DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 hapishanede eğlendirerler umarım amcayı hop hop diye zıplatılar kucaklarında,rahat uyusun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 serefsizin cocugudur bunu yapan yapmayn normal insaidr mahkeme bilir artik kim serefsiz kim normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ne var? kendi icinde tutarli herif, peygamberi yapmis, o da gonul rahatligiyla aynisini yapmis iste. gogsunu gere gere anlatir laiklerin baskisindan, yasalarindan korkmasa o degil, 'komplo' geyigi supermis; lan imam nikahi kiymissin iste 5 yil once 9 yasindaki kiza, daha komplosu mu kalmis bunun, yeni mi kan gitmeye basladi beynine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 DoGMeaT said: hapishanede eğlendirerler umarım amcayı hop hop diye zıplatılar kucaklarında,rahat uyusun diye. o şimdi tek kişilik hücrede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Kendi gazetesinde böyle savunulmus. Hüseyin Üzmez'e çirkin komplo Gazetemizin 78 yaşındaki yazarı Hüseyin Üzmez, maruz kaldığı çirkin komplo sonucu dün tutuklandı. Ailece görüşüp yardım ettiği bir ailenin kızının kandırılarak yazarımız aleyhine iftira ettirilmesi sonucu gözaltına alınan Üzmez, daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İSTİHBARAT SERVİSİ Gazetemizin 78 yaşındaki yazarı Hüseyin Üzmez, maruz kaldığı çirkin komplo sonucu dün tutuklandı. Ailece görüşüp yardım ettiği bir ailenin kızının kandırılarak yazarımız aleyhine iftira ettirilmesi sonucu gözaltına alınan Üzmez, daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Söz konusu kızın ailesinin, Üzmez aleyhine herhangi birbeyanda veya şikâyette bulunmadığı öğrenilirken, yazarımızın akrabaları da,çirkin bir komplo ile karşı karşıya kalındığını belirttiler. Kartel medyasının,evli ve iki çocuk babası olan Üzmezin gözaltına alınma haberini hiçbiraraştırma yapmadan sitelerine taşıması dikkat çekerken, sorumlu gazetecilikten ziyade sırf gazetemize ve mütedeyyin insanlara çamur atma çabasıyla hareket etmeleri tepkiyle karşılandı. Hüseyin Üzmezin eşi Ayşe Üzmez de söz konusu iddiaları yalanlayarak, kandırılan kızın annesi L.Ç.nin, Hüseyin Beye ağabey diye hitap ettiğini, Hüseyin Bey in bu aileye büyük yardımlarda bulunduğunu ve çirkin bir komploya maruz kaldıklarını söyledi. Üzmez, tutuklamakararından sonra cezaevine götürülürken, Bu büyük bir komplodur dedi. Vakit Gazetesi Bakalım sonuç ne olacak Hüseyim üzmezden kesinlikle böyle birşey beklemem inş. komplo oldugu cıkar yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Ahmet Hakan Hürriyet'te yazıyor bugun. Zaman,Milli Gazete, Yeni Şafak,Bugün,Star gazeteleri habere nerdeyse yer bile vermemiş. Vakit gazetesi'de aslanlar gibi olmasada kibarca komplo kuruldu demiş. Helal olsun bunlara alın size ''İslami Getto''' düşünebiliyormusunuz farzedelim ki İlhan Selçuk böyle birşey yapmış olsun o gazetelerde çıkan haberler nasıl olurdu acaba ? Okadar yüzsüzler ki olan kendi adamlarına olunca din,kuran,ahlak ortadan kalkıyor. Bizim milletimiz kadar keriz bir millet yok Hay suratınıza sıçıyım bu partiyi bu anlayışı daha nasıl destekliyosunuz anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Hay suratınıza sıçıyım bu partiyi bu anlayışı daha nasıl destekliyosunuz anlamıyorum. said: Sen önce insan ol adam gibi yazmayı ögren sonra digerlerini eleştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 numberten Allah sana 4 karı nasip eder ne diyim. Hüseyin dedenizin durumu ortada dinleseydi tekbir giyimin sahibi Mustafa Karaduman'ı bu durumlara düşmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Yok anam ben bir taneyle başedemem 2008 yılında dört tane alacak kadar da hanzo değilim ama sagol beni düşündügün için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Ana kız ne güzel aranızda konuşuyorsunuz ama derdinizi özelden halledin lütfen. REsmen suçlu bulundu mu bu kişi yoksa hala zanlı durumunda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 first blood! killing spree!! double kill!!! http://www.ihlassondakika.com/detail.asp?id=19750 (multi kill yapmadan durdurmuşlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 babayı kurtarmışlar en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Normal bir durumda, yani alelade bir sapık bunu yapsa, cezaevinde onu cezalandırıyorlar, ancak bunun gibi kalın enseli ŞEYTAN'lara bişey olmaz. Bu elinde telefonu, önünde bilgisayarı takılır içeride, korunur kollanır. Bu arada beni bunca yazı arasında rahatsız eden bir detayı söylemeden geçemiyeceğim. Tecavüz bir cinsel eylem değil bir ŞİDDET eylemidir. Bıraktığı izler ömür boyu sürer ve en önemli, en ciddi suçlardan birisidir. Lütfen ama lütfen tecavüz=sex gibi bir algı oluşmasın. 80'lerin kült kitabı, Biz Duvar Yazısıyız da "Tecavüz kaçınılmazsa...." sloganı ile bu algıya ironik bir gönderme yapılıyordu, bunu gerçek sanmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 fee fi fo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Ahmet Hakan said: Müstahaksınız DÜN büyük bir merak duygusuyla... Zaman’ı, Vakit’i, Bugün’ü, Star’ı, Milli Gazete’yi, Yeni Şafak’ı aldım elime... Merak ettiğim husus şuydu: Bakalım bu gazeteler, "Vakit yazarı Hüseyin Üzmez’in 14 yaşındaki bir kıza tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanması" olayına nasıl yaklaşmışlar? Başladım incelemeye... Yeni Şafak, bulmakta zorluk çekilen gizlenmiş, minik bir haberle geçiştirmiş... Milli Gazete görmezlikten gelmiş... Zaman ve Star iç sayfalarda küçücük haberlerle "Vakit yazarı" bile demeden vermiş. Bugün’de "tık" yok. Vakit Gazetesi ise "aslanlar gibi" olmasa da biraz mahcup bir edayla yazarını savunmuş... "Hüseyin Bey’e komplo kurdular" diyor Vakit... Ardından da "kartel medyası"nı suçluyor... * * * Kendisini "İslam’ın ve Müslümanların gür sesi / Káfirlerin korkulu rüyası" olarak takdim eden bir gazetenin önemli bir yazarı, 14 yaşındaki bir kıza tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınacak, üstelik çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanacak... Ve bu olay memleketin bazı gazetelerinde "haber" bile olmayacak... Olacak şey mi bu? Böyle bir "haber" nasıl olur da görmezlikten gelinir? Zaman, Vakit, Yeni Şafak, Bugün ve Star gazetelerindeki arkadaşlar! Söyleyin lütfen... Böyle bir olayın binde biri "kartel medyası"ndan herhangi birinin başına gelseydi... Ne yapacaktınız? "Mahkeme kararını vermedi... Adam belki de masumdur" falan diyerek susup edebinizle oturacak mıydınız? Karşı tarafın her türlü zaafının üzerine amansızca giden sizler, sizin tarafın korkunç bir zaafına adam gibi tepki göstermeyi ne zaman öğreneceksiniz? Ne zaman kurtulacaksınız bu "İslami getto" yaklaşımından? Ne zaman terk edeceksiniz bu "İslami aşiret" mantığını? Nereye kadar gidecek bu ikiyüzlülük? * * * Peki ya kendisini "Müslümanların gür sesi" olarak konumlandıran Vakit’in yaptığına ne demeli? Yazarları Hüseyin Üzmez çok masum bir hayırsevermiş... Kendisine "komplo" kurulmuş... Kim kurmuş bu komployu? Polisler mi? Belli değil... Peki neden kurmuşlar? Belli değil... Nasıl bir komplo imiş bu? Belli değil... Savcı da mı işin içinde? Tutuklama kararı veren mahkeme de mi komplocu? Belli değil... "14 yaşındaki kıza tecavüz" gibi çok korkunç bir iddianın ağırlığından sıyırtmak için bulmuşlar "komplo" diye bir sihirli sözcük, abanıyorlar... "İslam’a hizmet etsin" diye köşe verdikleri adam, yüz kızartan çok korkunç bir iddiayla karşı karşıya... İstiyorsunuz ki... Hafiften de olsa yüzleri kızarsın, biraz utanç duysunlar, bir küçük özeleştiri gayretine girişsinler, biraz mahcubiyet yaşasınlar... Ne gezer! Değil mi ki memlekette her derde deva "Laik/İslamcı" gerilimi var... O halde taktik hazır: Her şeye inanmaya yatkın taraftar kitlene dönüp, "Ey cemaat! Savaş var! Düşman iş başında! Ergenekon komplo kurdu" falan dersin... Ve böylece yeryüzünün en aşağılık işini yaptığı iddia edilen "aşiret mensubu"nu koruyup kollarsın... * * * Oysa... "Herkes yaptığından sorumludur" cümlesi, "Medeniyet dersine giriş"in ilk cümlesidir... "Çifte standart dünyanın en aşağılık işidir" cümlesi, aynı dersin ikinci cümlesidir... Ve tabii "Başkalarına layık gördüğün muameleyi, kendi aşiretinin üyelerine yapmazsan sana kimse güvenmez" ilkesi ise aynı dersin üçüncü cümlesidir... Eğer bu dersler hakkıyla bellenmezse... İslami kesim dediğimiz bu kesim, "sapık hafız", "tecavüzcü yazar", "üç karılı tüccar" haberleriyle daha çok darbe yiyecektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 gazetede gördüm bu haberi şok oldum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Ahmet hakan bu yazıyı adamın suçlulugu kanıtlandıktan sonra yazmıs olsa anlardım da henüz hiçbir şey belli değil. Eger suclamalar dogru ise benim gözümde kızına tecavüz eden sapıktan bile daha aşagı olacaktır Hüseyin Üzmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 ahahaha gülüyorum ya. çok eğleniyorum, çok hoşuma gidiyo böyle şeyler. hiçbir şey kalmasa geriye, sadece kıyameti vaad ettiği için inanabilirim bir tanrıya. polis mal mı hükümet yanlısı gazete yazarını paketlesin? belki suçsuz çıkar, vicdanım sızlamaz(vicdan nedir amca?). ama anne ve kız ifade değiştirmediği sürece, zor. dini kullanarak, çocuğu olmayan kadınlarla ilişkiye giren hocalarla dolu anadolu. bugün hala varlar, hep de olacaklarlar cehalet oldukça. bu adam yapsa normal olmasa da olağan karşılarım, ayrıca ekstradan hoşuma gider o gazetenin bir yazarı olması. işte bu! din var oldukça, onu sömürenler de olacak, onu kullanarak yozlaşacaklar hep daha fazla! tüm dünya şeriatla yönetilse, yine kopacak kıyamet kokuşmuşluktan, iküyüzlülükten riyadan. KIYAMET! KIYAMET! hehehe. beni dağa kaldırın, çabuk beni dağa kaldırın hahahah. neşem yerinde, sizler için bir bobilerimsi hazırladım. hüseyin üzmez, sir, sen bana birini android. bu modern zamanların marquis de sade'i, Josef Fritzl; kızını depoya kapatıp 20 yıl düzdü, 7 çocuk sahibi oldu, mangalardan doujinlerden fırlamış kendisi.. hayvansın josef. http://img134.imageshack.us/img134/6708/7kpu9.jpg bu da suçu henüz yasal olarak ilan edilmeyen(-belki de suçsuzdur jack? -kapa çeneni james.) hüseyin (d)üzmez. http://img301.imageshack.us/img301/4261/writers20070222230422rm4.jpg oh shit fella, keşke sözlük hesabımı kapatmamış olsaydım. neyse yarın c/plerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 maddox ustadi aniyoruz burdan yazisinda pedolarin resimden kolayca tespit edilebilcegini, hepsinde urpertici bir gulus oldugundan bahsediyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 lol eternalusun saptamasi sahane; ayni o resimler yav, orjinalleri gormus olmasam fotosop derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 varya 15 yaşındaki kızları bu kart horozlar alsın. gençler ne alsın 3 ün birini mi? hem psikolojik açıdan düşünümüyor mu bu adam ya. o genç kız kendisi gibi genç birini ister sen gibi dedesinden büyük adamı penisi kalkıyor olsa bile??? ne yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 degi$ik baki$ acilari hayatimizi zenginle$tirir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 ahmet hakan'ın bugün yazdıkları da okunmalı. ayrıca rep'ler Eternalus'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 ya ihlastaki salaklar kadının ismini yazmış. o bölgede oturan bi anda polisle haşır neşir olan kaç tane bilmemne ç. isimli kişi olabilir. (bende ortak olmayım dedim) ah ulan hitler diyesim gelior arada bunlar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar