Lindoras Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 While Season 3 is still going strong, we wanted to announce ahead of time the rating requirements that will be present for arena items once Season 4 begins. We also wanted to give everyone a heads up to some changes that will be in an upcoming patch, altering how points are gained and players are matched in the arena system. The patch with these changes is scheduled to release before the start of Season 4. First though, the rating requirement changes: When Season 4 begins, Season 3 items will be reduced in personal and team arena rating requirement to: Shoulders: 1950 Weapon: 1800 The new Season 4 items will have the below personal and team arena rating requirements: Shoulders: 2200 Weapon: 2050 Head: 1700 Chest: 1600 Legs: 1550 Gloves: none Off-hand: none In addition, some of the Season 4 quality items that will be purchasable with honor will also carry a personal and team arena rating requirement: Boots: 1700 Ring: 1650 Bracers: 1575 Belt: none Necklace: none Trinket: none The Season 2 items, which will move to the honor system when Season 4 begins, will continue to have no rating requirement. The changes to the rating requirements for these items reflect the nature of the items, their power, and the relative difficulty that should be had when attempting to obtain them. These items are comparable to those found in the newest 25 person raid zone, Sunwell Plateau, and should therefore also feel very challenging to obtain. To help ensure that the challenge in obtaining these items stays true to those achieving these ratings, we'll also be implementing new rules with an upcoming patch to curb practices that undermine the core concepts of the arena system. These rules are as follows: If a character’s personal rating is more than 150 points below the team rating, they will earn points based on their personal rating instead of the team rating. This means that a player cannot join a highly rated team and begin earning points based purely on the pre-established rating of the team before they joined it. They'll need to compete, improve, and gain a personal rating worthy of the points they would receive. If the average personal rating of the players queuing for a game is more than 150 points below the team’s rating, the team will be queued against an opponent matching or similar to the average personal rating. This means that players cannot join a highly rated team and immediately face highly rated opponents, easily and quickly bringing their personal rating up. Instead they'll need to again compete, improve, and earn their rating. We're excited to see these changes implemented, which will continue to emphasize the strong competitive nature of the arenas, and the challenge in obtaining the highest end rewards available for PvP. Kaynak: http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=3778917992&postId=37785479177&sid=1#0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 bak bu iyi olmuş. daha bir gazla kasıyorum şimdi honor. s4'e fırtına gibi girmem lazım (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 2200 guzel olmus. 2k cok kolaydi. Tek kotu yani 2k boost satiyorduk... :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Hmm Bu trinket ne acaba? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 iyi guzel olmus ya. hem ratingleri yukseltsinler hemde cidden ayirsinlar su pvp pve cizgisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 İyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 PvP itemlariyla PvE'de tutunabilecek miyiz simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 2200 diyor ya yeni shoulder a.. 2500 yapsalarmış.. 2100 de 1 kere yenil 20 30 arası catır cutur ratıng dusuyor 2.2k yapmak baya zor.. cok az kısıde olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 güzel oldu cidden bakalım neler olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 welfare epix dönemi bitiyormu amaan tanrım casuallar isyanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 DoGMeaT said: welfare epix dönemi bitiyormu amaan tanrım casuallar isyanda harbi ya.. isyan ediyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 S2 setimi alır paşa paşa takılırım ne uğraşacam öyle 2200 rating falan :). Nasılsa ne rogue ne de warriora karşı şansım farketmiyor S2 veya S4le, gerisiyle zaten düşe kalka idare edebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 peeh s2lere kaldik desenize yine :/ neyse gene yapariz bglerde biseyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Absolut said: S2 setimi alır paşa paşa takılırım ne uğraşacam öyle 2200 rating falan :). Nasılsa ne rogue ne de warriora karşı şansım farketmiyor S2 veya S4le, gerisiyle zaten düşe kalka idare edebiliyorum. nasıl farketmiyor ya. şu anda s1 giymiş warlockla s3 giymiş warlock arasında dağlar fark oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Evet mesela s1 giymiş warlockları nasıl oluyorsa pve setli holy priestimle bile kesebiliyorken s3 giymiş olanları kesemiyorum. Hatta tek fearda gg oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Açıkcası S1 setimle bir sürü S3, S2 warlock kestim. Warlock vs warlockda olay kontrolü ilk ele alan taraf olmakta ve tabi specle alakalı. Açıkcası daha öncede dediğim gibi en büyük sorun gene warrior ve roguelarda olacak yeni setler geldiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Şimdi roguela pvp yaparken ya demon olacaksın ya da sl/sl olacaksın, 13k+ hp'n olacak o zaman rogueları farmlayabilirsin işte xD . Çünkü bir rogue cdleri bittikten sonra bir lock'a kolay kolay bir şey yapamaz. Warrior için bir şey demeyeceğim ama afflide intercept yememeyi başarıp kitelayabildikten sonra sorun olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Warlock'la warrior kesemiyen adama S4 zaten haram, geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Arkadaşlar bu üstteki postu ben atmadım. hatta şöyle bi postu düşününüce postun ne oldugunu hatırlamadıgımı hatırlıyorum. Ama bu üstteki postu benim atmadıgımı bilin. Xunn attı. :D:D çok saçma lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 auhauhaua d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 casualler haykırıyor s4ler hardcore adamların eline geçti diye(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 omg Xunn fsdfsdfsd doğru söze ne denir ama >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Xunn su forumda ilk kez mantikli, dogru bir sey demissin. O da baskasinin accina kismetmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Druid posting. Opinion invalidated. İki yaptımi senden siftah bekliyorum. Füksü hesabını açık unutmuş benim evde. Edit: Füksü olm tişörtünü bende unuttun, geri gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar