WindShade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 ilk defa caliiyorum heyecandan ellerim titriyor bu hafta microfon yoktu alicak paramda yok haftaya pazar da microfnun olucak herneyse hehe istek parca almak istiyorum :) harbi ellerim titriyo yaa hehe[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Ana nası yani?VJ Dj mi ne işte ondan mı oldun yani?Vay :)[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 annem ya cok heyecanli cok zevkli bi is haftaya microfon ve roportajlarla gelicem bu hafta daha alisiyorum iste acemiyim yani[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 dinleyelim bakalım.... heyecan yapma ya daha mikrofon yokmuş daha ne istiyosun sadece parça çalcaksın o kdr heyecanlı bi iş deil neyse ii şanslar :P bize de ii eğlenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 neler caliyim soyleyin istediginizi caliyim arkadaslar[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 limb bizgüd - madır fakır vorld[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... [Bu mesaj Saeros tarafından 27 October 2003 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 system of a down - chop suey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 allright[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 aha caliyom baska[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 kulakliigm nerde benim bonepart abi kulakligimi verirmisin ismime cok tesekkurlerrr[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 4:15 dakkadir yayindayim[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 yaklasik 10 saat yayin yaptim ve artik kesiyorum haftaya gorusmek uzere baska zamanlarda yayin yapma sansim olursa severek yaparim iyi gunler...[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 hala caliyorum kesmedim 1 gun oldu[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 neydi linki ya :([hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Yabancı mandası, dinci yanlısı, vatan haini dolmuş canım yurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 burdan listena tikla http://66.98.138.44:8888/index.html[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 bu ne gaz ya windshade =) yorulmadın mı ii gidiyo tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Sende iyice çorba yaptın, geçişler biraz daha yumuşak olsa bari. Şanaya tıveyn nire silipnot nire[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Clint Mansell - Lux Aeterna Hala istek alıyosundur umarım.[hline]The Crow [Bu mesaj onurf tarafından 28 October 2003 01:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 ya ben dersteydim winampi suffle moda aldim kendi capinda caldi birader gunde 24 saat basinda durucak halim yok ya sizlere muzik hizmetinde bulunuyorum daha ne yapayim dimi ?[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unclecan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Bakalim dinliyoruz sevecekmiyiz Vancouver Island'dan hemserimizin caldigi sarkiyi ama nie VJ onu cozemedim yani olayda video goremedim?>[hline]Playing the king in my kingdom!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 wj[hline][b][i]-->Four String Magic<-- mesaj veren imzalara hayir dersem bu da bi mesaj veren bi imza mi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 yayina dewamda on the other hand bir isteigim olucakti su yayin saatlerini gosteren tabloyu bi upload edebilirmisinis buigun bi baska wj arkadasin yayina tecavuz etmisim farkinda olmadan ayip oldu azicik ![hline]Hepsi Gercek...!!! [Bu mesaj WindShade tarafından 28 October 2003 09:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 iced earth - watching over me istiyorum :)[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 caliyorum[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ama dinleyen yokki[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar