Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 arkadaşlar lab ödewim lütfen salakça şeyler yazmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 what is matrix? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Anerchy said: arkadaşlar lab ödewim lütfen salakça şeyler yazmayın. ordaki occurrence'dan kastı nedir sorunun? C ve ingilizce bilen arkadaşlar yardım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Programı mı istiyorsun, sorunun Türkçe'ye çevrilmesini mi? :p Bunu çevirmekte zorlanıyorsan, bence o dersi almak hakkında tekrar düşünmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 karışık değer atayarak arraylerin içine yazdım. ama occurrence'dan kastı nedir orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 o rastgele verdiğin değerler kaç defa tekrar ediyor (tam anlamı bu değil yanılmıyorsam da) , onu yaz demiş. mesela 4 tane 1 var , hiç 2 yok , 2 tane 3 var,.... işte 1 den 50 ye hangi sayı kaç defa yer almış onu istiyor kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Kaç defa karşına çıkacağı, occur edeceği, kaç defa göreceğin, gibi birşey olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Eğitim bölümüne açaydın bunu :D fssdf garbage'a yardırmışsın xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 tmm beyler teşekkürler yaptm Xo görüşürüz senle de bursaya gelince:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar