Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barcelona-Manchester united...

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

En sevdigim takimlardandir Manchester Utd, bugun de nou camp gibi avrupanin en zor deplasmanlarindan birinde guzel defans yaparak 0-0 bitirdi, gol de atabilirdi ama napalim.

bu arada C. Ronaldo son iki mactir pek gosteremiyor kendisini, baskinin altinda catirdamaz insallah cocuk. Veya catirdasin ya, Portekiz Turkiye macindan sonra duzelirse duzelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi ya, topu sağdan alıp sola verdiler durdular, doğru düzgün bir atakları yok..
valla haftasonu oynanacak olan FB-GS maçı daha keyifli geçer eminim..
Bir iki klas hareket dışında, sadece top yapabilen bir Barcelona, bir de önüne gelen topu diken Man Utd vardı..
Musakka'da maaşallah, ilginç bir yönetim sergiledi.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim insanımız ne çok seviyor hakemler hakkında yorum yapmayı yahu. vermediği bi penaltı dışında gayet iyi yönetti halbuki adam, o da yüzde yüz herkesin vereceği bi penaltı değildi.

hayır yıllardan beri kulüp başkanlarımız çirkef teknik direktörlerimiz elde edemedikleri başarıların ardından suç ne kendinde ne futbolcularında aranmasın diye hakemlere saldırıyor, bizim halkımız da buna bi güzel atlıyor, sonra hakem çıkaramıyoruz işte. çok geçmedi hatırlıyorum milli takım maçlarını dünyanın en iyi hakemleri yönetse ve berbat oynasak dahi, yenilgilerin sorumlusu daima hakemler olurdu. böyle bir anlayışla nasıl hakem yetiştirebiliriz? onlara güvendiğimizi kime gösterebiliriz ki daha çok tecrübe kazanmaları için uluslararası arenada büyük maçlara çıkarılsınlar? ama yok işte yarı final yöneten adama bile laf edebilen futbol profesörü bir milletiz biz, gerisi yalan zaten.

not: sözüm maçı yorumlayan adama (ilker yasindi büyük ihtimal), tüm maç hakem de hakem, televizyona girişçektim bi ara zaten yine saçma sapan yorumlarla doldurdu maçı.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bi dakka ya, hakem kötü yönetti demedik ki, maaşallah ilginçti dedik. Adamın ilginç bir yönetimi vardı yani, pek beklenmeyen tarzda vs.. yani kötü yönetmiş olduğunu düşünmüyorum.

sonra maça gelince, Bırakın ya allahını seversen, çok eğlenceli maçmış.. Ula 98.000 taraftar bile sustu, siz eğlenceli maç diyorsunuz, neden ? çünkü oynayan barcelona ile manutd.. Çok kötü bir maçtı, 3.dk deki penaltı gol olsa belki bişiler olurdu..

Ama ortada güzel şut bile yok, 1 tane henry vurdu sanırım.. Onun dışında beğenmedim.. Eee hani futbol ? Cristiano Ronaldo topu taça atıyordu yaa resmen penaltıda..

Çok sıkıcı bi maçtı hiç atlamayın, man utd saldırmadı, barcelona'da saldırmadı, 2 büyük takım diye güzel maçtı felan diyonuz ama değildi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...