owshit Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Erkeklerden tiksiniyorum ırkımdan tiksiniyorum var mı ötesi.Evet kıllılar,göbekliler,çirkinler..vs. Tamam kızlar estetik ama aralarında çok mal var ya en iyisi animal sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 neden gaylerle surekli dalga gecilir? edilmemesi için sebep yok çünkü neden futbol sevmeyen adam dıslanır? çünkü futboldan anlamıyan erkek sadece arkadaşları uyuz olsun diye onun tuttuğu takım yenildiğinde dalga geçer o yüzden konu futbol olunca dışlanır. neden hiç bir erkekten ne guzel cift yahu bunlar ne sevimliler(tanınmayan yolda gorulen bir cift için) lafı duyulmaz? çünkü onlar güzel bi çift değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 ayıp,ne demek dalga geçilmemesi için sebep yok. haddini bil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 gaymisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 evet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 aquila said: mesela neden gaylerle surekli dalga gecilir? gaylere ozel bi durum degil, herseyle dalga gecilir. futbol sevmeyen adam dıslanır? normalde dislanmaz, ama genelde futbol muhabbeti donunce futbol sevmeyen adam muhabbetin disinda kalir neden hiç bir erkekten ne guzel cift yahu bunlar ne sevimliler(tanınmayan yolda gorulen bir cift için) lafı duyulmaz. duyulur ama demek ki sen duymamissin. Aynen böyle durum. Şahsen sık sık çok tatlı çiftler görüp belirtmişliğim vardır yanımdakilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 ben mesela tatlı bi çift görünce aralarına girerim nabersiniz fln derim. erkekim ha arkadaşlarım için yaparım bunu zaten genelde yolda el ele değil de göbek göbeğe yürüdükleri için birçok mal artık bakmaz olduk ama kızlar iyi inceliyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 gayleri hallettik sıra futbol sevmeyen adamda.. irin sormuş, soru:futbol sevmeyen adam dıslanır? futbol sevmeyen adam ayakkabı sevmeyen kadın veya alışveriş sevmeyen kadın veya minik kedi/köpek yavrusu sevmeyen insan evladı gibi bişidir. bu çok açıklayıcı gelmedi ise biraz daha açarız elbette. insanların toplu halde yapmak istedikleri eylemler vardır. ne biliyim yemek yemek, film izlemek, ee.. beraber gezmek, piknik, orgy ve beraber spor yapmak her ne kadar kadınlar esas hırs küpü canlılar olsa dahi erkekler kazanma/kaybetme olayını ciddiye alan bariz duygusal varlıklardır. futbol bu duygu yoğunluğunun doruk noktasıdır. futbol sevmeyen ise -affetmeseniz de olur- bariz ottur. ya da "vardır bi gariplik" diyelim.. ________ şimdi felsefe hede hödö kısmını bi kenara bırakalım.. d->dasaaa ve k->kıl arif olacak şekilde bi dialoga girelim: yer:herhangi bi yer zaman:ee. her hangi bi zaman.. arif oturmaktadır ve kılın tekidir. dasaaa mekana yeni gelmiştir ve mekanda bulunan arif ile konuşacaktır haliyle.. e el mahkum başka kimse yok. d-merhaba k-huh? d-merhaba! k-merhaba. ---konuşma ağır ve sıkıntılı bir şekilde ilerler. çünkü kıl arif kıldır! d-yaw nooldu be bu sene f1? hiç izleyemedim ben ama bu sene destek.. k-ben f1 izlemem! d-(içinden: haydaaa) kezman ne gol kaçırdı be! aslında var ya bu 2002-2004 arası psv'de +30 gol ile oynuyordu. performans falan canavardı. ne oldu acaba? k-bilmem d- o_O? etoo gelir mi? k- kim? d- eto-oooo, samuel eto o fenere gelir mi? k-futbol ile ilgilenmem d-(ok bu da olmadı) audi q5leri çıkarıyormuş. arkası yımırta gibi gözüküyor.. k- araba mı? ilgilenmiyorum d-hmm şuradaki kız da çok bi bombacı yahu :D k-... d-bennisimo örgü dergisi okumak ister misin? gördüğünüz gibi kıl arif kıldır, maldır.. böyle mallar sevilmezler. futbol muhabbeti sağlam bir bağlayıcıdır. ve hatta politik bir göstergedir. (kızıl yıldız-partizan maçında taraftarların yaşadığı olaylar üzerinden politik çıkarımlara giden makaleler bile okudum. gerisini siz düşünün) erkek adam futbolla anlaşır. bir de futbol, basketbol, amerikan futbolu, gladyatör dövüşleri, araba yarışları erkeklere sağlam bir aidiyet ve ortak amaç aşılarlar. ortak sevinç, ortak üzüntü, ortak mutluluk ve ortak zafer. kalabalık gezebilmelerine rağmen daha çok bireysel takılan kızların bu ortak duyguları (özellikle zaferi) anlaması zor olabilir belki. bilemiyorum kısaca soru:futbol sevmeyen adam dıslanır? cevap:çünkü dışlanması için elinden gelen her şeyi yapıyordur. aslında dışlanmaz, kendisini dışarıya itmektedir. bir sonraki soru ile yeniden birlikte olacağız. "? neden hiç bir erkekten ne guzel cift yahu bunlar ne sevimliler(tanınmayan yolda gorulen bir cift için) lafı duyulmaz" yeni sorularınızı bekliyoruz. ve ayrıca (BUTUN GENELLEMELERİN YANLIŞ OLDUGUNUN FARKINDAYIM,GELİN SİZ DE FARKINA VARIN) erkekler genellikle düz, doğal, olduğu gibi olan, yaptıkları tahmin edilen canlılar oldukları için genellemeler genellikle doğrudur. genellikle tabii ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 burtonesk said: gaylerle alay ederler çünkü saçma şekilde gay olmaktan korkar erkekler. göt korkusundan yani. bi de şirin çift diyen erkekler mevcur, bizzat bize gelen iltifatlardan biliyorum. ben erkekçiyim valla kadınların çoğunun mal olduğunu düşünüyorum ehue. alakası yok zerre kadar. erkek yapısından dolayı böyle dönme olaylarını zaten alaycı bir tavırla karşılar. kimsenin korktuğu yok. olmayacak şeyden neden korksun insan. hey allam. gay lerin uydurduğu birşey o homofobi. kafanızı rahat tutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 az önce bir yerde dedidiydiler, türkiye bir maçta 5-0 yenilince yer yerinden oynuyor, fizik/okuma vs olimpiyatlarında türk gençleri otuz ülke arasında yirmidokuzuncu olunca kimsenin gıkı çıkmıyor. futbola koim size bişey olmasın d: allahtan bütün ülkelerin başına musallat sadece türkiyenin değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 napalim? dovelim mi cocuklari 29. oldular diye? teselli edilir en fazla, senye daha iyisini yaparsiniz denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 bi de kaç kişi takip edecek onları? öyle kitlesel bir olay değil, bir şey değil.. çekiciliği çok düşük.. subzero hatta davet edilmiş olsam sabah kalktıp da yatağımdan kafamı dışarı uzatmam. öyle diyim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 aslind agaylerle dalga gecmenin tek nedeni odur ben daha lezbiyenlerden korkan veya tiksinen hatun gormedim hatat cogu hatun lezbiyen iliskielre notr bakar lezbiyen bri hatun kendi cinsinden birini istiyordur statu yukselmesi vardir erkeklesir oysa gay erkek kadinlasarak kendini alcaltir ayni sekilde erkek gibi giyinen kadinla dalga gecilmez aksine seksi olabilir ama etek giyen erkekle alay edilir cunki gene yukselme ve alcalma vardir hizmetcinin evin haniminin giysilerini giymesi ile evin haniminin hizmetcinin giysilerini giymesi gibidir durum o yuzden erkekelrin %90 i gaylerden ve onlarla iliskilendirilmekten korkar dalga gecer pislik muamelesi yapar bir erkek icin bri defa o damgayi yemek hayatinin sonuna kadar pesinden gelir en medeni toplumda bile homofobinin temellerinide bu olusturur bunun disindaki homofobikler dini nedenlerden vardir ve onalr icin ayni cinsden iki kisinin bir arada olmasi ile insanlarin amuda kalkip gezmesi arasinda fark yoktur birinci ornekteki homofobik erkek gay erkeklerle dalga gecerken 2 lezbiyen hatunla ayni yatakta yatmanin hayalini kurabilir erkekler lezbiyen sever lezbiyenler iyidir -------------------------------------------------------------- futbol olayi biraz turkiyeye has bir durumdur turkiyede futbol 12 eylulden sonra siyasetin yerini almis stres atma araci olmustur insanlar guruplara uye olmayi sever ozellikle birbirine rakip guruplara cunki karsisindakine nasil koyduk diye hava atinca egolari oksanir oysa kendisi hicbirsey yapmamistir turkiyede isin bokunun cikmasinin sebebi budur futbolda fanatiklerle mucadel edilmeye baslayinca ciddi bri kitle baskete gecti misal kavga cikarmak icin bugun futbol turkiyede tumden yasaklansa futbolla yatip kalkan ciddi bir kitle kendine baska bir mucadeleci ugras bulup onun ustunden ait olma hissini yasiycaktir erkeklerde takim babanin secimiyle baslar ve kucukten altyapi yetistirilir ait olma duygusu o kadar kuvvetlidirki sevmesede zoraki kendini futbolun icinde bulur cocuk arkadas ortaminda kalmak icin bu gereklidir cunki turkiyede siyaset ve futbol en temel sohbet malzemesidir erkekler arasinda ancak apolitize olmus 12 eylul gencligi birtek futbolla kaldigindan futbolla ilgilenmiyen adam konusucak konu bulamaz gurup ortaminda --------------------------------------------------------------- cift olayi daha degisiktir kadinlar sokaktaki baska kadinalra bakar, cantasina bakar kiyafetine bakar sacina bakar ve yanindaki erkege bakar bu gezegen ustundeki erkek nufusunun %95i ise sokakta gordugu erkeklere bakmaz cunki erkekler dis gorunuslerine o kadar onem vermez bir kiz guzel gorunmek icin dis gorunusune kasarken bir erkegin dis gorunusune kasmasinin tek sebebi kendini begendirmektir erkekelrden arindirilmis ortamlarda bile kizlar dis gorunuslerine onem vermekteyken kizlardan arindirilmis ortamalrda erkekler kendilerini salar ve sokakta gezen bir erkegin yanindaki kiz kapilmis oldugundan bir erkek onada bakmaz o yuzden ciftler erkeklere gorunmezdir erkekler sokakta sadece tek gezen kadinlara veya olmasi gerektigi gibi onlerine bakarlar o yuzden bir erkek ciftler gozune sokulmadigi surece ilgilenmez fikri soruldugunda kiz cirkinse banane der gecer, kiz guzelse soran erkekse "bu allahin ayisini nasil begenmis bu kiz" der gecer soran sevgilisi ise "haha super" vs seklinde gecistirir soran sevgilisi olmiyan bir kizsa soruyu cevirip kiza caktirmadan veya caktirarak asilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 said: futbol olayi biraz turkiyeye has bir durumdur ???????????????????????? YUH! ya da anlatım biraz kapalı kalmış ve edit gerekiyor. hiç taraftar gruplarını görmediniz mi diğer ülkelerde? organizayonları, amaçları, hedefleri nedir duymadınız mı? futbol global bir fenomen, taraftarlık da öyle. ve said: bugun futbol turkiyede tumden yasaklansa futbolla yatip kalkan ciddi bir kitle kendine baska bir mucadeleci ugras bulup onun ustunden ait olma hissini yasiycaktir bugün türkiye'de futbol tümden yasaklansa olay çıkar, kan dökülür oluk oluk.. hani demek istediğini anlıyorum ama bu çok zor bişi.. anayasa değişikliğini, parti kapatmayı vs iplemeyen 60-70 milyonluk ülkenin 20milyonunun yağmalamasına, yakıp yıkmasına tanık oluruz. ben de daha ilk saldırıda aralarında olurum, yüzümü kapattığım fenerbahçe atkımla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 aynen o işte. sallıyorum oyların %50si ile seçilmiş bir parti zorla kapatılsa halk ayaklanmaz ama (örnek akpden tamamen bağımsız bir örnek bu arada hiç onu karıştırmayın ortaya, teorik bir hükümet yarattım şu an).... neyse heh herkes işini yapmaya devam etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 burtonesk said: gaylerle alay ederler çünkü saçma şekilde gay olmaktan korkar erkekler. göt korkusundan yani. bi de şirin çift diyen erkekler mevcur, bizzat bize gelen iltifatlardan biliyorum. ben erkekçiyim valla kadınların çoğunun mal olduğunu düşünüyorum ehue. I concur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 CthuLhu said: oha xunn'la dalga mı geçyorlar??ayıp be Olm şimdi gördüm, görüşücez biz seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Gaylikle dalga geçilmesi değil de, erkek gaylerle dalga geçilmesi mevcut, neden mevcut ben de bilmiyorum, bu konu doktrinde oldukça tartışmalı (bu kalıbı hep kullanmak istedim). Bence nedir bilmem, hiç bir gayle dalga geçmedim. Tanıdığım tek gay de lezbiyendi ve kesinlikle dalga geçilecek bir yanı yoktu, ayrıca zaten halihazırda 8 duble falan rakı içip gelmişti, saygı duyduk kendisine. Kısacası kendi götüm güvende olduğu sürece beni ırgalamıyor adam gay mi değil mi. Hatunların öyle bir şey yapması zaten yaş. Hem çok kafa olduklarına da bizzat şahidim (lezbiyenlerin). Şirin çift meselesini bilemeyeceğim, ben şirin çift görürsem yakışmışsınız lan diyorum kendi adıma. Ben hiç bir kız arkadaşımla şirin çift oluşturamadım, ona yanarım. Ha futbol muhabbeti vardı bir de, ben futbol muhabbeti kafa şişiren adamları bizzat dışlıyorum, beni dışlarlarsa da dert etmem, dışlanırım. Sevmiyorum arkadaşım futbol, açmıyor beni. "Bira içip maç seyretmek" konseptinde beni çeken tek şey bira içiliyor olması yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 hiç okumadım ama burtonesk ve aquila'ya katılıyorum. sina ardeth'ine katılmıyorum genel olarak.belki sonra bi ara okur yorum yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Viktor said: lezbiyen bri hatun kendi cinsinden birini istiyordur statu yukselmesi vardir erkeklesir oysa gay erkek kadinlasarak kendini alcaltir ayni sekilde erkek gibi giyinen kadinla dalga gecilmez aksine seksi olabilir ama etek giyen erkekle alay edilir cunki gene yukselme ve alcalma vardir hizmetcinin evin haniminin giysilerini giymesi ile evin haniminin hizmetcinin giysilerini giymesi gibidir Efem? Erkekler gaylerle dalga geçiyorlarsa böyle mi düşünüyorlar derinlerden? Kadın alçak bir varlık. Güzelmiş. Hizmetçi felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 okudugunu anlamıyorsun bi kere adam öyle dememiş. ama gel gör ki, statü güçle alakalıdır, güç de erkeklerin elinde dünyada. bu nedenle erkekleşmeyi statü yükselmesi olarak açıklamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Yo gayet de güzel gaylerle dalga geçmenin nedenlerinden biri de bu olabilir demiş arkadaş. Böyle düşünen homofobik teşhisi konma ihtimali bulunan erkeklere öeh diyorum ben de. Belki sen okuduğunu anlamıyorsun. Teessüflerimizi bildiririz. Kendinize iyi bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 ben sadece kadın alçak bir varlık, hizmetçi falan. demene yorum yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 bu gay olayı ilginç. yani bir çok insan için (misal ben) birine "deli misin abi" demek gibi birşey. direk gayleri aşağılamaya yönelik bir hareketten ziyade gaylerden bağımsız olarak karşındakine dalaşmak gibi bir durum. bir çok insan "top musun" dediği kadar "deli misin" "ezik misin" "çocuk musun" tarzı şeyler diyor ama ben ortada delilerin, eziklerin, çocukların ve bilim adamların (araya sıkıştırsle) haklarını böyle savunan kimse görmedim. samimiyetsiz hareketler bunlar. ben de yanımda gay olduğu zaman rahatsız olacağım gibi bir gay'e fiziksel veya psikolojik şiddet uygulamaya çalışanlardan da rahatsız olurum ama bu yaklaşımın sınırlarını da "top musun diye insan gayleri aşağılıyordur" tarzı bir yaklaşımla fazla zorlamaya gerek duymuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar