adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 kıza kendini götürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 bence çok pahalı birşey alma kız rahatsız olabilir.sonuçta aday daha,çiçek falan al işte ne alcaksın.abartmamalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 aslında bu topic'i okut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 dasaaa said: said: kızı eritebilecek bişi laser silahı? ama eritir mi acaba.. DUAL PLASMA CANNONS! ahah myndflame'in yaptigi druid epic flightform videosu geldi aklima hehe soruya gelirsek= cicek iyidir abi kizarkadasi adayina, kizin gonlunu alicam diye daha ortada bisey yokken cok fazla harcamak iyi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 valla güle para vermenin hatta cam hedeye konulmuş güle para vermenin manyakça olduğunu düşünüyorum. bu güzel bahar günlerinde kıza bir demet (şirin böyle küçük bir demet) kokulu (nergis falan işte pek bilgim yok çiçekler hakkında) çiçek verse bence kız koklaya koklaya çok mutlu olabilir. hem masrafsız hem romantik. ama kendisi versin eve göndermesin. ayrıca pahalı hediye alınırsa kızın geri gönderme "ben bunu kabul edemem" deme ihtimali var. yani kocaman çiçek buketlerinde de bu geçerli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 10-15sene önce olsa güzel bi kaset doldurmak diyebilirdim. bilemiyorum. high fidelity olayı bir nevi.. içinde de cocoon, band of horses, bat for lashes, anna nalick, maria mena, jill scott, erykah badu falan olurdu misal şu an için. ben kız olsam kesin erirdim şöle bi karışık albüme. tabii bunların büyük bi kısmı 10sene önce falan yoktu. orasını karıştırmayın siz.. şimdilerde -hele bunun gibi belirsiz bi durumda- ne yapılır, zor soru bak.. eve bi meta yollamaktansa güzel planlanmış bir gün ilaç gibi gelebilir. pazar öğlen deniz kenarında brunch, parkta kısa bir yürüyüş, kısa bir gezi ve çay.. sakin ve huzurlu. hani beni çağırsanız ben bile gelirim böle bi güne. ancak arkadaş çağırıcak kadar da tanımıyor/yakın değil galiba.. ...der ve ilk başta yaptığım geyiği telafi ederim (sanırım) bi de band of horses'tan alıntılayalım. cease to begin'den no one s gonna love you: but no one is ever gonna love you more than i do no one's gonna love you more than i do ehahahah.. lol ve swh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Kapıya yollanmaz ya...Git evinin hangi camı nereye bakıyorsa benzinle adını yazın ateşleyin o ara sende kızı ara saü camdan bak de.Yeterli olur ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 ben de hiç gülmedim. bide illa bir şey alıp eriteyim diyorsan boş bir şeyle olmaz o işler. çikolata alıyorsan kutunun içinden boynuna kalpli kolye takılmış beyaz fare çıksın mesela. değişik şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 şimdi kız jamaika 2. güzeli mi 1 kere buluşup kız hiç naz yapmadan direk görüşmeye devam ediyorlarsa çocukta ferrari filan varsa sorun yok eğer yoksa önlem olarak böbrek kanseriyim diye bir hikaye fena olmaz sonra madem görüşmek istiyorlar karşılıklı, daha en başlarda hediye filan kasmasın, hoş vakit geçirmek adına parayı harcasa daha iyi illa bişey alıncaksa çiçek denmiş ama ben çikolata diyorum mis gibi yenir. mesela bana 10 kilo ekler pasta gönderse direk veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 gerçekten çok teşekkür ediyoruz size,tabi devamınıda bekliyoruz : ) ayrıca arkadaşımı bilmemde ben şu mesajlarınızı okurkende çok eğleniyorum,bazı yorumlar hakikaten süper : )) gerçekten ilginize teşekkürler dostlar,devamı bekliyoruz .. eleman çiçekte çok ısrarcı gerçi ama bakalım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 patide her zaman diyoruz, sizden sonraki kullanıcıları da düşünerekten karıyı kızı şımartmayın arkadaşım. ne hediyesi allanse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Doğru diyor, kız alsın hediyeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 ginaly said: patide her zaman diyoruz, sizden sonraki kullanıcıları da düşünerekten... meali: user friendly kız istiyoruz.. oley! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Anelor said: hee takiliyom ya :) ROKA BALIK OKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Kızları cicekle bocekle etkiliyeceginize zekanızla bılgınızle etkıleyın. Her zaman daha kalıcı sonuclar veriyor bence.Ayrıca karsıdakı kız malsa gercekten bılgılı yada zekı olmaya gerek yok. Artıstık bıseyler yeterlı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 çiçek istiyorum ben bana çiçek alınsın istiyorum. her yerim zeka doldu. hediye istiyorum. yani zekayla doyurmak bi yere kadar. küçük hediyeler önemli be. ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Hediye nedir ya daha ortada birşey yokken :) Etkilemek istiyorsa güzel ve şık bir yerde yemek ısmarlayabilir, hem tanır vs. vs. ya da gece güzel müzikli bir ortam+içki. /evil. Ortada bişi yokken hediye almak sadece şımartır eritmez bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 terlik.bakkala gitmelik böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 çiçek iyidir, çikolata da iyidir. her fırsatta alırım. ama hakeden kız yok lan memlekette. edit = yani bana yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 güzel fikirler var gerçekten,ama arkadaş galiba çiçek göndermeyi şiddetle düşünüyo .. fikirlere devam etmeli tabi : )) banada ii mazeme oluo yarın öbür gün aynı duruma geldiimde bi sürü fikir çıktı ortaya : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 fede said: terlik.bakkala gitmelik böyle ahuah SABO RULAZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar