dogan-slx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Şimdi bir yerde okudum ve denedim oluyo. Deneyin gözlerinize inanamıyacaksınız.. Hazır gece iken daha raht konsantre olursunuz.. Şimdi saçınız uzunsa kendinizden değilse annenizden bir saç teli alın düzgün olmasına dikkat edin kıvırcık olmasın(bunlar benim önerilerim) Sonra bantla çok küçük bi topak oluşturun o topağın ortasına kılı yapıştırmaya çalışın kılın diğer ucunuda bir bardağın(bence şu uzun bardaklar olursa daha iyi oluo hassaslaşıyo ben ancak uzun rakı bardağında yapabildim) dibine tam ortasına yapıştırın. Sonra bardağı ters çevirin ve düz bi zemine koyun.. Sonra iyice konsantre olup hareket ettirmeye çalışın. (Ben bi önceki topicddeki sesleri dinleyerek yapabildimm diğer türlü olmadı konsantre olamadım). Çok ama çok bariz bi şekilde sallandırabiliyosunuz. Öyle böyle milim milim değil cm cm hareket edio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 yok len ben konsantre olmucam konyada yıkılan bına benım yuzumden yıkıldı bınaya bıraz baktım fazla konsantre olmusum bına yıkıldı alla alla aksam aksam hıc ısın yokmu olm senın[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan-slx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Evet vardı akşam akşam la havle vela soruya bak.. Gece bekçisi olmadığıma göre akşam akşam işim olamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 lol rex.. valla doğan görünümlü şahin kardeşim benim... bırak bu işleri. bunlar fani şeyler.[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: Estel_Anorien, 06 February 2004 03:30 tarihinde demiş ki: lol rex.. valla doğan görünümlü şahin kardeşim benim... :)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bakışlarla hatunları öldürüoruz bardak da neymiş :P[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 yahu bi bant kalmamış evde beeeeee yapamadım uhu ile[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 kafa atsan o bardağa daha çok etkisi olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 yat uyu bence daha iyi sallandırırsın telekinesi felsefesine başladı adamlar yau :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ganja takıl velhasıl dünyayı döndürür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 yahu şimdi yaptımda bakıom konstanre olamıyom:) esası benim öyle bi inancım vardır yani telekinesis felan yapılabilir çünkü sonuçta beyin dalgaları diye birşey var bunları yoğunlaştırarak ortamda küçük değişiklikler yapılabilmesi(bina yıkmak felan değilde kılı oynatmak) mantıklı geliyor[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 yalan hindu'lar nasıl döndürüyor sanıyorsun ? takılarak tabii ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 the mysterious phenomena of the human psyche Leonid Vasiliev. ilgilenen, ruh, metafizik gibi kavramlardan uzak deneysel bir inceleme isteyen, ingilizce bilenlere önerilir. okuması için ödünç verilir.[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bunlara kasmadan "astral seyahat" dene derim.. o süperdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 horace kitaba talibim :) ist. oturuosn demi![signature][hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 doğan-slx jedi msın be bi astral seyahat bi force noluyoz anlamadım sabah sabah[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 uuraşamıcam.. saçmamsı birşeyimsi bir şey.. :D[signature][hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Eğer ellerini bardağa yaklaştırmışsan ellerindeki elektrik onu çekiyor olabilir.[signature][hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 OO herkes buradan jedi olup çıkacak ya.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Ayrıca tavsiyem en azından sitedeki bütün deneyimleri okuyup sonra bu işe soyunmaktır.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar