Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 b1vRiP said: ben patide oynamam çünkü %100 eminim ki edit olacaktır. artık isim vermiycem ama ne yazık ki aramızda uo yu severmiş gibi gözüken, server sahipleri ya da yetkililer edit yapıyor. pati uo'da edit vardı..kimse yok demesin hatta sadece edit yoktu bir adamı keserdin insure'dan çıkardı item'ları saveden az önce restart atılırdı savesiz :) pagan oldu..daha da beter oldu nebula'nın bünyesine girince.zaten nebulada edit vardı.paganda boku çıktı.paganda edit yapanlar halen burda aramızda.üstüne üstlük bundan 2 sene sonra nebula bünyesinde açılan başka bir runuo serverda yine patiden,nebula dan insanlar edit yaptı... üzgünüm ama güvenemiyorum artık... katılıyorum. size bi sır veriym ama.. çok bomba bi server gelio açıyoruz (tu)
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Ancalagan said: açıyoruz TAVERNA DA ACARIM ORDA BEN (Cidden)
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 =)) açarız tabiki . yanlız bakalaım sphere mi olacak runuomu acaba ben runuodan taraftarım. Daha temiz iş
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Bodcu komutu + Newbie olmasın da ne olursa olsun =) Run uo yönetir bence.
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Bugün ağaç kestim balta kullandım baya zevkliydi özlemişim bide arkadan minoc müziği çalıyor ki of =)
robinson Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bende özledim şöyle orta karar kasmalı ama karakteriyle özdeşleşebileceğim bir sunucu. özlem var içimde=)
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 bakın size şukadar söyliym bi spoiler daha atiym ortaya Neymişneymişneymiş Haftalık site üzerinden vericeğimiz çizgiroman bile olacak. Yaşanmış eventlerle harmanlanmış. ^^ çok elit olacak güzel olacak . Daha fazla açıklamıcam ama yoksa kendini açıklamak istemeyen boss kızabilir heheh :D
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Ancalagan git patronuna söyle ben bu işleri bıraktım! Ahah o değilde cidden merak ediyorum. Newbie center ve bodcu komutu olacak mı?
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 kesinlikle olmıcak. ortalama zorlukta ortalamanın üstü keyif...çok laf çıkarttık daha çok işi var sunucunun :)
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Ayın 16 sında acılacak bi sunucu varmış o değil sanırım?
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 yok değil diye biliyorum.. hangi servermış o bir bakalım :) bizim projenin de biraz daha işi var ama asıl çekirdek bir şey var o olunca açmayı düşünüyoruz..
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 O olmadığına sevindim =) Adını sanını bilmiyorum bi uo forumunda gormustm eheh.
alphankaplan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Oynanacaksa Demise'de Hybrid'de falan oynanır. Başka da... Sux.
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 www.avaholm.com buraya da yapmışmıydım reklam. boşverin onları, doldurun şu serverı, efsane olcak.
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Black-ice said: www.avaholm.com buraya da yapmışmıydım reklam. boşverin onları, doldurun şu serverı, efsane olcak. http://www.avaholm.com/rehber/?phoenix http://www.avaholm.com/forum/?konu=13 bende merakla bekliyorum
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 diğer konularda başka başka şeyler de açıkladı eşi benzeri olmayan bişey yapmış adam. inşallah yozlaşmış uo çöplüğümüzde heba olmaz. (ne laf ettim beh)
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 diğer mmolar tarzı yaratık kesip lvl kasma olayı var imiş. herhalde son elan realmsdaki gibi bi sistem. o da aynısıydı.
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 elan acılcak mı bilgisi olan var mı
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 elanın sitesinde geri sayım gibi bişi var.1 senedir geri sayıyolar.yaklasık 250 gün falan kalmış :) valla uzun yıllar sora elanda oynamıştım.bence lvl sistemi 10 numara.bu da öyle olcaksa süper.ben haritanın bi ucunda tek başıma macro yapmiyim yani
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 avaholm öyle olacak. inancım sonsuz. :) çok büyük heyecanla bekliyorum açıkçası.
Öne çıkan mesajlar