Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zaman nedir?

Longshanks

Öne çıkan mesajlar

Peki varlık var mıdır?
Senin sorun da bunun gibi olmuş. Koca koca wall of textler ile zaman, hareket ve enerji kavramlarının analiz edilip, sonra bunların sentezlenmesi lazım ki az da olsa bi sonuç elde edilsin.
Mesela ben şimdi gelip lönk diye "zaman olmasaydı hareket de olmazdı" derim ama başkası çıkıp buna karşılık başka bi şey sunar
Sosyal ağlarda paylaş

nuki said:
http://www.tenthdimension.com/medialinks.php burda imaging 10th dimension seceneğinde boyutları görsel bir şekilde cok başarlılı bir şekilde anlatıyorlar bir yerlerden sonra ucuyorlar ama...

hey allahım, makro boyuttta bir olayı quantum fiziği ile açıklamaya çalışmasa şaşardım zaten 8-) (buarada animasyonun genel konusuna değil arada geçen hayatta bulunduğumuz noktayı bir biri üzerine çöken olasılık dalgalarıyla anlatmasını diyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
sığ insan beyninin ürettiği periyot kavramının bir sonucu.
tekrar eden olaylardan geçmişi, tekrar edecek olaylardan geleceği yaratmış. arasına da şimdiki zaman demiş. sonrasındaki tüm muhabbetler bunun üstüne kurulmuş yani.
işin özü bi akıllı zamanı ortaya atmış, sanki varmış gibi yıllardır hesabını kitabını yapıoz. cık, olmaz öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...