Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 nolacak böcekli olsa onu anlamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ginaly said: nestle çikilötalarının içinde bişi varmış, yiyen yahudi oluyomuş. fuck! yalan o adamım. lanet olsa bi zenciye döndüm ben dostuum! bi de yanına coca cola içmiştim ve şimdi mehico kökenli bi zenciyim ese! ne kadar tehlikeliyim düşünebiliyor musun? tüm dünyayı yönetecek komik ve ufak tefek bi yavıdi olmayı dilemiştim ama şimdi amerikaya girmek istediğim de bile hapisaneya atıyorlar beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Gülen Kolej ne ya? doga okullari mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Coca Cola`yi tersten yazinca uzaylica kill all muslims!!!11 yaziyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 gülen abd'nin emrinde diil mi, okullarında niye anti-cola propagandası yaptırsın fdsfsdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Esh said: Gülen Kolej ne ya? doga okullari mi? doğa okulları doğan grubunun olması lazım. doğan grubunun tv kanallarındaki tüm çocuk dizileri doğa kolejinde çekilio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 sir said: gülen abd'nin emrinde diil mi, okullarında niye anti-cola propagandası yaptırsın fdsfsdgdf Başlığı açana yalancı diyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 doga okullari ye$ilcilerin haci. ben oyle biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 yoo sg-1, başlığı inatla akp-feto-abd komplosuna dönüştürmek isteyenlere selam ediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 sir said: gülen abd'nin emrinde diil mi, okullarında niye anti-cola propagandası yaptırsın fdsfsdgdf e bas git artık lütfen, yalan mı söylüyorum bunca mesaj?! adamlar gani gani beyin yıkıyorlar be, sen gelmiş kafa buluyorsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 e doğrusunu söyleyin o zaman da anlayalım, kimdir bu feto, necidir, neden okullarında anti-cola propagandası yaptırmaktadır? yabancı sermaye karşıtı mıdır ulusalcı arkadaşlar gibi? anti-emperyalist midir? gençliği bu yönde mi yetiştirmektedir? yoksa bi abd kuklası mıdır, cia'nın elinde oyuncak mıdır, dolaylı yoldan hükumete direktifler mi yöneltmektedir? eğer öyleyse yabancı sermaye düşmanı olacak hali yok, hükumet maşallah çok seviyo yabancı sermayeyi. hadi buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 @Sir, bu başlıkta AKP kelimesinin geçtiği ilk mesajı atan sensin. Üşenmedim, baktım, Tayyip-Hükümet-Başbakan kelimeleri de geçmiyor. Komplo demişsin de o senin kendi paranoyan, ilk sayfadaki bikaç mesaj dışında hemen herkes koladan bahsetmiş, bahsetmeyenler de ne feto kelimesini ne de abd kelimesini kullanmamışlar(Ki sen kalkmış bi de "inatla" yazmışsın). Sadece başlığı açan arkadaşımız mahalle baskısından bahsetmiş, ki yalan değil, bu yapılanın "Rabbim geri döndür"den hiçbir farkı yok. Kolanın zararlı olduğunu düşünüyorsan çocuklara bunu izah etmenin çok daha "sağlıklı" metotları vardır. "İçine böcek katıyolar bunun" spam mailiyle yapmak çok yanlış. Bak onca yazı yazdım, hala Feto ve ABD'yi aynı cümlede kullanmadım, italik yazdığım kısım dışında. Velhasıl kelam, ya başlığı okumamışsın ya da yazılanları kendi bilinçaltındaki haliyle görmüşsün. Sonuçta da şeyden sallama bi mesaj atmışsın. Feto'yu, olmayan mesajlara karşı mesaj atacak kadar inatla savunmanı anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 eheh soruya cevap yok tabi, sadece demagoji var =) senin ilk mesajına bakıyorum, orda da cola falan göremiyorum? konu basbaya fetonun okullarına dönmekte. ben de kimseyi yalancılıkla falan suçlamıyorum, eğer böyle bişey varsa neden feto yapsın bunu diyorum, çünkü başka topiklerden biliyorum ki feto abd kuklası ve gizlice hükumeti yönetiyo. ha bana fetocu yaftası yapıştırana kadar yazı dilime baksaydın, Hoca Efendi Hazretleri falan yazmadığımı görseydin zaten böyle çocukça ithamlara başvurmazdın. aslında yapmak istediğim şey argümanlarınızın bariz zayıflığını ve atmasyonunu göstermek, ama bunu bile açıklamak zorunda kalıyorum..ironiden anlamayan nesle aşina değilim belki de ondandır =) o yüzden bi kez daha soruyorum, ve merakımdan soruyorum, feto kimmiş, neciymiş ve niye okullarında anti-cola propagandası yapılıyomuş??