elaidi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Basıp okuyunuz ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 divine retribution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 haberdeki yazı dili berbat mı yoksa bende mi bi sorun var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 bu bilinen bi$ey zaten. bu adam sara hastasi, 10 sene once de hastaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 knoxville said: haberdeki yazı dili berbat mı yoksa bende mi bi sorun var? Kücük'ün konu$masi oyledir. Adamlar yaziya dokmu$ler oldugu gibi.. Bkz: Kalemler Kiliclar (sky turk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Yalnız acıyorum bu adama ya. Tamam kendisini hiç sevmiyorum, nefret ediyorum. Ama bir insanın böyle bir hastalıkla da yaşaması çok zor. Allah kimseye yaşatmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar