Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Elcia, 04 February 2004 13:56 tarihinde demiş ki: Ben olsam asla camı açmazdım..Evde kapı çaldığı zaman kapının yanına bile gitmiyorum kapıya ateş açabilirler die...zaten dışarıdada hep korkuyorum arabalardan tarayabilirler bizi die...O nedenden kız pencereyi açmasaymış..ama madem açtı çanta falan önemli deil bence fıymakla iyi etmişh ee canımızı sokakta bulmadık dimi!! nerde yaşıyorsun çatışmanın ortasındamı? Evde kapıyı açarken korkuyorsunuz .[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Oha bu ne paranoyadır, fazla film bünyeye zarar [Bu mesaj Wulfgar tarafından 04 February 2004 18:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Elcia, 04 February 2004 15:25 tarihinde demiş ki: Ya aslında kendimi savunamıycak durumda deilim...sadece birazda üşengeçlikten yoksa peyyy...mesela okuldayken bi oğlan eteğimi kaldırmıştı bende onun kolunu 2 yerinden kırmıştım...sonra bi çocuk bana laf atmıştı onunda burnuna su altında kullanılan fenerler varya onlar çok ağır olur onunla burnunu kırmıştım...ama bunlarla uğraşmak sıkıcı..bööle bi sürü olay var...çok pish döverim:D WOW. Ablacım ne kızıyorsun bu kadar ? ayıp ayıp kızlar kavga edermi hiç .[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Beyler keşke konu sıcakken devam etseydiniz bunlara[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Gözlerinin hastasıyım grafiklerin ustasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Elcia, 04 February 2004 15:39 tarihinde demiş ki: Wing-thsung yapıom ? Kızlar ıcın savunma sporumu ? Wendigo güzel söylemiş kız değil Nınja turtles. Bu arada ben $ıredır.[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Evet çinli bi rahibe geliştirmiş ama erkeklerde yapıo...ve çok sert..tavsie ederim..ama Osmalı tokadında ısrarcıysanız o ayrı...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Elcia, 04 February 2004 18:55 tarihinde demiş ki: ama Osmalı tokadında ısrarcıysanız o ayrı...:) Tabikide işin özü bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Şu bahsetiim diziyi hatırlayan olmadımı eli toplu uzaylı adamın dizisiniz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Sonra adamın avconda dönmeye başlıyodu ışıklar saçıyodu ve hatta dünyalı bi kızı vardı...hatta bi bölümünde kaseti kulaana dayayıp dinliyodu??!!14 sene olmuştur tabe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Ben olsamhiç düşünmeden silahın üstüne atlardım tabi o anı canlandıramadığım için bilemem veya silahı çektiği an gaza basardım[signature][hline] =Nothing For Everything= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 eli toplu uzaylı adam??[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Chemical yaratıcılığın için seni kutluyorum da elektrikler kesilince evin basılırsa nolcak?? Bi de jeneratör almak lazım dewamlı çalışacak arka planda. Ee peki ona benzin fln nasıl gelcek sen evde kalınca. Hmm bu da olmadı. En iyisi bi çuval dolusu uranyum alıp nükleer enerji santralı kurmak. Bkz. Yaratıcığın sınırı yoktur :) En iyisi şööle güzel bi tane katana almak. Katana'yı görünce Kill Bill izleyen bütün şahsiyetler fıyarlar zaten ortamdan :)[signature][hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me. The Bride / Kill Bill Katana ile bi salon dolusu adamı kestikten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 valla izlemedim.. ay elektrik yokkken ve evde yannızsam biri kapı tokmaıyla oynuosa naaparım acaba.. saklanırım heralde nasolsa elektrik yok:) hehe dolaba girerim[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ben olsam direk basardım gaza haşırttttt :)[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Şu eli toplu uzaylı eleman, sarışın kırmızı pantalon+t-shirt kombosuyla takılan, eli protez olup onu çıkartınca kolu tabanca olan tip mi ?[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 mauhuha eli de ne marifetliymiş amcanın[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 büyük ihtimal adam yüzümü gördükten ve tanıdıktan sonra ayakları kıcına vura vura koşarak kaçardı hmm ehh doguştan korkunç bi karizmam var niha-ha-ha-h[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Tedbirli olmak ve paronoyaklığı birbirine karıştırmadıkça sorun yok.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Hyır normal görünüşlü bi adam ama elinde top tutuo ama avcunda o ışıklar saçıo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 bu adam napıo peki.. katl mi tecavüzcü mü.. neyin nesi.. olay ne[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 iyi bi adam işte ama uzaylı flm bende tam hatırlamıorum 11 yaşında falandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 hım oke o zmn.. ben küçükken şeytanı izlemiştim eski versiyon.. kız renkli kustukça gülmekten yarılmıştım:)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 sentry gunun içinde sürekli bağlı aküsü olucak tabii elektirik gidince aküden yiyicek hata 1dk içinde elektirik gelmesse jeneratör devreye giricek:)[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 buradaki kimse kız olmadığı için zart diye dışarı çıkmazdı veya birşey yapmaya çalışırdı heralde[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar