fenris Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 çalışamıyoom leen...hiç çalışabilen bi adam olamadım zaten. oku oku oku aaa... lan okunarak bişe olsa bunca yılda olurdum :P yok karadeniz kalkınma planı, yok sekizinci beş yıllık kalkınma planı (lan kalkıncak olsa kalkınırdı o zamana kadar) filan... öeh sıkıldım yaw ehüw :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 .beeeenim başlkta tarif edilen B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 o sebeptendir ki ben oturdum ekşi paticik falan okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 çalışkanlık bi alışkanlı değil genetik özelliktir diyenler : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Yenerk85 said: çalışkanlık bi alışkanlı değil genetik özelliktir diyenler : ) yok öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 tembellık genetıkte orası kesınde calıskanlıgı bılemeyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 tembellik genetikse çalışkanlık da oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 olmuyo kardeşim olmuyo benden iyi mi bilcen sdsfdfgdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ahah kalıtsal olmayabilir öyle bi iddam yok belki de resesif falandır kalıtsalsa da : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 oha watershed in internete sızdığını da öğrendim nasıl çalışıyım lan şimdi! NASIL LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Count me in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 dershaneden çıktım, otobüse doğruu giderken, "ulan fizik var matematik var bu hafta sınav, baba dersler gideyim çalışayım akşama kadar" dedim içimden. eve girdim, salona girmemle abimin laptopunu görmem bir oldu. O dakikadan beridir buradayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 valla pazartesi mat sınavı var çalışmam lazım hiç içimden gelmiyo ama.NÖÖÖRSEM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Ya bırak sen yine ilginç şeyler okuyosun. 5 yıllık kalkınma planını roman okur gibi oku işte. Ben evrenin en gereksiz kayma gerilmesi formüllerini ezberlemek zorundayım. Nolucak bizim bu halimiz =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 fantastik facebook grubu adı olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 niye toplanıyorsunuz ki voltran falan mı oluşturacaksınız sddfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Burak dizlerini kırmadan öne doğru değil, voltranı oluşturacakmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 kingpin said: niye toplanıyorsunuz ki voltran falan mı oluşturacaksınız sddfd ezik hissetmeyelim,birbirimize destek olalım diye sfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 öff, iğrenç bi duygu ya... çalışmayınca da bi vicdan azabı çekiyorum lan benim çalışmam lazım, napıyorum ben diye, inat etsem de çalışamıyorum ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 sen toplan aradada kıllan (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 "Çalışmak isteyip çalışamayanlar"dan ziyade, "Çalışması gerekip de çalışmak istemeyenler" olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 yarın edebiyat sınavım var, nereye çalışmam gerektiğini dahi bilmiyorum. ilk yazılıdan nasıl aldıysam 63 aldım, bakalım yarınki giriş nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 kingpin said: niye toplanıyorsunuz ki voltran falan mı oluşturacaksınız sddfd seks yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 vergi hukuku sux ne zaman basina otursam uyuya kaliyorum lisesondaki analitik geometri den sonra en buyuk iskence allahtan o secmesi zorunlu secmeliydide kalem kipirdatmadan mezun olduk sinavlarinda bu aptal vergi seysinden gecmesem olmuyro ama :/ alin abicim verginizi diyesim geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 kingpin said: niye toplanıyorsunuz ki voltran falan mı oluşturacaksınız sddfd birlikte çalışmıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar