kitana Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 camda birinin yansıması var karıya bakmamaya kasarsanız bulursunuz diğerlerini de herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 o 1.si 2 tane daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 En zorlarından birini veriyorum. Uzunca bir süre cevabını yazmayayım zevki kaçmasın. Resimdeki şeyi bulana artı rep, hepinize benden çay. Şakire yok. Hadi bakalııım. (not: indiip fotoşopta sonucu çok değiştirmeyecek oynamalar falan yapabilirsiniz hiç olmadı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 bi hayvan gordum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 http://www.kupols.net/oldsite/pedobear.jpg dimi ama ? daha önce görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 o kız daha çok küçük banamı öle geldi bide ardıardına yigenler masadan düşcek resimler geliyo aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 hatunlu resimde ne var?arkadaki keççapmı?sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 dory said: bi hayvan gordum sanki hayvan değil o pedobear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 abi son verdiğiniz bildiğin ayı çıkıyor yahu zor değil o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 aşağıda text edit var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Killer +rep 1 tanesi de o. son 1 tane daha. Şemsiyeyi saymazsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 http://i199.photobucket.com/albums/aa205/Wakashan/pedobear4dz.jpg bu var o resimde baya net gördüm ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 4 tane beyaz cızgı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Alkışlıyorum yaa en güvendiğim resimin çözülmesi de 12 saniyeyi bulmadı ya, tamamdır :) Resme 8 saat baktım, sonra indirip fotoşopladım, brightness i çok düşürünce anca pedobear belirmeye başlıyor. Monitörde mi bi durm var bende anlamadım ki. Text edit de o resmin FAILi :) Ek: Olayı çözdüm. Windows ta beyaz arkaplan üzerine o resme bakıyordum olayı çözmek için ve hiç bir şey çıkmıyordu. Beyaza göre nispeten koyu renkli arkaplanda direkt çıkıyo. İstifa edicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Killer said: hatunlu resimde ne var?arkadaki keççapmı?sdfs onu ben deterjan sanmıştım lahn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Hatunun resime bayağı bir dikkatli baktım ama hala o arkadaki muhtemelen çıplak kızdan başka bir ilgi çekici nokta göremedim. Bir de o çıplağın üstünde bi gölge var gibi. Ama bence başka bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 kızın belinin üstündeki kabindeki vazonun solunda kedi gibi bişi var. Silik biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 oha lan when you see it you will get no sleep şimdi kabus mabus uğraştırmasın görünce nalları dikmeyelim makina başı ben vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 http://www.evilmilk.com/pictures/Perfection.jpg bunda da bişi bulamadım xD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 kız evli daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 10 yaşındaki kızda brightness ı arttırınca o şişemsi şey matruşka oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 pembe yengemizdede yüzük var evet. ya da bilekliinmde bişey yaızodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 yastıgın altında para var bide!!! ahahuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 bu resimlerin orjinali var mi ? yastigin kosesinde bi yazi var keza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 sol kolu garip geldi nedense protez gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar