİZİ KANDIRMAYA ÇALIŞTIĞIMI DÜŞÜNECEKSİNİZ. ÇILGININ TEKİ OLDUĞUMU SANACAKSINIZ. SİZLERİ SUÇLAMIYORUM VE HER ŞEYE RAĞMEN ŞANSIMI DENEMEK İSTİYORUM. BU FORUM SIRADAN BİR FORUM DEĞİL. ZATEN ARANIZDA MUTLAKA DAHA ÖNCEDEN BUNUN FARKINA VARMIŞ OLANLAR, BURANIN GÜCÜNÜ HİSSETMİŞ OLANLAR OLMALI. BİR KİLİT TAŞI BURASI. BİR KOPMA NOKTASI. ÇOCUKLAR, DÜNYAYI KURTARABİLMEM İÇİN FORUMDAKİ TÜM YETKİLİLERİN YETKİLERİNİ DERHAL BANA DEVRETMELERİ GEREKİYOR. KULAĞA ÇOK SAÇMA GELDİĞİNİN FARKINDAYIM. BÖYLE BİR ŞEY BANA SÖYLENSE BEN DE TIPKI SİZİN GİBİ GÜLER GEÇERDİM. AMA HEPSİ GERÇEK ÇOCUKLAR. BEN "O"YUM. SİZE BAHSETTİKLERİMİN TÜMÜ TAMAMEN GERÇEK. BAKIN... DÜNYAMIZI İSTİLA ETMEYE HAZIRLANIYORLAR. KİM OLDUKLARINI, NEREDEN GELDİKLERİNİ ŞİMDİLİK BOŞVERİN. SİZDEN SADECE BANA İNANMANIZI VE GÜVENMENİZİ İSTİYORUM. ÇÜNKÜ FAZLA ZAMANIMIZ KALMADI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Yorungeyi kurtarmada basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 İMDATTTTTTTTTTTTTTTTT HEPİMİZ ÖLÜCEZ al kanka benim yetki senin olsun pek bişi yok ama idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 doktor bu ne ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VERY Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 BİLİYORDUM! İNANMAYACAĞINIZI BİLİYORDUM! KAÇIĞIN TEKİ OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORSUNUZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Yorunge disi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Oha attığın mesaj beni gerçekten eğlendirdi. Gözümdeki bir numaralı feyksin artık. Yörüngeden engellersin istilayı başlamadan ;) Hadi cya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 VERY said: BİLİYORDUM! İNANMAYACAĞINIZI BİLİYORDUM! KAÇIĞIN TEKİ OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORSUNUZ. haşaaa hacı lütfen ayıp ettin şimdi üzdü bu beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ben yetikimi sana devrediyorum very. sana inanıyorum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Forumdaki tüm yetkilerle dünyayı nasıl kurtarıcan aga ? eline bi klavye versek ? ya da ya da system restore ? :D LoL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 peki marduk ne zaman gelicek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 belkide tüm yetkilerin birinde toplanınca böyle voltran falan oluyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Anladım lan karakedi bu aslında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ozel mesaj at daha efektif olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Dunya uzerinden prim yapma arkada$im lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 süpermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 tam olarak nası devredebilirim yetkilerimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Ben de inandım valla, tüm admin/moderatör nick/password'leri; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VERY Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 BU ÇOK KÖTÜ BİR ŞAKAYDI ASTERİKS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 adamın adını doğru yaz önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 DUNYAYI ELE GECIRMEME VE VIKTORUN BUYUK DUNYA PLANINI YURURLUGE KOYMAMA YARDIM ET AFRIKADA YASIYANLARLA AMERIKALILARIN YERINI DEGISTIRDIKTEN SONRA AFRIKAYI SANA VERICEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar