Xo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 arcanede de adamın mana combatın yarısında cortlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Xaenin said: Bi git be ashdsf. Abi yeşil falan da kalmadı yani bu kadar az olmaması lazım, abso dagger specle yeşillerle benim dpsimi geçti yani. Az kalsın geçiyodu ya da bilmiyorum. hehe hem de Abso PVP specle demeyi unuttu :) Forumları bir takip et en guzel senin itemlar için spec hangisi ve nasıl DPS kasıyorlar incele istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Olm dalga geçmeyin lan, hepimiz noobtuk bir zamanlar(ben hariç, statik olarak muhteşemdim). Benim pvp gearımla 1k'ya yakın frost damage'ım oldugunu düşünürsen gearında baya eksiklik olduğunu farkedersin. Talentlar da saçma, bunları hallettikten sonra zaten ciddi dps yapmaya başlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 dEaThMooN said: Abi o gear'a o built olmaz yani spell hit olmayan adama ııh.. Senin spell hit kasana kadar alacağın built şudur : http://www.wowhead.com/?talent=oi0Vc0fzxIziZxg0zfZ0h Boss'larda arcane blast'ı 3 leyip aralarda arcane missile atıcaksın .. Mana'nı ii ayarla güzel dps yaparsın.. Thrashlerde scorch debufflayıp fireball gidersin .. Yazıcakım,deathmoon benden önce yazmış. Item seçimindede magicspell,intellect önceliğin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Aaa yeto! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Teşekkür ederim arkadaşlar. Bazı şeyleri üzerimden atmak için reklam olmayı bile göze aldım =/ wish: lan yeto wish: yazilir mi foruma oyle wish: bitirdin kariyerini KIRMAYIN KALBİMİ, SKİLL VAR GEAR YOK DİYORUM. Neyse ben Gangren'in şeyettiği talent tree'yi yapayım kendime en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Bakmadim ona da benim talentlarin aynisini yapsana kaan? Scorch spamliyon sen ondan oluyo bunlar, 5 scorch sora fireball spam ftw abi. Cok kotu parcalar var bi de en azindan mavi bul oralara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 OF Bİ DE BEN BU MALA NE TAKİİM HANGİ TELINTA VERİİM DİYODUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 zayeninbab ben healerim. heal setimle üzerimde 752 dmg up var. gogogo hc/kara ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Cons said: VER GEÇİYİM asdahgahahuauheaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Cons said: ..ZUAHAHAHAHAHAA VER GEÇİYİM hakkatan ezmiş adam.. ver consa geçsin kanka, jetonun yanmasın boşuna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar