Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soul Eater

Kaede

Öne çıkan mesajlar

Dregoth said:
Bence Maka çok şirin yani ama dakika başı dayak yemese iyi, hoş olacak yani.

Birde müjdemi isterim 720 p Raw lar dün nete düşmüş. Sublar çıkar yakında.

Çıktı bile. :3

Maka iyidir ayrıca ya. Sesini de kendisini de seviyorum ben. Ama yine de...

...Black Star ve Tsubaki (nosebleed smileyi olan?) bir numaradır. =P
Sosyal ağlarda paylaş

Monthius said:
O zaman sana güzel bir haberim var Kaede;

Loli Medusa ile ilgili serinin ilerisiyle ilgili spoylır, uyarıldınız...

Medusa mangada hala Loli modunda takılıyor, uzun uzun göreceksin loli Medusa'yı. =P

http://img133.imageshack.us/img133/9779/1214911184429no7.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Animasyon bakımından 1. açılış iyi başlayıp vasatlaşıyordu bu vasat başlayıp imbalaşıyor. Şarkı olarak zaten ezici bir üstünlüğü var. Çoook daha fazla sevdim 2. OPu ben. Ayrıca OPda gösterilen şeyler oluyorsa baya epic şeyler geliyor demektir :>
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:
Animasyon bakımından 1. açılış iyi başlayıp vasatlaşıyordu bu vasat başlayıp imbalaşıyor. Şarkı olarak zaten ezici bir üstünlüğü var. Çoook daha fazla sevdim 2. OPu ben. Ayrıca OPda gösterilen şeyler oluyorsa baya epic şeyler geliyor demektir :>

OP'da gösterilen şeylerden bazıları oluyor, ama bazıları da olmuyor. Filler sona mı gidecek Soul Eater diye korkuyorum o yüzden biraz. Zira aşağı yukarı 1 manga chapter = 1 anime bölümü şeklinde gidiyor ve şu an en son 54. chapter çıktı, hala Arachne'yle uğraşıyorlar. Kishin'le ne ara uğraşacaklar onu bilmiyorum artık, 51 bölüm olacak zira anime.

Umudum Arachne arc'ını 51 bölümde bitirip ardından 2. bir seriyle Kishin olayına devam etmeleri. FMA'da BONES'un mangadan kopup filler son yapsa bile ne kadar başarılı olabileceğini gördük gerçi, ama yine de manga bu kadar güzel giderken filler bir sona ne tepki veririm, hiçbir fikrim yok açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu ana kadar zaten fillerları yokmuydu ki animesinin ? Mangasını takip etmediğim için bilemiyorum ama sanki çok laylom bölümler vardı arada. Ha kesinlikle inanılmaz eğlenceli ve güldüren bölümlerdi ama ana konudan kopuklardı sonuçta. Bundan sonra herhalde Arachne midboss, kishin de endboss olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:
Şu ana kadar zaten fillerları yokmuydu ki animesinin ? Mangasını takip etmediğim için bilemiyorum ama sanki çok laylom bölümler vardı arada. Ha kesinlikle inanılmaz eğlenceli ve güldüren bölümlerdi ama ana konudan kopuklardı sonuçta. Bundan sonra herhalde Arachne midboss, kishin de endboss olur.

Arada filler bölümleri 2 tane var yanlış hatırlamıyorsam şu ana kadar. Biri ilk Excalibur'dan sonraki Excalibur'lu bölüm, bir de 32. bölüm yine Excalibur filler'ı olacak. Onun dışındakiler mangada aynen var. Benim bahsettiğim FMA'da olduğu gibi tamamen mangadan kopup çok farklı bir gelişim ve son işleme ihtimalleriydi... =)
Sosyal ağlarda paylaş

Mangayı okumadığım için neler oluyor bilmiyorum, ama şuan ki hali ile anime'deki birçok karakterin önü epey açık. Karakter gelişimi olarak epey potansiyelleri var. 51 bölümde biterse, yazık olur. Onun yerine FMA gibi filler devam etseler, daha sonrada Hellsing gibi OVA olarak Mangayı adapte etseler daha iyi olur bence. Yada 51+51 ara verip iki sezon yapsınlar(en iyisi bu ). Bu arada 51 bölüm olacağını nerede duydunuz ya? Güvenilir kaynak mı?

Bir de Excalibur'u savaşırken görmeyi çok istiyorum :D. Şu aptal kılıcın egosuna dayanabilcek bir yiğit yok mu ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...