Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 öyle diye diye o hale getirdiniz durumu helal olsun. ne güzel taktikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ohhaaa ben bu afişi görmemiştim, efsaneymiş! "din de bizim" söylemiyle devam ederlerse oyları artabilir evet. ama sakın chp'yi de kapatmasınlar OMG?!?!?! laikçi arkadaşlarım, bişey demicek misiniz "dini siyasete alet ediyo, irtica, gerici" falan tadında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 karikatür güzelmiş durun bende çakı var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Apache said: zuhaaha akp iktidarda olmasa hiç değilse türban meselesini tartışmıyo olurduk sgdfs.gerçi başka bişeyi tartışırdık bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Baykalı tanımayan Baykalın yaptıklarını görmeyen ya da göstermeyen medya kuklaları ancak baykal gitsin, baykal var diye oy vermedim falan diyen örümcekimsiler bana göre. beş para etmeyen adamlara tabi ki bırakmayacak CHP yi. ama baykal ne yaptı bu güne kadar diyip baykalın muhalefetliğinde türkiyeyi ne gibi hükümet oyunlarından kurtardıgını bilmeyen ya da duysa öğrense bile önemini anlamayacak bilgisiz cahil örümceksilerdir aynı şekilde. baykalcı ya da değil akp li ya da değil herkesin dediği gibi bende diyorum. siz bu kafayla hiç bi şeye layık değilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 hahah karikatür süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Yanlız hiçbir siyasi partinin ekonomiydi vatandaştı, bu konularda zerre lafı yok.Anca biz lağikiz yok biz şeriatçıyız,ılımlı islam...Boş boş konuşuyorlar. Tamam ideolojik hedeflerin olması güzel ama sefalet ve eğitimsizlik heryeri kaplamışken böyle şaklaban şaklaban kişisel veya ideolojik emellerin peşinde gezmeleri...Yani bir ideolojik plan olur,onu izlersin,bu planınında etkisi ile ekonomi vs. yönlendirirsin.Plan araçtır yani.Laiklik olsun islamcılık olsun bunların 2side araçtır.Ama Laiklik/islam amaç olursa siyasi parti ülkeyi tam olarak doğru düzgün yönetemez. Anafikir:Türkiye'de vatan faydası dokunan/dokunabilecek siyasetçiler bitti/arka plana itildi/sürüldü.Şuankilerde heeçbişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 sanki siyasi partilerin belirledikleri politikaları okudun ya da duydun da "hiçbi siyasi partinin ekonomidir bla bla ugrastıgı yok " diyosun. anca show tv atv kanal d izle haberde ne demiş oo reyting = türban laiklik kavgası. sonra da fikir yürütmeye çalış burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 baykal akp den kopya çekmiş olamaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Baykal'ın yerine kim gelecek peki? Aday alayım lütfen. Partide adam kalmadıki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Fistan said: sanki siyasi partilerin belirledikleri politikaları okudun ya da duydun da "hiçbi siyasi partinin ekonomidir bla bla ugrastıgı yok " diyosun. anca show tv atv kanal d izle haberde ne demiş oo reyting = türban laiklik kavgası. sonra da fikir yürütmeye çalış burda.walla ben 4 sene evvel ist üni de iktisat fak. de bir organizasyona katılmıştım öğrenciler arası, baykalın ozamanda söledikleri aynı leylerdi, hatta ortam daha samimiydi azına geleni söledi, korkmuştum lan burası basılırsa biz dinliyoruz diye suç işlemiş olurmuyuz.. Atv veya şov izlmeyele alaksı yok durmun.. kedisi solu bölendir, partisine saygı bırakmayandır, ( klişe ama gerçek) uzlaşma ne demek bilmez, tayiple milyonlar karşısında tartışmış tartışmanın sonuda kedisini rezil etmişti, bir dönem siyaseti bırakmış, vatan millete faydası olmuş, sonra bu kadar yetmeeeeeez deyip geri dönmüştür, akp yi bu hale kendisi getirmiştir, sosyal demokrat bir parti ülkenin yarısından hiç millet vekili çıkaramaıştır nerdeyse, bir türbana yüklenmiş, arkası çark edip bambaşka açıklamalar yapmıştır, kuzey ırağa girilmeli hükümetin zaafları var demiş 10 gün bass bas bağımı, sonra birileri kulağına bişeyler fısıldayınca, svaş çözüm değil onlara eğitim ögtürelim demiştir, yemeimştir( ki tek saygı duyduğum konu) ama ülkeden aldıkları götürdükleri ile keşke yeseydi de sahneden silinseydi dedirtcek cinsten bir adamdır.. Ben daha hiç oy vermedim tek nedenidir de aynı zamanda , mecburiyettten oy verilmez kimseye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 kaynadı öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Fistan said: sanki siyasi partilerin belirledikleri politikaları okudun ya da duydun da "hiçbi siyasi partinin ekonomidir bla bla ugrastıgı yok " diyosun. anca show tv atv kanal d izle haberde ne demiş oo reyting = türban laiklik kavgası. sonra da fikir yürütmeye çalış burda. 1. Beni tanımıyorsun seviyeni koru. 2.CHP,AKP,MHP. -MHP diyorki,doğal gazı Türki Devletlerden alalım.İyi hoş.E ne olcak peki bu devletlerin Rusya ile olan anlaşmaları?Adamın sana satacak gazı var mı?Zaten Rusya onlardan ucuza alıp Avrupa'ya pahalı kakalama siyaseti güdüyor. -AKP diyorki,Araplar cicidir,onların yatırım yapmasını gerçekleştirmek zorundayız.Yabancı sermayenin gelmesi lazım.Ülkeyi babalar gibi satarız.E bunun saçmalığını okurken anladınız.Yabancı sermayenin yatırımı için illaki Tekel haline gelmiş KİT'leri satmak gerekmiyor. -CHP 20 yıldır,ülkede bir çeşme bile yaptırmadı.Baykal'ın enerji bakanı olduğu dönem de dahil,hiçbir dönemde ilerleme görmediğimiz gibi,şimdi seçim afişlerinde de bir ekonomi politikası yansıması yok.Bundan önceki seçim dönemlerinde tarım ile ilgili birkaç vaatleri vardı,muhalefete oldukları için yapmaya güçleri yetmiyor, ayrıca mecliste olmalarına rağmen bu politikaları gerçekleştiricek gerekli önergeleri -deneme amaçlı olsa dahi- meclise sunmadılar. Hani düzgün ekonomi politkası? Ama Fistan haklısın herşey laik-islam Türbanlı-başı açık kavgasına döndüğü için konuşulmaz, bilinmez öyle şeyler.Ekonomi?hı o ne? Edit:İmla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ombakkombak said: Partide adam kalmadı ki... neye dayanarak bunu soyluyosun =) Ya da taniyor musun butun grubu? ben baykali kotunun iyisi olarak nitelendiriyorum. Karizmatik zaafi var. Durust, iyi bir insan ama egolarina bazen yenik du$uyor. bu kadar kufuru ve a$agilanmayi haketmiyor goru$undeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 demin bir arkadaş yazdı sonra düzelti yazdığını, dediki ki köy ağzıyla baygala gıcıktım virmedim akp ye virdim oyumu , küçük dünyalı, siyaset konuşamayan insaların bile zihinlerinde bu şekilde yer etmiştir baykal, ne acı ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ombakkombak said: Baykal'ın yerine kim gelecek peki? Aday alayım lütfen. Partide adam kalmadıki...tasviye etmeseydi, bir dönem başbakanlık yapmış, bütün partililerin birleşme sırasında üsütünde uzlaştığı birini direk tasfiye etmiştir.. Kendisi çok iyi bir muhaliftir ama bir okadar da muhalefeti sevmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 CHP nin secim programinda ya da vaadeittigi konular arasinda ekonomi ile ilgili onerileri vardi, ama bu ne "halki" ne yerli ne de yabanci burjuvayi enterese etmedi. Cunku yeterli gelmedi. Parasi olan, omrunde ilk defa istikrar gorunce basti oyunu. Yabancilar acik ara akp desteklediler secim programini gorunce. Parasi olmayana da istikrar var diyip yutturdular zaten medya kulliyati. Yalnizca Baykala yuklenmemek lazim. Arka planda bircok psikolojik tutum da war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Fortuna said: 1. Beni tanımıyorsun seviyeni koru. Hadi fistan klasik ayar moduna girmiş de. Sen kimsin merak ettim tanımamız mı lazım ? Saçma olmuş sanki. ombakkombak said: Partide adam kalmadıki... Kötünün iyisini seçmek gibi bir mantık buluruz ne dersin ? olmamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 baykal omrunde iktidar olamadi, icraat yapiak pozisyona gelemedi ama baykal dan kotusu yok simdiey kadar sans verildimi? hayir eee? ben baykali sevmiyorum ama klasik "baykal kotu pis sux" olayindan degil 1- ucuz ve komik muhalefet yaptigi oluyor "cankayaya fitikla cikilmaz kehkehkeh" gibi 2-parti ici demokrasi en ihtiyacimiz olan sey iken turkiyede parti icinde demokrasisi isliyen nadir partilerden biri olan chp yi fasist bir sekilde tek adam partisine cevirdi nerede Ismet Inonunun demokrasi anlayisi nerede baykalinki efsane oldugu yillarda ecevit e kaybedince ceketinin onunu ilikliyip rakibini tebrik edip salondan sessiz sakin cikmis bir Inonu ile bugun karsisina kendi istemedigi birilerinin cikmamasi icin elinden geleni yapan baykal kiyaslanamaz bir donem vekil adaylarini demokratik yollarla belirliyen tek partiydi chp simdi ayaktakimi partilerden bir farki kalmadi wtb parti ici demokrasi kendi partisinin icindeki demokrasiyi isletmiyen hickimse demokrat gecinmesin ve su an demokrat denilebilicek bir parti yo kturkiyede bu yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 khalad said: Fortuna said: 1. Beni tanımıyorsun seviyeni koru. Hadi fistan klasik ayar moduna girmiş de. Sen kimsin merak ettim tanımamız mı lazım ? Saçma olmuş sanki. Hayır beni tanımanız falan lazım değil.Tanımadığın birisiyle hiç değilse seviyeli konuşursun,o manada.Yani öyle "ayar moduna" girmemek manasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Viktor'un maddelere geçmeden yazdıgı bi kaç cümle burda bık bık bişiler demeye çalışanların coguna cevap güzel bi cevap olmuş. katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 seni tanimak istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 hakedene seviye bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Baykal ve CHP iktidara geldi de başarılı olmadı mı konusunda size katılıyorum. Ama Baykal SHP %40'lara giderken Türkiye'deki bütün belediyeleri alırken partiyi kaosa sürükleyerek, sonra bölerek, sonrada birleşirken yaptığı entrikalarla partinin 10 küsür yılda yetiştirdiği değerli kadroları tasfiye ederek, en ufak bir muhalefete karşı bile tahammülsüzlük gösterip herkesi ihraç ederek, yıllardır aynı delegelerle kongre gerçekleştirerek, çapını yeterince kanıtlamış birisidir. Konuştuğumuz parti sağ bir parti olsaydı tamam derdik. Ama Baykal sol değerlerin hepsiyle çatışarak partiyi asker partisi haline getirdi. Hatta sonunda askerlede ters düşerek Emekli asker partisi haline getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ombakkombak said: Baykal ve CHP iktidara geldi de başarılı olmadı mı konusunda size katılıyorum. Ama Baykal SHP %40'lara giderken Türkiye'deki bütün belediyeleri alırken partiyi kaosa sürükleyerek, sonra bölerek, sonrada birleşirken yaptığı entrikalarla partinin 10 küsür yılda yetiştirdiği değerli kadroları tasfiye ederek, en ufak bir muhalefete karşı bile tahammülsüzlük gösterip herkesi ihraç ederek, yıllardır aynı delegelerle kongre gerçekleştirerek, çapını yeterince kanıtlamış birisidir. Konuştuğumuz parti sağ bir parti olsaydı tamam derdik. Ama Baykal sol değerlerin hepsiyle çatışarak partiyi asker partisi haline getirdi. Hatta sonunda askerlede ters düşerek Emekli asker partisi haline getirdi.aynen öle ,türk soluda baykal gittikten ve onun getirdikleri tasviye edilmeden( ki bu en az bi 10 sene alır gibi) eski saygınlığını çok zor kazanır.. tek sevdiğim konuda tafalı tarfsız birçok kişinin nasıl bir adam olduğu üstüne uzlaşabildiği tek siyasetiçi herlade bun dışında da baykal tek bşına gelmedi ama bakanlık yaptı, abidik gubidik koalisyonlarda yer aldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar