Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kompleksler!!!


555

Öne çıkan mesajlar

herkes bana çok kısasın diyo çok kompleksliyim yardım edin!! :D sizce 1.57 türkiye standatlarına göre bi kız için çok mu kısadır? herkes mi komplekslidir, siz de komplekslerinizi yazın belki kendime güvenim gelir?[signature][hline]bigün bi imzamz da olur inşallah
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Başkalarının problemleri ile kendi problemini unutup, oh benden de beterli var diyerek rahatlamak bence çok sağlıklı değil. Onun yerine kendini olduğun gibi kabul etmek bence çok daha doğru. Zaten herhangi bir şey sen onu problem olarak gördüğün sürece problemdir. Kısa olduğuna inanıyorsan ve bu sence bir problemse başkaları ne derse desin veya ne çok problem yaşarlarsa yaşasınlar bu senin mutsuz olmanı engellemez. Aynı şekilde boyunun kaç cm olduğunu hiç düşünmüyorsan ve bunu sadece bir olgu olarak kabul ediyorsan zaten kim ne derse desin senin için problem teşkil etmez.

Kısaca sen kendin ol, etrafınıda seni seven insanlarla doldur, görünüşünü veya sosyal statünü, paranı filan değil...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...