Kaspar Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 said: ERHOT, 22 Mart 2003 17:28 tarihinde demiş ki: TURKEY rulesss aksine: türkiye yönetir[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 yalnız şöle bişe var Almanya Fransa gibi ülkelere pek güvenemiyorum ben kuzey ırağa girdiğimiz [sınırdaki durumu kontrol etmek için girmiş bir kısım birlik, bunu bizimkiler de onayladı] haberinden sonra Almanya bizim bazı üslerimizde bulunan awacs uçaklarını ülkeden çekme kararı mı ne almış, yani pek de sıcak bakmıyolar bu duruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 black türkiye yaklaşık 91den beri kuzey ırakta asker bulunduran bir ülke sadece gündeme çok gelmemiş bir konuydu eğerki savaş olursa 1 yada 2 yıl sonra düşünmeden katılırım ama şu anda sanmıyorum öz benliğimi inkar etmektense onunla ölmeyi tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Üstad bizimkiler değil Ingilizler onaylamış, bizimkiler yalanladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Onun ne kadar doğru olduğuda bilinmiyor zaten.Bu arada Vampire bir sayfa önceki post'un güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Sagol apache... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Türkiye'nin zaten orada askeri olduğunu askerliğini yakın tarihte bitirmiş biri olarak şahit de olduğumdan biliyorum ama onu dışında da bir miktar birliğin yine sınır güvenliğinin kontrol altında tutulması amacıyla girdiğini söylediler, nerdeyse 18 saat TV açık olduğu için onların yalancıyısım ben de ;) mesela 16 demiştiniz siz helikopter olayındaki ölenlerin sayısını, ama hala ısrarla 8+4 12 kişi öldüğünü söylüyolar haberlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Valla 16 sayısında da ben medyanın yalancısıyım. Ancak Ingiliz kardeşlerim beni yalancı çıkarmamak için bugün de iki helikopterlerini çarpıştırdılar ve 6 ölü daha verdiler böylece aradaki 4 fark fazlasıyla kapanmış oldu ;)[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 aha pardon yalanlamışlar almanya da öle olursa böle yaparım demiş yalancı be bu haberciler bi öle bi böle lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 bence dünyanın sonu olurduu..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Ben türkiyede kalır kanımın son damlasına kadar çarpışırdım. İnsan hayatında vataninin topraklarını savunurken ölmek kadar yüce bir son olamaz.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 hem sehıtler dırek cennete gıder Peygamberımızın hadısını unutmayın Vatan icin sınırda 1 saat nobet tutmak 1 asır oruc tutmaktan daha sevaptır ben her zaman soylerım ben Asker cocuguyum dırek gıderım Askerlıkten kacmam tam tersı gonullu yazılırım cagırmasalar bıle hemde Nostradamusun su kehanetını unutmayın 3. dunya savası buyuk bır gucun dunyaya dolaylı yollardan meydan okumasıyla baslıycak tum dunya savasa gırıcek ve savastan galıp olarak Turkler cıkıcak ve dunyayı bır kez daha avuclarının ıcıne alıcaklar fakat savasın bıtımınde medenıyette cokucek dunyada Turklerın lıderlıgınde 300 yıl barıs yasanıcak evet aslı boyleydı bıde bunla ılgılı Eınsteın ın da bır yorumu var 3. yu bılmem ama 4. dunya savası Taslar ve Sopalarla yapılıcak[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Suiko Dragon UDIC (Ultima Dragons Internet Chapter) Armaden Dewild Lead HC armedendewild.frp-tr.net www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 ya savaş dediniz de.. Irak taki canlı kalkanlara ne oldu ? peheua[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 bi kısmı kaçtı bi kısmı elektrik santrali- hastane gibi kritik noktalara konuldu diye biliyorum.. hatta cnntürkte türk bi canlı kalkanla röportaj yaptılar öğlen.. elektrik santralindeydi..[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Hahaha ben Türk ordusunu yenmek için önce kocaman bi döt lazım. Bakın bu iddayı asılsız atmıyorum. Tanıdık bi astsubay vardı genelkurmayda çalışan, ayrıca adam 3 sene doğuda pkk ile savaşmış. Gine bi gün anlatıyo alman bi general gelmiş tatbikat izlemeye. Bizimkiler uzaktan tanklarla varilleri vurdukça generalin ağzından salyalar akıyomuş. "Almanyada kullanılan tankların daha iyisi varmış ama bizimkiler gibi kullanananı görmemiş" Tankları kullananların gördükleri sadece kurslarla sağlanan eğitim. Daha borberelilerden bahsedilmedi bile... Ayrıca bizim Türk Yıldızları grubu 7 uçakla yaptığı bi hareketi, o güçlü (!) amerika 5 uçakla denemeye kalmış ve 3 uçak mefta... (basından)[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Ha birde unutmadan abd afganistanda kendi 5 askerini bombalamıştı. Ortalıkta düşman yokken kendi askerini helekopterle öldürdü. Hatta şimdi de iddia ediyorum, abd bir aya kalmaz ırak topraklarında kara ordusunda kayıp verecek. Saddam'ı da aşşağalamamak lazım. Adam kaç tane savaş geçirdi başından. Abd'nin esir aldık dedikleri adamlar terlikli şalvarlı adamlar, esas ordu gelince napcaklar bakalım[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 amerika öyle bi anda höttedenek giremez türkiyeye.. ancak bilimum komşuları ab'yi kışkırtması lazım ki o da pek kolay olmaz..[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Bir otomatik silah versinler soluğu cephede alırım....[hline]DOGDUM KONUSMAYI ÖGRENDİM, ÖNCE "BESIKTAS" DEDIM, OKUMAYI YAZMAYI ÖGRENDIM, ÖNCE "BESIKTAS" YAZDIM. YENILDİK DEDILER, "BESIKTASA" AGLADIM.. BAYRAMLARDA "BESIKTAS" FORMAMI GIYDIM. SOKAKLARDA AHMET DURSUN OLDUM.. GÜZELIM, KENDINI ILK ASKIM SANIYORSUN AMA BEN ÖNCE BESIKTASI'i SEVDIM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 oldu.. o silahı da zaten mousela kontrol ediosun.. onları kullanma yetisiyle doğmuyo insan.. eğitim+kondiyon+hedehödö gerekir[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 said: Viktor, 22 Mart 2003 22:21 tarihinde demiş ki: hem sehıtler dırek cennete gıder Peygamberımızın hadısını unutmayın Vatan icin sınırda 1 saat nobet tutmak 1 asır oruc tutmaktan daha sevaptır ben her zaman soylerım ben Asker cocuguyum dırek gıderım Askerlıkten kacmam tam tersı gonullu yazılırım cagırmasalar bıle hemde Nostradamusun su kehanetını unutmayın 3. dunya savası buyuk bır gucun dunyaya dolaylı yollardan meydan okumasıyla baslıycak tum dunya savasa gırıcek ve savastan galıp olarak Turkler cıkıcak ve dunyayı bır kez daha avuclarının ıcıne alıcaklar fakat savasın bıtımınde medenıyette cokucek dunyada Turklerın lıderlıgınde 300 yıl barıs yasanıcak evet aslı boyleydı bıde bunla ılgılı Eınsteın ın da bır yorumu var 3. yu bılmem ama 4. dunya savası Taslar ve Sopalarla yapılıcak[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Suiko Dragon UDIC (Ultima Dragons Internet Chapter) Armaden Dewild Lead HC armedendewild.frp-tr.net www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır O Nostradamus'un kıyametle ilgili bir kehaneti daha vardı ama gerçekleşmedi...[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 said: Kenderleme, 22 Mart 2003 22:50 tarihinde demiş ki: oldu.. o silahı da zaten mousela kontrol ediosun.. onları kullanma yetisiyle doğmuyo insan.. eğitim+kondiyon+hedehödö gerekir[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Askerlikte bunu öğrettiyolar..bilmem biliyomusun...off çoluk çocuğa laf annatmaya çalışıyoruz ya...[hline]DOGDUM KONUSMAYI ÖGRENDİM, ÖNCE "BESIKTAS" DEDIM, OKUMAYI YAZMAYI ÖGRENDIM, ÖNCE "BESIKTAS" YAZDIM. YENILDİK DEDILER, "BESIKTASA" AGLADIM.. BAYRAMLARDA "BESIKTAS" FORMAMI GIYDIM. SOKAKLARDA AHMET DURSUN OLDUM.. GÜZELIM, KENDINI ILK ASKIM SANIYORSUN AMA BEN ÖNCE BESIKTASI'i SEVDIM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 pardon yanlış anladım ben galiba.. otomatik silahlar sam'in minigunlardan diildi dimi? cidden pardon.. onlardansa da oha zaten..[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 said: Viktor, 22 Mart 2003 22:21 tarihinde demiş ki: hem sehıtler dırek cennete gıder Peygamberımızın hadısını unutmayın Vatan icin sınırda 1 saat nobet tutmak 1 asır oruc tutmaktan daha sevaptır ben her zaman soylerım ben Asker cocuguyum dırek gıderım Askerlıkten kacmam tam tersı gonullu yazılırım cagırmasalar bıle hemde Nostradamusun su kehanetını unutmayın 3. dunya savası buyuk bır gucun dunyaya dolaylı yollardan meydan okumasıyla baslıycak tum dunya savasa gırıcek ve savastan galıp olarak Turkler cıkıcak ve dunyayı bır kez daha avuclarının ıcıne alıcaklar fakat savasın bıtımınde medenıyette cokucek dunyada Turklerın lıderlıgınde 300 yıl barıs yasanıcak evet aslı boyleydı bıde bunla ılgılı Eınsteın ın da bır yorumu var 3. yu bılmem ama 4. dunya savası Taslar ve Sopalarla yapılıcak[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Suiko Dragon UDIC (Ultima Dragons Internet Chapter) Armaden Dewild Lead HC armedendewild.frp-tr.net www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır evet buna benzer bişiler bende duymuştum. Kıyametten önceki savaş kılıç kalkanlı felan olcak. Sonra hatta kur'an da da yazıyomuş bi kız çok rahat bi şekilde batıdan çin'e kadar gidebilecek. Ama bu durum kısa sürecekmiş... Tabi bence de hurafenin önde geleni...[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 [Bu mesaj McFrenzy tarafından 22 Mart 2003 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 tabiiiiiiiiii tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hepsi doğru bunların SÜPHESİZ. türklerle 300 yıl barış cart curt. ne dionuz ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 insanoğlu savaşmadan duramaz.. 300 yıl imkansız bi süredir.. 40-50 sene belki 100 seneden fazlasına inanmam asla[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar