Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe

Xo

Öne çıkan mesajlar

chelsea daha çok pozisyon verdi fenere o kadar söyliyim siz anlayın.

neyse en azından hakemsiz, şaibesiz güzel bi maç oldu. maç güzel olmadı da, hakem öne çıkmayınca güzel der hale geldik malesef. galatasaray baştan sona haketti. bu sezon 4 maç oynandı gs-fb arasında 2sini kazandı 1i berabere 1inde yenildi galatasaray. başarılı bi grafik bence gayet. tebrik etmek lazım.

yabancısız değil nonda gol attı nasıl yabancısız diyemeden de duramadım ayrıca.

bir de uğur boral gibi fanatik fenerbahçe taraftarlarının maç öncesinde "gs'nin hiç şansı yok vs" demelerine çok sinirlenmiştim. oh iyi oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

küfürsüz ve ilk 30 dakikadan sonra kalitesiz bir maç oldu ama kazanmayı bildik. fenerin alexin ilk yarıdaki bir pozisyonu hariç tek bir organize atağı olmadı.

gs ilk 30 dk feneri tam anlamıyla boğdu ve golüde buldu. ikinci yarı hakan şükür girmeden önce biçok açık yakaladık fb savunmasında fakat özellikle ayhan saçma sapan işler yapınca ve hakan şükürde maça girince rahat 2. golü atabilecekken 80 den sonra tv nin başında maç sonunu zor getirdim.

umarım sabriyide 20 maçın ancak birinde gösterebildiği bu akşamki performansı sayesinde satabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaray'ın 8-9 oyuncudan kurtulması gerektiğini düşünüyorum. sabri, hakan balta, nonda, hakan şükür, ayhan, barış özbek, uğur, mehmet güven, carrusca, barusso, bouzid aklıma gelenler sadece. galatasaray forması yakışmıyor bu adamlara.
Sosyal ağlarda paylaş

Fener cooook kotu oynadi, gs ise yillarin acisini cikardi resmen, bu kadar istekli ve hirsli bir gs izlememistim uzun zamandir.

Helal diyoruz ve tebrik ediyoruz. Arkadaslarla izlerken dusundum hakeme mi bok atsak, zicoya mi atsak, federasyona mi atsak diye ama yok ya, eze eze yenildik sdf. yapacak bisi yok gg.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...