Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ko dan gelecek bi guildin forumundan:

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

yav arkadasalr neyı tartısıyorsunuz. adam gıbı oyun oynamak ıstıyorsanız para vereceksınız bu kadar.ben verırım 10-20-30 onemlı degıl. onemlı olan benım ıcın verdıgım emegın bır gun serverın sahıplerının canı ıstedıgınde kapatmasıyla ucup gitmemesi.benim için emek daha onemlı paradan. ende para kazanıyorum onunla oduyorum. ko dıyıp dıyıp duruluyor ko da paralı aksam 22.00 dan sonra parasız.gunduzlerı gırmen ıcın gogo para.ben wow a baslamadan once haftada en az 2-3 oyun alırdım 2 ytl cd basında 5-6 lıra edıyor carp 4 haftadan ne ettı 20-25 ytl wowun aylıgı ne kadar 20 ytl ıle basladım su anda 26 ytl.kac sene oynadım 3 sene.bu 3 sene ıcınde ne kadar ekstra oyun aldım tas catlasa 5. hangısı daha karlı sızlerce :D gercı gorecelı kavramlar ama mmo oynuyorsan emegının bır gecede ucup gıtmesını ıstemıyorsan para vereceksın. az server kaybetmedım uo da oradan bilirim bunları ;)
Sosyal ağlarda paylaş

GwindonSurion said:
said:
yaw artık herşey para üzerine kurulmuş bi oyuna bu kadar para verilirmi ya hadi bi seferliğine olsa neyse ama bide aylık ödemeleri var. biz knight online yi kötülüyoruz ama bununda ondan bi farkı olduunu zannetmiyorum.

of karşılaştırmaya bak

Orayi ii okursan AoC ile KO nun parasal yonlarini karsilastiriyor ..
Sosyal ağlarda paylaş

kfg said:
parasal yonlerinden kastın oyun ici ekonomiyse, hayır, oyun ici ekonomiden degil, oyunun ilk orjinal olarak alırken verdigin ucretinden ve aylık ucretlerinden bahsediyor, dolayısıyla da sacma bir karsılastırma olmus tabii =)...

Tabikide oyun ici ekonomi degil. Bilmiyorum KO yu ne kadar parasiz saniyorsunuz ama iyi KO oyuncularinin hepsi ayda 20 dolar uzeri paraharciyor oyuna .. Bence o karsilastirmayi yapan kisi KO ya verdigi paralardan dolayi sikayet edip " KO yu Kotuluyoruz ama Bu oyununnda ondan kalir bi farki yok demek istemis " ( Parasal acidan) .
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun said:

Tabikide oyun ici ekonomi degil. Bilmiyorum KO yu ne kadar parasiz saniyorsunuz ama iyi KO oyuncularinin hepsi ayda 20 dolar uzeri paraharciyor oyuna .. Bence o karsilastirmayi yapan kisi KO ya verdigi paralardan dolayi sikayet edip " KO yu Kotuluyoruz ama Bu oyununnda ondan kalir bi farki yok demek istemis ".

oyunu sadece paraya bakarak karşılaştırmış çok zeki bir kişilik
ko ya bide 20 dolardan para mı veriyolar lol
burda gördüğün hiç kimse ko ya 5 dakikadan fazla dayanamaz/dayanamamıştır + dayanmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Sen guild teki insanlari taniyor musun ?? KO dan senin bilemedigin kadar bende nefret ediyorum .. Bir arkadasim sayesinde guild teki insalarla tanistim ve herkes birbirinden daha iyi guild te .. ve birinin gelipte bu insanlar hakkinda alay etmesi elbette bana batar ..
Sosyal ağlarda paylaş

Konu ikili atışmalara dönmesin lütfen, boşu boşuna kilitlemek zoruna kalmayalım =P Herkes nerede zevk alıyorsa orada oynamakda özgür, yanlız aylık ücret alan oyunlara karşı önyargı olduğu kesin, halbuki o aylık vereceğiniz parayı (ki çokda abartı miktar değil) siz zaten saçma sapan şeylere harcayabiliyorsunuz. Yani burada asıl sorun o parayı bulmak değil , o parayı bir online oyuna hey ay yatırmak herhalde. Şahsen ben para ile item vs alınan bir oyunda olmak yerine aylık ücret verip takılacağım bir oyunda oynamayı tercih ederim =)
Sosyal ağlarda paylaş

odiflame said:
sonuçta para vermedende ko oynayabilirsin dimi? aocyi oynayamazsın farkı o.ayrıca hayatta herşeyin bir bedeli vardır.para vermeden yapabildiğin şeyler nelerdir? para olmadan yemek yiyebilirmiyiz? su içebilir miyiz? sinemaya gidebilir miyiz? nedir bu muhabbet anlayamıyorum.

ko 31se wow rustur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...