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 valla ben 3.5 yıldır kola içmiyorum, içmicem de. kolanın hiçbir markasını ve türünü içmiyorum. sebebi de o anlatılan videolar bilmemneler değil. görmedim öyle şeyleri. ama içinde asit olan her içeceğin bana zarar verdiğini düşünüp, özellikle kola ve diğer gazlı asitli içecekleri tüketmiyorum. onun yerine evde okulda sokakta yemekte lokantada burgerda pizzacıda vsvs lipton icetea limon içiorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 aynen öyle abicim. çok mevbur kalmadığım sürece gazlı içecek tüketmiyorum. meyva suyu ve ayran ya, cola neymiş sağlığa zararlı bütçe açığı yaptırgacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 @Sir, sen beni demogojiyle suçlarken kendin en kralını yapıyorsun. Yukarıda da yazdım, kimse ne Feto'nun şahsından ne ABD'den ne de AKP'den bahsetmemişken AKP-ABD-Feto üçgeni diye birşey uydurdun ve bunu bir de başlığın başından beri inatla tartıştığımızı öne sürdün. Ben de diyorum ki, madem öyle, hani ispatı? Aslında bu başlığa bu üçgeni sokan/sokmaya çalışan sensin. Bu okullarda sağlam kafa yıkanıyor, Sturm'un örneği gibi kaç çocuk var böyle, mesele sadece kola örneği de değil, neler neler var. İlk mesajımdaki kastım buydu, işin kola boyutuna göre yazmadım yani. Bunun yapıldığı yerlerin hep Feto okulu olması muhtemelen sadece tesadüftür, münferittir, kazmadır, kürektir. Ben sana fetocusun demedim, "bu kadar savunmanı anlamıyorum" dedim. Bu başlık altında yazılmamış, söylenmemiş şeyleri buraya maledip tartışma çıkarmaya çalışan sensin, gözün bu kadar dönmüş durumda. Bi kişi bile çıkıp Feto veya ABD dememişken hiç yapmadığımız, yazmadığımız, ortaya koymadığımız argümanlarımıza zayıf demen de ayrı bi komedi zaten. Feto kimmiş neciymiş diye soruyorsan benim açtığım İrtica Nedir? başlığına bakmamışsın bile demektir. Ben bunu anlatan bi powerpoint sunumunu oraya koydum zaten, cevabını sen daha sormadan sana verdim. Sen bu cevabı cidden arıyor olsaydın, şimdi bana sormaz, daha önce orada bulmuş olurdun. Ama maksadın, gözün dönmüş bir şekilde, olmayan argümana cevap vererek tartışma çıkarmak olduğu için benim de elimden daha fazlası gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 @sir Demgaojinin alasını sen yapıyorsun. Bu insanlar her hafta işyerine gelip "sohbete" çağıran insanlar. Ramazan sofrasında bile misafirliğe geldikleri evde (bizim ev) bas bas yemek duası yaptıran, kendi evlerine misafirliğe gittiğimizde anında haremlik selamlık düzene geçen, kendi okullarında Neil Armstrong'un ayda ezan sesi duyduğunu (!) falan özel ders formatında veren insanlar. Bizzat tanıdığım insanlar bunlar, Miniş'in öğretmeni altımızdaki katta kiracı , diğer kiracılarımız zaten onların bizim anne babaya beyin yıkayıp binamıza taşındırttıkları kendi öğrencileri. Senin aksine hepsinin ne mal olduğunu çok iyi biliyorum hiç kederlenmeyesin. Mesajımda Gülen okullarının Fettullah Gülen cemaati okulları olduğunu yazdım. (Kağıt üzerindeki Gülen yada Zaman gazetesi, Samanyolu TV sahipleri cemaat olduklarını hep reddettiler ama gerçek çok barizdir) Yazdıklarımı nerenle okudun bilmiyorum Fethullah'ın ABD maşası yada işbirlikçi olduğuna dair birşey yazmadım. (Başka konular açar yeri gelir buna değiniriz gerçi) Yazının konusu olan kısımda gayet belirgin şekilde adamların işi gücü bırakıp bu yaşta sorgulama becerisini ellerinden alıp onlara gerçek olmayan şeyler kafalarına soktuklarını anlatmaya çalışıyorum ama kavrama becerisi pek de parlak olmayan bir arkadaşımız inatla konuyu saptırmaya çalışıyor. Sen görmezden geldikçe bu adamlar bu milletin dibine daha daha dinamit döşer Sir , sen hiç kaygılanma. Nasıl bir gaflet, dalalet hatta hıyanettir ki 9-10 yaşındaki çocukları "bakın böcek var, bakın yahudi malı" diye beyin yıkar, anlamanı da beklemiyorum. Kusura bakma. edit: Zerre kadar onur sahibi olmadığını daha iyi anlıyorum, kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 konu: hoax bilinçlendirmesi alt konu: gülen okulları (hoaxların dayatıldığı kurum) sorduğum soru: gülen neden okullarında anti-cola propagandası yaptırıyor, bu adam abd'nin maşası değil mi? cevap: hala yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 tipik sir mesajlari, yine kendisine ve konuya cevap atiliyor ama cevap olarak "demogoji yapiyorsunuz lol" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konu diye anlattığım şeyde 10 yaşındaki çocuklardan bahsediyoruz en fazla 11, o yaştaki birini istediğin herşeye ömür boyu koşullayacak şekilde doldurabilirsin. Propagandadır bu! Fethullah Gülen eğer cesaret edebilirse Cola'da böcek var, cola yahudi malı , ayda ezan okundu NASA gizledi diye diye Amerika'daki okullarında propoganda yapsın bakalım. Sen de o ne yaparsa yapsın burada aktarmaya devam et.. edit by dasaaa edit'te bir marka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 @sir abd maşası olupta ülkesinde abd karşıtlığı batı karşıtlığı yapan kişiler arıyorsan git mesela afrika ülkerine bak. zaire ve kongo liderine bak.biraz daha batıya git güney amerika ülkerine bak oradaki yöneticilerde batı ve abd karşıtıdır görünüşte böyledir.halklarını israile abdye düşman ederler.fakat geri planda hepsinin batı ile özel ilişkileri olduğu ortaya çıktı.bir düşüncenin colaya abd ve israile düşmanım demesi onları abd ve israil düşmanı yapmaz.islamcı veya müslüman bir ülkeye, abd iyidir israil iyidir diyen bir tarikat lideri dünya görmemiştir.herkes dümenini yürütmek için o denizin dalgalarını iyi bilir.fakat sen hala feto abd düşmanıdır diye inan.bak inancını dahada sağlamlaştır feto colayada karşıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 gelsin gelsin hakaretler de gelsin tam olsun. herkes kimin ne düşündüğünü gayet iyi biliyo (gerçi sizin bana karşı inanılmaz önyargılarınız var diye düşünüyorum), ama az çok tanıyoruz birbirimizi, ben bu forumlarda çok okudum feto'nun abd maşası olduğunu, o yüzden merak ediyorum ve de soruyorum soruyu. bunda garipsenecek, saldırganlaşmanızı gerektircek hiçbişey yok, "feto abd maşası değildir, (atıyorum) el-kaidecidir, işte belgeler de burda dersiniz" susar giderim. fetoyu savunmak gibi bi derdim niye olsun ayrıca? daha önce hangi topikte savunmuşum? açık söylüyorum, feto ne kadar güçlü ve nüfuzludur bilmiyorum. sadece şunu biliyorum, bu adam cia tarafından korunuyo. herhalde abd için önemli bi insan. abd için önemli bi insan neden anti-cola propagandası yapar, bunu açıklayınız lütfen yani. odiflame aslında aynı şeyleri söylüyoruz, feto anti-abd olamaz bence de. ama coca cola dünya çapında bi şirket, burada yapacağı propaganda colanın satışlarını gayet etkileyebilir? siz neyin doğru neyin yanlış olduğunun ayırdına varın, hoaxları eleştirirken başka hoaxlar yaratmayın, kendinizle de çelişmeyin, başka da bişey istemiyorum. bu arada alevilerle ilgili olay ne, nerde tam aksini yazmışım?!?!?! yok öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 1. mesaj : sir said: becool, bir kesimin mağduriyetinden söz ediyoruz, aleviler her yönden mağdur edildi bu ülkede, ve devlet bunun hesabını sormadı, görmezden, duymazdan geldi. oyları toplamak için henüz akp yeni telaffuz etti "alevi" sözcüğünü, ondan önceki hükumetler tınmadı bile. yok sayıldılar, "gomünüst" gözüyle bakıldılar, katliama uğradılar, işkence gördüler, asimile edilmeye çalışıldılar ve devlet bu mağduriyeti giderecek hiçbirşey yapmadı. sünni olsalar başlarına bunlar gelecek miydi? nope. --------------------- forum mensupları müdahele eder --------------------- 2. mesaj : sir said: ne katliami falan diyosunuz abi anlayamıyorum sizi artık ::o --------------------------- http://forum.paticik.com/read.php?13,3188647,page=12 Kısacası @sir, kim ne mal biliriz yani sen hiç dert etme. Sen onu bunu bırak da ayda ezanı yada cola propogandasını 9-10 yaşındaki çocuğun kafasına çaka çaka sokmak ne amaçlıdır, onun cevabını ver vermiyorsan defol git artık plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 sturm, özür diliyorum bu topikteki ironiyi anlamanı beklememeliydim. çünkü daha basit bi cümleyi bile anlayamamışsın. istersen parça parça bölüp tekrar anlatayım, ordaki topikte maraş katliamından söz ediyordum ve şöyle bi soru geldi"hangi katliam, ne katliamı" gibi bişey. ben de bunun üzerine "ne katliamı falan diyosunuz, oha nası yani" manasında o mesajı atmıştım. tamam mı? buraya kadar anladık mı? bence anlayana kadar tekrar oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 bu ülkede şu an aleviler katlediliyor mu @sir toplama kamplarında mı tutuyoruz onları sabun mu yapıyoruz yada kollarına sarı yıldız mı takıyoruz yada çıkarına gelmeyen herşeyde sen salağa mı yatıyorsun ------------- sen de utanma diye birşey yok, hadi gel de 9-10 yaşında çocuğa hoax propoganda yapmanın mantığını anlat bakalım. Yine konuyu saptırmaya çalışacaksan banlanmadan sen defol git artık çünkü kaşınıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar