Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 film fena degildi, cok sacma basladi, eyvah kotu olacak diye stress yaptim biraz ama sonra bayagi eglendim. Ozellikle "You're the only person I know who snores when he is awake" repligi resmen anirarak gulmeme neden oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tilthas Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Chuck Norris olayı ne orda? Şey olayı da güzeldi ben kontrolsem sen ölürsün kaossam sen vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 chuck norris facts diye aratırsan daha iyi anlarsın sanırım. filmi izledim bugün, hoşuma gitti. mükemmel değildi belki ama matraktı, eğlenceliydi. çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 mimikler süper adamın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Son zamanlarda izlediğim en komik filmdi. Kesinlikle herkese öneririm, gidin izleyin sinemada. Gayet güzel bir film. Steve Carell mukemmel oynamış, son zamanlardaki en başarılı komedyenlerden. Diğer oyuncularda da gayet başarılılardı. Daha izlememiş olanlar varsa gitsin izlesin hemen. Sanırım sinemalardan kaldırılıyor. Anadolu yakasında bir tek Capitol'de vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 her dakikası güldüren arada komaya sokan yüz kaslarını yoran bir film, çekinmeden tereddüt etmeden izleyin jeepin tren yolundaki hız göstergesi --> geleceğe dönüş super yapmışlar kılıçbalığı bir de bende 2 tane annem kadardım direk yardırıyordu filmin kapanış sahnesi dışında kötü bir yanı yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Vasat bir film. Komedi olarak başarısız. The Office gibi birşey beklemiyordum ama The 40 Year Old Virgin ayarında birşey ummuştum ancak onun yarısı kadar bile komik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar