ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 bu 2sini aynı anda gösterebilicek bi addon yada ayar var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 hmm ilk defa karsilastim boyle bi sorunla, hicte dusunmemistim oncede. gatherer varsa olabilicekleri yerleri gosterir ama kesin cozum degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Böyle bir addon olacağını zannetmiyorum. Olsaydı diğer oyunculara haksızlık olacağından ya engellenir yada oyun içine eklenirdi. Belliki ilk seçeneği düşündüklerinden olmasınada izin vermemişler (bilmediğimize göre). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ya gatherer kurup nodeları yanlarına gidip kontrol etmen lazım ya da iki tracker için castsequence macrosu yapıp o tuşu spamlemen lazım sürekli. 2.sini bir süre denedim ve gayet can sıkıcı bir hale geliyor uzun süre farm yapacaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 space tuşuna macro yap, her bastıgında detect değişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 İkisinden birini sil böyle bir sorunun kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 deadwoll noktayı koymuş, başka birşey söylemeye gerek yok (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 oyun 2 turlu tracking acmana izin vermiyo, addon yapamaz yani. 2 tur at birinde herb digerinde mine acikken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 valla ben bi mine bi herb kısayol tusuna basarak dolasıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 bende bi kere bug olmuştu chari migrate etmeden once herb açıktı eski serverda yeni serverda miningde açtım 2sinide goruordum olunce gette :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Hehe.. o olay hunterda çok güzel oluyordu. 2 aspectle geziyorduk, tabi ölünce birşey gitmiyordu. Sonra korktuk bugı üstümüze yıkarlar diye ticket atıp söyledik. Aradan zaman geçti migrate yaptım, aynışeyi yapayım dedim ama öldüm gitti bu sefer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar