Mirage Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Selam, Bana şöyle mümkün olduğunca çok kişiyle online oynanan oyun tavsiye eder misiniz? Şöyle 100 kişi falan oynanan fps var mı mesela? Yoksa da Battefield türünde güncel oyunları saysanız da olur. Kalabalık olsun oyun, ama oyun cidden çok kişi için tasarlanmış olsun. TF2 yada CS'deki gibi 20 kişilik haritaya 30-40 kişi doldurmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 bende istiyorum aslında 100 kişilik bi oyun ama daha bulamadım. aslında. cod4 ün 50 kişilik serverları var ama tıkış tıkış zevkli olmuyor. mapleri falan güzel olan ut3 var aklıma gelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 BF 2142 güzel,64lük serverlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Rakursi said: BF 2142 güzel,64lük serverlar var (tu) gelmiş geçmiş en başarılı taktik fps multi anlamda. ayrıca mmo ise mmo kocaman haritalar var. daha bugün shuhia taiba'da 4 engineer tek tankla koca bir tepeyi tuttuk 15 dk. gerçi sonra bi orbital strike yedik, sonra bi de gunship geçti üstümüzden paspas etti ama iyi bir squadla böyle keyif veren anları çok yaşarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 İyi onu bir deniyeyim. BF2'yi ilk çıktığında almıştım çok sevmiştim. O zevki alsam yeter zaten. =) Huxley diye bir futuristik mmofps çıkacakmış. 150 kişilik savaşlara izin veriyormuş. Rpg öğeleri olacakmış, ev araba falan alabilcekmişsiniz, barlar falan olacakmış muhabbet için. Ama daha epey var sanırım çıkmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 BF2142 mutlaka al... Gerçekten zevkli... Şu kendine has olan oyun türünün adı neydi, düşmanın kumanda gemisini patlatmaya çalışıyorsun... o acayip sinematik çok zevkli bir hal alabiliyor geminin içine girersen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Bi de gene kalabalık araç kullanmalı teamplay ön planda , ama adam vurmanın daha quake tarzında hareketli ve kolay olduğu bi oyun istiyosan... enemy territory quake wars al... O da aynı BF2142 ama daha fast paced, adam vurmak daha kolay... ve 64 kişi epey eğlenceli oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 bf2142, quake wars, unreal tournement, natural selection falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 bf2142, quake wars, unreal tournement gibi oyunları nasıl mmofps kategorisine koyuyorsunuz anlamıyorum. mmofps dediğin devasa haritalarda, devasa sayıda insanların kapıştığı oyunlar. öyle battlefield, quake wars gibi 20-30 kişilik serverlara girip mmofps olmaz. eğer öylesini istiyorsanız zaten counterstrike bile yeter. MMOFPS ile battlefield'ın farkı, WoW ile Dark messiah'ın farkına benzer. Şu an benim bildiğim bir Planetside var, Bir de huxley gelicek evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 agency var bi de gelicek. world war II online? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Bone celallenme hemen. MMOFPS yoksa Battlefield türü tavsiye edin demiştim. MMOFPS yok çünkü daha. Planetside olabilir ama oynayan kalmamış artık diye okudum bir kaç yerde. BF2142 ve Quake Wars'a bir kafa göz atarım yakın zamanda. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Quake Wars'u es geçebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Yine BF2142 kaldı o zaman. :p BF2 expansion çıkmış bir sürü. Onlar nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bf2142 oynayanlar olarak bi ara toplaşıp beraber girsek zevkli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Mirage said: Bone celallenme hemen. MMOFPS yoksa Battlefield türü tavsiye edin demiştim. MMOFPS yok çünkü daha. Planetside olabilir ama oynayan kalmamış artık diye okudum bir kaç yerde. BF2142 ve Quake Wars'a bir kafa göz atarım yakın zamanda. =) Yok ya celallenmedim, her zamanki halim :P Planetside belirli bir yere levela kadar bedavaymış. Ondan sonra level atlamak (ki zaten gerekmiyormuş) için paralı hesaba geçmen gerekiyormuş. Çok da oynayanı varmış. Öyle duydum. Gunz Online var MMO + FPS'ye en yakın olarak. Onun dışında bir de aklıma Tribes Vengeance geliyor. Hala oynanıyor mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 yuh birader, bf2142'nin haritasına laf edip gunz'a mmo dedin ya helal olsun. mod, atıver bu adamı buralardan ya hehe ayrıca tribes çok eskilerde kaldı, büyük ama boş haritalarda araç olmadan savaşmak artık çok yavan gelir. vaktinde güzel oyundu ama, az oynamadım onu da. pardon bu arada. ben starsiege: tribes'tan bahsediyorum, vengeance oynamadım hiç. mod beni de at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 BF2142 ısmarladım efenim. Yanına da AoC ısmarladım. E TF2 de var zaten. Uzun süre oyun sorunum olmaz artık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 huun said: yuh birader, bf2142'nin haritasına laf edip gunz'a mmo dedin ya helal olsun. mod, atıver bu adamı buralardan ya hehe ayrıca tribes çok eskilerde kaldı, büyük ama boş haritalarda araç olmadan savaşmak artık çok yavan gelir. vaktinde güzel oyundu ama, az oynamadım onu da. pardon bu arada. ben starsiege: tribes'tan bahsediyorum, vengeance oynamadım hiç. mod beni de at lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 FPS diil de shooter olan MMO Tabula Rasa var aslında yenilerden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Mirage said: BF2142 ısmarladım efenim. Bugün elime geçti. Sunucu tavsiye eder misiniz şöyle kralından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Bir saat falan oynadım. Bir şey anlamadım valla. Adam göremeden ölüp duruyorum. Zaten bir iki kurşunda ölüyorum. En iyi nasıl öğrenilir bu oyun? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Abi çok kötü bi oyun ya Battlefield 2142. Singleplayer'da easy opponent açıp öğrenebilirsin de, ne doğru düzgün class seçeneği var, ne de var olanlar rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 bence bf2 ve bf2SF, bf2142'den cok daha zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Benim ilk izlenimim de öyle. Hiç oynayasım gelmiyor. 35 euro'yu boşa verdim gibi geldi. Başka bir oyunla takas etcek birini bulurum belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 35 liraya cd keyini alırım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar