adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 hahaha karikatürü şimdi gördüm:D tabikide o elmayı yerken yer çekimine yardımcı olduğunu falan düşündüm bunları yaptım evet newton falan geldi aklıma ulahn ne adammış bea dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 geçen gün karı yiyorum sonra dedim ben bu karıyı niye yiyorum? ... neyse sonra cesedi soğumadan yemeye devam ettim.. ALBERT FISH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 yani elmalar olmasaydi yer cekimi olmazdi ? O_o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 yada yerçekimi olmasa elmalar olmazdı :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 yada elmalar olmasa çekirdeği olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 yada çekirdek olmasa sigara bırakılmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ya da sigara olmasaydı birçok babayiğit mohikan ölmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 mohikan olmasa ümit davala gol atamazdı belkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ümit davala gol atamasaydı ümit davare(kelime bu muydu dsf) olurdu ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 bilmediğim kelime yazarsan felsefe yapamam.HIH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 sonuc olarak hepimiz elma mi yemeliyiz yoksa elma mi dusunmeliyiz.. yoksa sigara mi icmeliyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ümit davalanın şarkısını dinlemeliyiz. http://www.youtube.com/watch?v=tw1sb3J-5jQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ve sigara yemeli ve angelina jöle düşünmeliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 sigara icerken mi yapalim bu islemi ? :P sigara istiom lan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 peki elmami agactan duser yoksa elmami ... olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 agac mi elmadan duser.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 newton mu ağaca çıktı ağaç mı elmadan düştü newton sigara kullanıyomuydu elmalı votka içesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 elma mı ağaçtan çıkar yoksa ağaç mı elmadan çıkar ağaç elmadan çıksaydı o elma değil ağaç olurdu ama unutmayın elmadan çıkan en iyi şey elmalı vodka zaten elma yüzünden adem bakir kalmış zavallım vur kendini vodkaya eyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 votka içiyordum birden aklıma, votkanın evet evet o pis, acı votkanın iktidarsızlık yapabileceği iddiaları geldi. yere attım şişeyi kenara çektim, açtım klişeyi anladım ki, bi problem olmuomuş votka içince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 şunu tak.. geçer.. pipi küçülten büyücüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 HAHAHAHAHAHHAH said: Otobüste erkeklere dokunarak penislerini küçülten kara yüzüklü 13 büyücü tutuklandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 auhahuahuaahuahuahuahuahuahuahuahuahuahuahuahuahu koptuuuuuuuuuuuummmm ahauhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 FightInTheShade said: Xhunarion said: said: aşık oldummm Paticik - We care since the dawn of time. We had to say stuff in English because we don't have any other assests to make ourselves look/sound hot&cool. Semper Fi. And funny. oO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 montu giydirmişler haberin yok..bide utanmadan dopik açıyon :D sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar