Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Advance (Bloodscalp-eu) , yeni arkadaslar ariyoruz


Buzx

Öne çıkan mesajlar

Guildimiz yaklaşık 2 senedir aktif, tbc öncesi ve sonrası arkadaşlarımızla uzun süredir sadece pvp yapıyorduk.
1yıldır canımız sıkıldıkça karazhan yaptığımızı farkedince serverimizdaki 25man yapmaya istekli olan, kendi dilimizi konuşup rahatça anlaşabileceğimiz arkadaşları guildimizde toplayıp 25manlere geçip progress yapma isteğimiz geldi.

Şu an için ıkınınca 25 adam toplayabiliyoruz, geçen hafta başladık, kolay 25manler olan gruul ve magtheridonu rahatça halledip voidi indirdik. Buraya kadar sorunumuz yok.

Sorunumuz şu ki raidleri arttırıp daha hızlı ilerlemek için raidlere sitemizden signup yapıp raide flaskını otunu vs alıp gelebilecek kapasitede, efendi uslu arkadaşlar arıyoruz aramıza.

Eğer serverinizda sıkıldıysanız, yapıcak birşey bulamıyorsanız, akşam Türkiye saati ile 20:00 24:00 arası raidlere katılabilecek, raid dışında da kendi gearını azda olsa
temin edebilecek iseniz. Sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Şu an için item ihtiyacı olan arkadaşlarımız için haftada 2 kere karazhan grubu, haftada 2-3 kere zulaman grubu çıkarıyoruz. Zulaman ve badge itemlerinin imbalığı yüzünden yaklasık 15-20kisinin neredeyse hyjal-bt öncesinde item ihtiyacı yok.

Yaşlarımız 24-30 arasında, aramızda bayanlarda var,onlar varken küfürlü konuşmuyoruz, yoklarken suyunu çıkarmadan edebilirsiniz.

Sitemiz, 40kisilik ventrilo serverimiz var.

Evet aklıma başka bişey gelmiyor şu an, söylediğim gibi, Serverinizda bunaldıysanız, 25man yapmaya istekliyseniz, sizi aramızda görmek isteriz.


Sitemiz advance.guildomatic.com

Paticikten öm ile, bizim forumdan veya oyundan Deliverance,Bildigininek,Murtaza gibi isimlere sürekli ulaşabilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet aynen Buzi'nin dediklerine katılıyorum. Skill'li, Aklı başında, samimi, istekli ve AKTİF arkadaşlara her zaman kapımız açık.

Şu an tek amacımız aktif olan oyuncu sayımızı daha da arttırmak.

Oyunu ne kadar bildiğinizden çok, öğrendiklerinizi ne kadar iyi uygulayabildiğiniz önemli bizim için. Dolayısıyla çok tecrübeniz olmasa da kendinize güveniyosanız aramıza bekleriz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...