irin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 tmm evt biraz karsılık olsun diye açtım cunku surekli kızlar bıdı bıdıbıd topiklerini gormekten sıkıldım; ama benim de merak ettiklerim yok değil.mesela neden gaylerle surekli dalga gecilir? futbol sevmeyen adam dıslanır? neden hiç bir erkekten ne guzel cift yahu bunlar ne sevimliler(tanınmayan yolda gorulen bir cift için) lafı duyulmaz.hade bakalım anlatın.(BUTUN GENELLEMELERİN YANLIŞ OLDUGUNUN FARKINDAYIM,GELİN SİZ DE FARKINA VARIN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 çünkü erkekler bütün kızları ister. o yüzden çiftlere söver. hafif faşist olduğundan kendisi gibi bütün kızları istemeyen gaylere de söver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 gaylerle alay ederler çünkü saçma şekilde gay olmaktan korkar erkekler. göt korkusundan yani. bi de şirin çift diyen erkekler mevcur, bizzat bize gelen iltifatlardan biliyorum. ben erkekçiyim valla kadınların çoğunun mal olduğunu düşünüyorum ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 mesela neden gaylerle surekli dalga gecilir? gaylere ozel bi durum degil, herseyle dalga gecilir. futbol sevmeyen adam dıslanır? normalde dislanmaz, ama genelde futbol muhabbeti donunce futbol sevmeyen adam muhabbetin disinda kalir neden hiç bir erkekten ne guzel cift yahu bunlar ne sevimliler(tanınmayan yolda gorulen bir cift için) lafı duyulmaz. duyulur ama demek ki sen duymamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 @burtonesk eheh bu dahil oldugum akım erkekcilik yani ama benimki istemeden oldu annem bebek yerine araba aldı hep bana,cocukluk arkadaslarım hep erkek oldu,sitriiit faaytıırla buyudum ama iyi mi oldu? olmadı. eve cıkacak kız arkadas yok cunku kız arkadas yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bu arada futbol sevmeyen erkeğin ortamdan dışlanması konusu neden bir kızı ilgilendirir bu çok saçma. edit: yok ben arabalarla büyümedim normal bebek vs tipik şirin kız çucuuğuydum da feministlerden nefret ediyorum ondan erkekçiyim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 gay mı iğğykk. nedeni mi var. aklın yolu bir kadın kadına uyuyor ama erkek erkeğe uymuyor işte. kadın kadına birşey yapamıyor belki ondandır takılıyorlar tatlı tatlı asfasdasfas ne diyorum ben ya asfasd ayrıca futbol sevmeyen erkek değil futbol sevmeyi bilmeyen erkek dışlanır benim gözümde. tabi dediğin gibi genellemeler yanlıştır asfasd evet buda bir genelleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 futbol içersinde dönen tüm para bilime yatırılmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 yetersiz bir topic cevap yazmaya bile kasmam aceleye gelmiş temeli bile yok amaaaaaaaaaaaaaa erkekler superdir futbol sevmeyen erkek dışlanmaz, erkekler futbol konuşurken kendi kendini dışarıda tutar, ama bir işe yaramaz çünkü erkeklerin futbol konuştukları zaman diliminde kızlar dersle ilgili ödev ve derse ön hazırlık yapar her şekilde elinde patlar zaten gaydir bunu yapan, bir güzel dalga geçilir, erkekler birbirine küfrederken gayliğe yol açacak laf eder; bu yüzden acaba diye strese girmemek için yine futbol sevmeyen gerçek gay üzerine yoğunlaşılıp deşarj olunur aslında bunlar hep olmaz paragrafın gelişi said: neden hiç bir erkekten ne guzel cift yahu bunlar ne sevimliler demez neden mi? bizim bir arkadaş vardı 50 erkekli mühendislik dersliğine bir kere kız arkadaşını getirdi, gözümüzün önünde yedi bitirdi kızı 1 hafta sonra ayrıldılar, ondan sonra da bi daha da kız yüzü göremedi o kadar body yaptı, giyim kuşam ortam takıldı, olmayınca olmadı sonra geldi bizle futbol muhabbeti yaptı ama artık herşey için çok geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 çıkan isyanlar daha fazla para harcarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bişey olmaz o kadar parayla pulse rifle'ı bi kaç seneye bulup polis kuvvetlerine dağıtırlar zaten. hatta cop yerine de light saber vermeleri işten bile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 forgiver said: yetersiz bir topic cevap yazmaya bile kasmam aceleye gelmiş temeli bile yok amaaaaaaaaaaaaaa erkekler superdir amanın caktılar durumu.P amaaaa tutamamıssın kendini.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Ardeth said: bişey olmaz o kadar parayla pulse rifle'ı bi kaç seneye bulup polis kuvvetlerine dağıtırlar zaten. hatta cop yerine de light saber vermeleri işten bile değil oy anam. çatlak profesor. gachayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 oha xunn'la dalga mı geçyorlar??ayıp be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 mesela neden gaylerle surekli dalga gecilir? bilinçaltındaki erkeklik duygusu pörtlemesi sonucu. geçi,lmicek gibi de değil ki be kardeşm. insanda biraz estetik duygusu olur ya. yazık. futbol sevmeyen adam dıslanır? hayır dışlanmaz, şekil bir. neden hiç bir erkekten ne guzel cift yahu bunlar ne sevimliler(tanınmayan yolda gorulen bir cift için) lafı duyulmaz. genelde o öyle söylenmez de uyuşmayan dengesiz çiftlere "oha nası ayarlamış bu kızı lann" diye konuşulur arkadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 kadınlar tarih boyunca erkekler için bir property olmuşlardır. hala da olmaya devam ediyorlar. edeceklerdir. o yüzden metanın, sahibini sorgulamaya hakkı yoktur. topik kitlensin plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bence kadınların internet kullanması yasaklansın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 gaylerle dalga ben geçmem, tiksinirim sadece. futbol sevmeyen dışkı futbol sevmeyeni dışlayan kekodur. çiftlere oh ye dememek doğru olandır. sağı solu kesmiyoruz biz. önümüze bakıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 mesela neden gaylerle surekli dalga gecilir? ben geçmiyorum , bilemem. futbol sevmeyen adam dıslanır? beni dışlamıyorlar valla. en fazla maç seyredilen ortama girince "oo hadi söyle kim gol atar" diyorlar, ben de ahmet diyorum yanlarına oturuyorum. neden hiç bir erkekten ne guzel cift yahu bunlar ne sevimliler(tanınmayan yolda gorulen bir cift için) lafı duyulmaz. duyulur da, dedikodu falan oluyor biraz. o yüzden sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 neden gaylerle surekli dalga gecilir? Gaylerle dalga geçilmez. Heteroseksüel olanlar gaylikle bağdaşmış bir hareket yaptıklarında onlarla dalga geçilir. neden futbol sevmeyen adam dıslanır? Çünkü futbolu sevmeyen adamlar topa vurmayı bile beceremediklerini hiçbir zaman itiraf etmezler. Büyük ihtimalle küçükken onlara kimse yol göstermemiştir ve ilk birkaç oyunda sıçınca futbolun zevksiz olduğuna kanaat getirmişlerdir. "22 kişi avanak gibi topun peşinden koşuyor bla bla" gibi saçma argümanlarla gelebiliyor olmaları da bu dışlanmanın yan nedenidir. neden hiç bir erkekten ne guzel cift yahu bunlar ne sevimliler(tanınmayan yolda gorulen bir cift için) lafı duyulmaz? Erkekten kastının heteroseksüel erkekler olduğunu varsayarak cevap veriyorum: öyle bir yorum gay olur, özellikle ortam erkeklerden oluşuyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 pipimi kesmek istiyorum bazen yemin ederim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Ardeth said: futbol içersinde dönen tüm para bilime yatırılmalı bence. erkek diil misin lağn?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 gayim kimse dalga geçmedi benle futbol sevmem kimse dışlamadı dahada aralarına aldı mısırlarını colalarıbı biralarını mutfaktan getireyim diye : )) puahah neyse sabah sabah.. esasında erkekler kıskanç değil ondan sorun olmaz aşık olmadığı sürece bi erkek zararsızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 gayler çirkin yaratıklar! bir adamı bir adamla birlikte düşünsene.. kıllı bıyıklı falan. siz belki allahın her günü çığlak bi adam görmediğiniz için korkmuyorsunuz, çekinmiyorsunuz ama biz görüyoruz ve.. biz çirkin, kıllı, kelleşebilen yaratıklarız.. evet! dolayısı ile erkek+erkek IYGH, erkek+kadın (erkek biz değilsek) öeh ve kadın+kadın şukela! gibi bi formulasyon yapılabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 ben çirkin diilim :P kıllıda değilim.. hayır kız da değilim gay de değilim. ama genel olarak evet hepimiz çirkiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar