Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız arkadaş adayına alınabilecek hediyeler..

Valeron

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:
said:
kızı eritebilecek bişi

laser silahı? ama eritir mi acaba..

DUAL PLASMA CANNONS! ahah myndflame'in yaptigi druid epic flightform videosu geldi aklima hehe

soruya gelirsek= cicek iyidir abi kizarkadasi adayina, kizin gonlunu alicam diye daha ortada bisey yokken cok fazla harcamak iyi degil
Sosyal ağlarda paylaş

valla güle para vermenin hatta cam hedeye konulmuş güle para vermenin manyakça olduğunu düşünüyorum. bu güzel bahar günlerinde kıza bir demet (şirin böyle küçük bir demet) kokulu (nergis falan işte pek bilgim yok çiçekler hakkında) çiçek verse bence kız koklaya koklaya çok mutlu olabilir. hem masrafsız hem romantik. ama kendisi versin eve göndermesin. ayrıca pahalı hediye alınırsa kızın geri gönderme "ben bunu kabul edemem" deme ihtimali var. yani kocaman çiçek buketlerinde de bu geçerli olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

10-15sene önce olsa güzel bi kaset doldurmak diyebilirdim. bilemiyorum. high fidelity olayı bir nevi.. içinde de cocoon, band of horses, bat for lashes, anna nalick, maria mena, jill scott, erykah badu falan olurdu misal şu an için. ben kız olsam kesin erirdim şöle bi karışık albüme. tabii bunların büyük bi kısmı 10sene önce falan yoktu. orasını karıştırmayın siz..

şimdilerde -hele bunun gibi belirsiz bi durumda- ne yapılır, zor soru bak.. eve bi meta yollamaktansa güzel planlanmış bir gün ilaç gibi gelebilir. pazar öğlen deniz kenarında brunch, parkta kısa bir yürüyüş, kısa bir gezi ve çay.. sakin ve huzurlu. hani beni çağırsanız ben bile gelirim böle bi güne.

ancak arkadaş çağırıcak kadar da tanımıyor/yakın değil galiba..

...der ve ilk başta yaptığım geyiği telafi ederim (sanırım) bi de band of horses'tan alıntılayalım. cease to begin'den no one s gonna love you:

but no one is ever gonna love you more than i do
no one's gonna love you more than i do

ehahahah.. lol ve swh.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi kız jamaika 2. güzeli mi
1 kere buluşup kız hiç naz yapmadan direk görüşmeye devam ediyorlarsa
çocukta ferrari filan varsa sorun yok

eğer yoksa önlem olarak böbrek kanseriyim diye bir hikaye fena olmaz
sonra madem görüşmek istiyorlar karşılıklı, daha en başlarda hediye filan kasmasın, hoş vakit geçirmek adına parayı harcasa daha iyi illa bişey alıncaksa çiçek denmiş ama ben çikolata diyorum mis gibi yenir. mesela bana 10 kilo ekler pasta gönderse direk veririm.
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten çok teşekkür ediyoruz size,tabi devamınıda bekliyoruz : ) ayrıca arkadaşımı bilmemde ben şu mesajlarınızı okurkende çok eğleniyorum,bazı yorumlar hakikaten süper : )) gerçekten ilginize teşekkürler dostlar,devamı bekliyoruz .. eleman çiçekte çok ısrarcı gerçi ama bakalım : )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...