Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu

mahmut tuncer

Öne çıkan mesajlar

ombakkombak said:
Kürtçe davetiye bastırmışsa bunda ne var? Devletin parası dediğiniz vergi ödeyen vatandaşların emeğinin hakkıdır. Bu vatandaşların bazıları Kürt. İster kabul et ister etme...
kanunlar senin vaya başkalarının tatrışma koşullarına göre istediğin gibi esneyebilir dimi..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Elazığ'lıyım ve bu yaz gitmek zorunda kaldık oraya,şöyle diyeyim Elazığ'ın büyük bölümünde Türkler yaşar.Her ne kadar Elazığ'ın kendi yerlileri Batı'daki kentlere göçmeye başlamışlarsa bile diğer Doğu illerinden gelenler yerlerini dolduruyor.Değişik bir şehir olmuş Elazığ.

Nüfüs dağılımı olarakta şunu diyebilirim,Kürtlerden çok Ermeniler yaşıyor Elazığ'da,çoğu saklıyor olsa bile
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:
Kürtçe davetiye bastırmışsa bunda ne var? Devletin parası dediğiniz vergi ödeyen vatandaşların emeğinin hakkıdır. Bu vatandaşların bazıları Kürt. İster kabul et ister etme...

bazıları kürt
bazıları ermeni
bazıları arnavut
bazıları sırp
bazıları laz
bazıları çerkez
bazıları rum
bazıları boşnak
bazıları ...

bu durumda bütün "bazıları" na mümkünse kendi dilinde davetiye istiyorum. hatta herkesin kendi devleti olsun kafasına göre takılsın herkes. oh ne güzel.

devletin tek bir dili vardır, bu da türkçedir. dikkat, devletin dili diyorum. topluluklar kendi aralarında ne konuşurlarsa konuşsunlar anayasada devletin dili türkçe olarak belirlenmiştir ve devletin yazışmalarının vb. de türkçe yapılması zorunludur.

he bunlar bir kenara, bunu yapan eleman da eminin kürt halkını çok düşündüğünden yapmıştır bunu. hiç bir provakatif amacı da yoktur zaten. sütten çıkmış ak kaşık.

anca provokasyona çalışıyor beynini sevdiğim dtp li belediye başkanlarının. türkiye nin kişi başına düşen altyapı harcamalarının en yüksek olduğu iller hep doğudaydı (yanlış hatırlamıyorsam) , ama nasılsa hala çoğu köyde su yok, bilmemne yok, şu yok bu yok...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...