Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oynamaya hevesiysek 26 Nisan 2008 saat 20:30 gelin başlayalım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
b1vRiP said:
ben patide oynamam çünkü %100 eminim ki edit olacaktır. artık isim vermiycem ama ne yazık ki aramızda uo yu severmiş gibi gözüken, server sahipleri ya da yetkililer edit yapıyor.

pati uo'da edit vardı..kimse yok demesin hatta sadece edit yoktu bir adamı keserdin insure'dan çıkardı item'ları saveden az önce restart atılırdı savesiz :)

pagan oldu..daha da beter oldu nebula'nın bünyesine girince.zaten nebulada edit vardı.paganda boku çıktı.paganda edit yapanlar halen burda aramızda.üstüne üstlük bundan 2 sene sonra nebula bünyesinde açılan başka bir runuo serverda yine patiden,nebula dan insanlar edit yaptı...

üzgünüm ama güvenemiyorum artık...

katılıyorum. size bi sır veriym ama..

çok bomba bi server gelio açıyoruz (tu)
Mesaj tarihi:
bakın size şukadar söyliym bi spoiler daha atiym ortaya

Neymişneymişneymiş

Haftalık site üzerinden vericeğimiz çizgiroman bile olacak. Yaşanmış eventlerle harmanlanmış. ^^

çok elit olacak güzel olacak . Daha fazla açıklamıcam ama yoksa kendini açıklamak istemeyen boss kızabilir heheh :D
Mesaj tarihi:
yok değil diye biliyorum..
hangi servermış o bir bakalım :)

bizim projenin de biraz daha işi var ama asıl çekirdek bir şey var o olunca açmayı düşünüyoruz..
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Black-ice said:
www.avaholm.com
buraya da yapmışmıydım reklam.
boşverin onları, doldurun şu serverı, efsane olcak.

http://www.avaholm.com/rehber/?phoenix

http://www.avaholm.com/forum/?konu=13

bende merakla bekliyorum
Mesaj tarihi:
elanın sitesinde geri sayım gibi bişi var.1 senedir geri sayıyolar.yaklasık 250 gün falan kalmış :)

valla uzun yıllar sora elanda oynamıştım.bence lvl sistemi 10 numara.bu da öyle olcaksa süper.ben haritanın bi ucunda tek başıma macro yapmiyim yani
  • Yeni Oluştur...