Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik FM WindShade Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk defa caliiyorum heyecandan ellerim titriyor bu hafta microfon yoktu alicak paramda yok haftaya pazar da microfnun olucak herneyse hehe istek parca almak istiyorum :) harbi ellerim titriyo yaa hehe[hline]Hepsi Gercek...!!!
Mesaj tarihi:
dinleyelim bakalım....
heyecan yapma ya
daha mikrofon yokmuş daha ne istiyosun sadece parça çalcaksın o kdr heyecanlı bi iş deil
neyse ii şanslar :P bize de ii eğlenceler
Mesaj tarihi:
yaklasik 10 saat yayin yaptim ve artik kesiyorum haftaya gorusmek uzere baska zamanlarda yayin yapma sansim olursa severek yaparim iyi gunler...[hline]Hepsi Gercek...!!!
Mesaj tarihi:
Sende iyice çorba yaptın, geçişler biraz daha yumuşak olsa bari. Şanaya tıveyn nire silipnot nire[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
Clint Mansell - Lux Aeterna
Hala istek alıyosundur umarım.[hline]The Crow

[Bu mesaj onurf tarafından 28 October 2003 01:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya ben dersteydim winampi suffle moda aldim kendi capinda caldi birader gunde 24 saat basinda durucak halim yok ya
sizlere muzik hizmetinde bulunuyorum daha ne yapayim dimi ?[hline]Hepsi Gercek...!!!
Mesaj tarihi:
Bakalim dinliyoruz sevecekmiyiz Vancouver Island'dan hemserimizin caldigi sarkiyi ama nie VJ onu cozemedim yani olayda video goremedim?>[hline]Playing the king in my kingdom!!!
Mesaj tarihi:
yayina dewamda on the other hand bir isteigim olucakti
su yayin saatlerini gosteren tabloyu bi upload edebilirmisinis buigun bi baska wj arkadasin yayina tecavuz etmisim farkinda olmadan ayip oldu azicik ![hline]Hepsi Gercek...!!!

[Bu mesaj WindShade tarafından 28 October 2003 09:23 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...