Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Medusaaaaaaaaaaaaaaaaaa http://img528.imageshack.us/img528/1469/1216010085758bb3.jpg Blaaaaaaaaaaair http://img516.imageshack.us/img516/3517/1216011087822sw4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Blair> medusa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 güzel bölüm oldu konuya girdiler artık. Bundan sonra akıcı bir şekilde devam eder sanırım. Birde demoneye excalibur u alsa ne olur onu merak ediyorum ben arada eğlencelik fillerlara böyle birşey koysalar mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Rumbel Soul Eater 12 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 resimde ki medusa benzemiş yalnız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 animelerdeki tipler hiç japona benzemiyo sonra böyle japon görünce ne alaka hiç benzememiş diye kalıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 evet o baya önemli bi cosplay sorunudur.ama söyleyince sinirlenir bazı kendini japon sanan arkadaşlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Bırak Japonu, dünya üstünde öyle bir insan olabilirmi sence ? fenrisin anime karakteri olsa viking falan olması gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 aha geldi weeaboo ama tüm insanlık içinde en az japonlara benziyolar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 japonlarin kostumu avrupalilarin kendileri bir araya gelirse anca olur amerikalilar hic bulasmasin zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 peki rumbel mi seizen mi diye sorsam? anidb yorumlarına baktım da anlaşamamış pek millet. seizen çok yavaş galiba ama daha mı iyi görüntü filan aynı çözünürlükte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Verdiğim linklerden Rumbelleri indirip arşivleyebilirsin. Tadashi çıkarttıkça da izleyip silebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 hmm ok o halde rumbel'in çıkardıklarıyla başlarım, sağol. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 önce dss nin linkine basan elimi, sonra o linki oraya koyan şahsiyeti daha sonrada tüm dss'yi >£#½ afedersiniz. Innocent le evili He ile me (artık japoncaları ne ise) ve her garip kelimeyi fucking diye çeviren başka bir grup varmıdır acaba? Rumble'a devam şaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Evet ya, bende şimdi DSS'den izliyorum. Çeviri yerlerde yatıyor. Hatta bir yerde adam "My attacks didn't work?!?" gibi bir cümleyi "That attack, did you not hear it" diye çevirmeyi başarmış. Büyük başarı! Edit: Ahahaha ya yok ya. Adam şahane abicim. 12. dk'dayım ve oha oldum yaniiii. "Siyah kan kustum" diyen bir cümleyi "I entered a coma" diye nasıl çevirirsin ya. Ahahahaha. Bir DSS, birde Gundam 00 çeviriren bir grup vardı. Speed Sub yapıyordu. Fansub dünyasından silmek lazım bu ikisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Kaede said: Verdiğim linklerden Rumbelleri indirip arşivleyebilirsin. Tadashi çıkarttıkça da izleyip silebilirsin. tadashi nin ceviriler cok mu kotu ? yoksa mp4 oldugundan mi diyorsun rumbel acaip yavas ceviriyor, cok geride kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Görüntü/Ses olarak pek bir farkları yok. Sadece Tadashi normal versiyonunu sublarken Rumbel late night versiyonunu sublıyor. Preview, karakter yorumları, bazı noktalarda daha az sansür dışında iki versiyonun farkı yok. Biri pazartesi diğeri perşembe günleri yayınlanıyor. Ufacık da fark olsa insan arşivlerken en iyisini tercih ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 şimdi düzgün sublusunu izledim dss ninkisi ile yakından uzaktan alakası yok. Bu kadar sallama bir çeviri olamaz. Atın bunları dışarı. Bidahaki bölümde yine excalibur var görünüyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 http://www.square-enix.co.jp/souleater/ wii ye oyunu geliyor caponca bilmedigimden bi halt anlamadim iceriginden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 17. bölüm güzeldi. Özellikle amerikadayken geçen çizgiromanvari efektler yardı geçti PENCIL ausdhuasd Rumbel Soul Eater - 17 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 17 i excalibur hikayesi gorunce, hizlihizli gecitm 5 dk mi bile almadi maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Viktor said: http://www.square-enix.co.jp/souleater/ wii ye oyunu geliyor caponca bilmedigimden bi halt anlamadim iceriginden :p bende newtype in son japonca dergisinde gordum, bayag bir reklamini cekmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 draedan said: 17 i excalibur hikayesi gorunce, hizlihizli gecitm 5 dk mi bile almadi maalesef. Baya Komikti aslında:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 draedan said: 17 i excalibur hikayesi gorunce, hizlihizli gecitm 5 dk mi bile almadi maalesef. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 koymadan edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar