Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Bana bulaştı bu. Windows klasörü altında bittorrent.exe'yi silsen de gitmiyor. Başlangıca kendisini yerleştiriyor, sürekli açılıp duruyor. Yaptığı şeyler de şunlardı: - External Harddiskler çift tıklayınca "aç" ile açılması gerekirken, "auto" diye açılıyorlar. - Bir çok internet sitesine erişim sağlayamıyorsun. nasılsa blokluyor. - Antivirüs gibi programlar kuramıyorsun, dll'leri siliyor, bazı programlar bu yüzen kurulmuyor bile. Kurdukların da açılmıyor. - Elbette bilgisayar da yavaşlıyor. Çok sinir krizi geçirtecek bir virüs bu. Sürekli paranoyak halinde dolaşıyorsun. "Acaba sistem dosyası mı yoksa virüs mü" diye tüm dosyaları tek tek kontrol ediyorsun. En sonunda sıkılıp format attım pc'ye (HP recovery disc ile) Ancak format sonrası kaspersky kurmuş olsam da gene geldi başıma. "Sil.bat" diye birşey buldum google'daki sitelerde. Sanki işe yaradı gibi. Tüm dosyaları sildi, şimdilik bir daha da gelmedi. Yalnız USB belleklere de bulaşıyormuş bu. External Harddisklere de bulaşmış olabilir mi diye düşünüyorum. Onları takıp kontrol etmek istiyince yine pc'ye bulaşır mı diye korkuyorum. Off çok yorucu iş ya. Allah size de bulaştırtmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 registry den gir superhidden diye arat 1 yap bellekten virüsü sil geri düzelt superhidden ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 spy-bot'un forumunda virüs silinmesi konusunda çok yardım ediyorlar. bu usb'lere dadanan amvo.exe'yi sildirttiler bana da. orda anlat derdini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 osuruk kadar aklım vardı zaten, bu virüsle o da gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar