Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Bunların hepsi bir planın parçası arkadaşlar uyumayalım. Malezyalı bir sürü çocuğu dehşetle izledim. Modern yarışmalarımızı da dine alet ettiler ya YAZIKLAR OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Açıklama da yapsan biraz nooldu o malezyalı çocuklarla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 sana büyük mü açtılar? ne oluyo lehn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Malezyalılar işte daha ne olsun 100lerce milletin içinden tesadüf mü getirildiler sizce ? Tehlikenin farkında mısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Acun'un böyle birşeye alet olacağını sanmıyorum ama :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Ulan ukraynalılar da var, hrıstiyan misyoneri mi göndermişler la yoksa? Hemen Malatya'dan iki tane beyni sulandırılmış adam bulun gelin, öldürsünler bu pis misyonerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Bunların hepsi bir planın parçası arkadaşlar uyumayalım demek ve Malezyalı bir sürü çocuğu dehşetle izlemek faşizim değilde nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 acun : "AKP hükümetinin icraatlarını çok beğeniyorum, oyumu 100 kere olsa yine AKP'ye veririm" böyle bir adamdır acun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 acun u da ergenekon soruşturmasına alsınlar yoksa o soruşturma eksik kalır,tamamlanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 malezyadaki cocukların bu programa gelmesiyle tehlike arasındaki farkı anlamadım o cocuklardan biri şeyh falan mı yoksa sizin kafanız mı güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 inadına akp inadına tayyip ulan şeklinde bir ses geldi sanki malezyalılardan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Malezya modeli adamınbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 tehlikenin farkındayım birinin seni acil adam etmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Forumda bazi kisilerin dusunce yapisi "yazik" sozcugunun sozluk anlami. Akli basinda herkes uzuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 sg-1 said: Hemen Malatya'dan iki tane beyni sulandırılmış adam bulun gelin, öldürsünler bu pis misyonerleri. ben malatyaliyim. sözlerini geri al, yazdigini yeniden yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Beynin sulanmışsa sözümü geri alırım. Yok sulanmamışsa, demek ki lafım sana değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Bana, beyni sulanmi$ demek ha? bak te$kilata forwardlarim "gibi gibiyim" yaparlar seni ! Zaman gastesinin 2. sayfasina fuhu$ lideri baskinda olduruldu diye haber olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Ahahahhaaa :D adam eğleniyor resmen ya. Eğlenmiyor da ciddiyse ya kafası güzel yada hakkaten sulanmış yalnız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 kertenkel said: acun : "AKP hükümetinin icraatlarını çok beğeniyorum, oyumu 100 kere olsa yine AKP'ye veririm" böyle bir adamdır acun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Ahaha süpermiş yalnız gazete haberi. Ben de ciddi ciddi kızdın sanmıştım. Allah iyiliğini versin Esh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Oha utandım adamdan be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Giovanni said: Bunların hepsi bir planın parçası arkadaşlar uyumayalım. Malezyalı bir sürü çocuğu dehşetle izledim. Modern yarışmalarımızı da dine alet ettiler ya YAZIKLAR OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 müslüman adamın o yarışmada işi ne herkesin kutusu ortada açıp açıp duruyolar o yüzden bence tahmin ettiğiniz gibi bişey değildir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 OFFF AKP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 forwardlayınca değişiyor iskandinav çocukları oluyor onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar