Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkekler hakkında

irin

Öne çıkan mesajlar

tmm evt biraz karsılık olsun diye açtım cunku surekli kızlar bıdı bıdıbıd topiklerini gormekten sıkıldım; ama benim de merak ettiklerim yok değil.mesela neden gaylerle surekli dalga gecilir?
futbol sevmeyen adam dıslanır? neden hiç bir erkekten ne guzel cift yahu bunlar ne sevimliler(tanınmayan yolda gorulen bir cift için) lafı duyulmaz.hade bakalım anlatın.(BUTUN GENELLEMELERİN YANLIŞ OLDUGUNUN FARKINDAYIM,GELİN SİZ DE FARKINA VARIN)
Sosyal ağlarda paylaş

mesela neden gaylerle surekli dalga gecilir?

gaylere ozel bi durum degil, herseyle dalga gecilir.

futbol sevmeyen adam dıslanır?

normalde dislanmaz, ama genelde futbol muhabbeti donunce futbol sevmeyen adam muhabbetin disinda kalir

neden hiç bir erkekten ne guzel cift yahu bunlar ne sevimliler(tanınmayan yolda gorulen bir cift için) lafı duyulmaz.

duyulur ama demek ki sen duymamissin.
Sosyal ağlarda paylaş

@burtonesk eheh bu dahil oldugum akım erkekcilik yani ama benimki istemeden oldu annem bebek yerine araba aldı hep bana,cocukluk arkadaslarım hep erkek oldu,sitriiit faaytıırla buyudum ama iyi mi oldu? olmadı. eve cıkacak kız arkadas yok cunku kız arkadas yok
Sosyal ağlarda paylaş

gay mı iğğykk. nedeni mi var. aklın yolu bir kadın kadına uyuyor ama erkek erkeğe uymuyor işte. kadın kadına birşey yapamıyor belki ondandır takılıyorlar tatlı tatlı asfasdasfas

ne diyorum ben ya asfasd

ayrıca futbol sevmeyen erkek değil futbol sevmeyi bilmeyen erkek dışlanır benim gözümde.

tabi dediğin gibi genellemeler yanlıştır

asfasd

evet buda bir genelleme

Sosyal ağlarda paylaş

yetersiz bir topic
cevap yazmaya bile kasmam
aceleye gelmiş temeli bile yok
amaaaaaaaaaaaaaa
erkekler superdir

futbol sevmeyen erkek dışlanmaz, erkekler futbol konuşurken kendi kendini dışarıda tutar, ama bir işe yaramaz çünkü erkeklerin futbol konuştukları zaman diliminde kızlar dersle ilgili ödev ve derse ön hazırlık yapar her şekilde elinde patlar zaten gaydir bunu yapan, bir güzel dalga geçilir, erkekler birbirine küfrederken gayliğe yol açacak laf eder; bu yüzden acaba diye strese girmemek için yine futbol sevmeyen gerçek gay üzerine yoğunlaşılıp deşarj olunur aslında bunlar hep olmaz paragrafın gelişi

said:
neden hiç bir erkekten ne guzel cift yahu bunlar ne sevimliler demez

neden mi?

bizim bir arkadaş vardı 50 erkekli mühendislik dersliğine bir kere kız arkadaşını getirdi, gözümüzün önünde yedi bitirdi kızı
1 hafta sonra ayrıldılar, ondan sonra da bi daha da kız yüzü göremedi
o kadar body yaptı, giyim kuşam ortam takıldı, olmayınca olmadı
sonra geldi bizle futbol muhabbeti yaptı ama artık herşey için çok geçti
Sosyal ağlarda paylaş

bilinçaltındaki erkeklik duygusu pörtlemesi sonucu. geçi,lmicek gibi de değil ki be kardeşm. insanda biraz estetik duygusu olur ya. yazık.

hayır dışlanmaz, şekil bir.

neden hiç bir erkekten ne guzel cift yahu bunlar ne sevimliler(tanınmayan yolda gorulen bir cift için) lafı duyulmaz.

genelde o öyle söylenmez de uyuşmayan dengesiz çiftlere "oha nası ayarlamış bu kızı lann" diye konuşulur arkadan.
Sosyal ağlarda paylaş

ben geçmiyorum , bilemem.

beni dışlamıyorlar valla. en fazla maç seyredilen ortama girince "oo hadi söyle kim gol atar" diyorlar, ben de ahmet diyorum yanlarına oturuyorum.

duyulur da, dedikodu falan oluyor biraz. o yüzden sanırsam.
Sosyal ağlarda paylaş

neden gaylerle surekli dalga gecilir?

Gaylerle dalga geçilmez. Heteroseksüel olanlar gaylikle bağdaşmış bir hareket yaptıklarında onlarla dalga geçilir.

neden futbol sevmeyen adam dıslanır?

Çünkü futbolu sevmeyen adamlar topa vurmayı bile beceremediklerini hiçbir zaman itiraf etmezler. Büyük ihtimalle küçükken onlara kimse yol göstermemiştir ve ilk birkaç oyunda sıçınca futbolun zevksiz olduğuna kanaat getirmişlerdir. "22 kişi avanak gibi topun peşinden koşuyor bla bla" gibi saçma argümanlarla gelebiliyor olmaları da bu dışlanmanın yan nedenidir.

neden hiç bir erkekten ne guzel cift yahu bunlar ne sevimliler(tanınmayan yolda gorulen bir cift için) lafı duyulmaz?

Erkekten kastının heteroseksüel erkekler olduğunu varsayarak cevap veriyorum: öyle bir yorum gay olur, özellikle ortam erkeklerden oluşuyorsa.
Sosyal ağlarda paylaş

gayim kimse dalga geçmedi benle
futbol sevmem kimse dışlamadı dahada aralarına aldı mısırlarını colalarıbı biralarını mutfaktan getireyim diye : ))
puahah
neyse sabah sabah..
esasında erkekler kıskanç değil ondan sorun olmaz aşık olmadığı sürece bi erkek zararsızdır.
Sosyal ağlarda paylaş

gayler çirkin yaratıklar! bir adamı bir adamla birlikte düşünsene.. kıllı bıyıklı falan. siz belki allahın her günü çığlak bi adam görmediğiniz için korkmuyorsunuz, çekinmiyorsunuz ama biz görüyoruz ve.. biz çirkin, kıllı, kelleşebilen yaratıklarız.. evet!

dolayısı ile erkek+erkek IYGH, erkek+kadın (erkek biz değilsek) öeh ve kadın+kadın şukela! gibi bi formulasyon yapılabilir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...