Spidee Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Point & Click severim açıkçası da, takıntı da değil illa. TR:A oynadım, grafik kartlarımdan biriyle birlikte gelmişti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Penumbra'yı tavsiye etmem. Adventure oyunu değil ki direk Stealth Aksiyon oyunu kendisi. İlk episode'u oynamıştım da çok stress etmişti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ne aksiyonu yaw action sız silent hill denilebilecek bir oyun atmosfer bakımından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Boşver sen syberia 1-2 yi oyna yeter onlar sana 2-3 hafta Ben tekrar tekrar oynamışımdır çözümüne bakmadan bitirmeye kasmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 adventure kumpanyasının dağıtımını yaptığı safecracker diye bi oyun var.. paranıza yazı arkadaşım. almayın. yapmayın böyle şeyler.. gidip adamların bi oyununu beleş indiricem şimdi. buna hak kazandığıma inanıyorum konu şu: yok! evet. amca çok zengindir ve aramızdan ayrılır. hobisi kasalar olan bu amca vasiyetini bulmacalarla dolu malikanesinde bi yere tıkar. biz de kasa kasa ve kasa aça aça oyunu bitiririz. kasa açmak dediysem öle filmlerdeki gibi değil! bildiğin bulmacalar şözyürsun.. şekli birleştirin, su seviylerini eşitleyin, şifre nedir bulun tarzı. 3d panaromik görüntü içinde point and click şeklinde ilerliyorsunuz. ortamlar pek bi güzel gerçekten. ama hepsi bu. olmamış ya.. safecracker diyince ben de bişi sanmıştım. bi elektronik devre bile kurcalamıyoruz! öle salakçana, öle öeah! yuh! sadece yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 hmm geznirkene şunu gördüm.. çıkmış olması lazım "Overclocked: A History of Violence" güzel bişiye benziyor bi de adventure game kumpanyası Dracula: Origin'i çıkartacak ayın 20sinde. 19.99$ fiyatı (hatta dreamcatcher galiba her oyunu 19.99a çekmiş) yalnız bigfish'in fiyatlarına da bakmakta fayda var. bazen daha ucuza (9$ falan) bulunabiliyor oyunlar. tabi kutusuz, direkt dl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 syberia 1 ve 2 yi hemen oyna öncelikle. mükemmel hikaye, grafikler ve harika atmosferi var. bir point and click adventure için cok cok iyi bir oyun. sanitarium var, oynamıssındır diye tahmin ediyorum ama oynamadıysan mutlaka buna da el at. hikayesi tek basına yeter. bi de the longest journey var. yeni indirdim ben de su an oynuyorum, baya iyi oldugu soyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bunların altyazısı varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Indigo Prophecy : Fahrenheit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 runaway serisini oynarken ben zevk aldım valla öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Runaway 2'yi hiç oynayamadım, aldığım tüm versiyonları bozuk çıktı :( Ama 1.si çok güzeldi. MI özentisi diye önyargıyla bakmadan oynarsanız çok keyifli bir adventure oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Repeat'ı öneririm. Koca 1 seneni verebilirsin kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 http://freeware.remakes.org/ burada tonla adventure oyunu var! muhteşem!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ya ben bu başlıktan gördüm Siberia yı indirdim ama su koşmaları hızlandırmanın yolu yok mu sinir hastası olacam zone deiştirene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 çift tıklayınca kosuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 e koşuyoda upuzun yerler var koş koş bitmio bunaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 yok bu oyunu bitirmek için peygamber sabrı lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ne alakası var ilk defa senden duyuyorum boyle bi şikayet. her adventure oyununda oldugu kadar uzun yollar. yani bulmaca cozmen gereken oyunlarda bi oraya bi buraya gidiyosun zaten. ilk defa oynuyosun herelde bu turde bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 yoo oynmıyorum ilk defa monkey island da bile tıkladıgın yere uzaksa bile atlıyabiliodun koşma kısmını bunda öyle bişey yok 10 map deişiceksen 10unuda izlemen gerekiyo koşmasını. böyle saçma bişi ilk defa görüyorum. her mapi geçmek için 10-15 snye kaybediyosun merdiven varsa daha beter yavaşlayıp 3-5 basamak inmesini bekliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 murder on the orient exp. ve ben de benzer bi olaydan şikayetçiyim. hanım ablamız her bir kompartmana girdiğinde yükleme yapması pek bi lame olmuş. vallahi. bir de animasyonları geçmek ile geçmemek başa baş sürelerde (hafifçe ekran kararıyor. zaten o sırada kadın ilerlemiş oluyor gideceği yere) halbusü bu türün en güzel örneklerinden the longest journey'de esc tuşuna tıklamamızla hanım kızımızı olacağı yere gönderebiliyor idik. filhakika tekrarlıyan kısımlarda karakterlerin salına salına yürümesi beklemek klavye kemirttirebiliyor, kablo çiğnettirebiliyor.. siz siz olun kalvyenin kablosunu çiğneyin, elektrik kablo çiğnerseniz 220volt şimşek yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 yani kıracam klavyeyi monitörü az kaldı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 bu arada The Curse Of Monkey Island Longest Journey Byzantine bitirdim. Grim Fandangonun yarısını oynadım. 1i dışında hepsi bundan eski oyun ama böyle bi sorunum olmadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 valla bazı oyunlar bazı minik sıkıcılıklar olabiliyor.. dayanmak, sabretmek lazım. syberia güzel oyundur. eğlenirsin sanırım bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 ya güzel olmasına güzel ama mekanları çok büyük yapmıslar tren istasyonun bi ucundan üniversitede rektörlere gidene kadar anan aglıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar