Baluu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Lampard forması felan, spiker saçmaladı bişiler de ben anlamadım tam.. Tercümesini yapabilecek olan var mı ? Nedir bu Lampard forması muhabbeti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Lampard'ın annesi vefat etmiş Ballack'ta içine onun formasını giymiş onu çıkardı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 lampardin babasi olmus gecen hafta, bu macta atilan her gol veya kazanilan galibiyeti oyuncular ona armagan edecekmis falan. not: annesi de olabilir, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Annesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 55 rooney 1-1 :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 çok aptalca bi gol yedi chelsea. carvalho gitsin intahar etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 2-1 ballack 85 pen. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 mükemmel maç oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 penaltı var mıydı ya orda? ashley cole coştu resmen ya 2 tane çizgiden çıkardı. edit: birini sheva çıkarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 mükemmel maç mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 2-1 bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Chelsea aldı teeh.. Ama son dakkalar çok keyifliydi valla. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 puanlar eşit biterse lig manu şampiyon yine:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Nani cok kotuydu ya, c.ronaldo niye kenarda oturur anlam veremiyorum, tamam barcelone maci muhim falan ama yani.. Neyse hayirlisi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 şimdi 1 er maç kaldı di mi ? 2 li averaja kalırlarsa hangisi alıyor ? ilk maç kaç kaç bitmişti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 2 maç kaldı puanlar 81 81 ikili avarajda manu önde ilk maç 2-0 bitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ilk maç 2-0 man u. daha 2 hafta var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 eet güzeldi son 20dk penaltı tartışılır göstermedi tam pozisyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Ingiltere liginde eger yanilmiyorsam Ikili averajdan once genel gol averaja bakiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ozaman banko manu şampiyon:D çünkü iddaadan biliyorum chelseanin 25 maçı alt bitmiş yani gol başına 1 ortalama desek şimdiye kadar 35 gol ediyo ama manu her maçını 2-0 3-0 falan kazanıyo yani gol averajında çok önde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 bende öyle biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 zaten arada 9-10 17 gol var yanilmiyorsam averajda... Man Utd son iki maci da alirsa gg hf no rmk. edit: baktim da tabloya simdi... arada 17 gol fark var sdf... gg Chelsea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Çok ballı şu Chelsea ya. Hey Allah'ım son dakkada iki top çizgiden çıkar, penaltı da adam elini kaçırırken çarpıyor. Bariz çarpma, penaltı beklemediler bile doğru dürüst. Şaka gibi. Helal olsun hakeme ne diyelim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Fark çok da bizim fikstür daha zor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 biz demeyin su yabanci takimlar icin ya :P ben de Man Utd'i tutarim, sempati duyarim ama "Biz" veya "Yendik" diyemem yahu, Turksunuz siz evladim Turk... sdf. Sizin takiminiz GS, FB, BJK, TS Ankaraspor veya Denizli olur, onlarinki ise sempati duydugunuz takim :P edit: Erkin bap icin geldi bu edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar