cado Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 progamer said: nileppezdel said: Ya valla hangi mantıkla Simpsons dublajlı getirilir ya of :( Beowulf'u da dublajlı getirip üstüne bide çocuk filmi diye gösteriyorlardı. Sinemada animasyon ille çocuklar için olacak diye düşünüyorlar.harbiden ya coluk cocukla izlemiştim filmi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 İİiiİİVvhaaAaağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 MrMarvelous said: Bu wall-e nin çoook eskiden bi filmi yok muydu ya? amerikan ordusunun prototip robotlarından birine yüksek voltaj çarpıyor kazara da insan gibi duygusal bi robota dönüşüyo... o_O!!! öyle bir şey hatırlıyorum ben de wall-e miydi o da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Başkadır bence adı ya.. Bicentennial Man vardı, süper bi filmdi mesela o temada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 presto adlı kısa film wall-e den önce gösteriliyor sanırım. onu izledim, çok eğlenceliydi. pixar ın kısa filmleri çok sağlam oluyor. belki de dvd extralarıydadır bilmiyorum torrentten kolayca bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 izledim. mükemmel olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 simdi screenerini izledim, cok guldurdu beni valla. ozellikle en bastaki TA-DA!! sahnesi enfesti. helal heriflere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 efsane bir animasyon olmus cidden helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 yorumları okudum biraz, beklentilerim yüksekti zaten ve çok pis gaza geldim. bugün gidicem sanırım abimi kolundan tutup. Biraz daha yorum okuyunca hellboy ile aynı tarihte geleceğini gördüm, sanırım 2 film birden yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 26 eylül de geliyor değil mi ? pek bir beğendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 gelmeli artık, başka yollarla seyretmemek için kendimi zor tutuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Evet geliyormuş mutlu oldum afişlerini görünce. ama VOL-İ güzel olmamış ya. keşke WALL-E yazsalarmış direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 azuahua-aszxafs vol-i ne ya.. açılımı varmıymış vol-i nin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 nerde vol-i yazmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 afişinde. di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 evet afişinde. reklam panolarında filan var VOL-İ diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 abiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 neden bu kadar tepki gosterdiğiz anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 wall-e i bile afişe türkçe olarak yazmışlar... bana gayet salakça geldi... en azında özel ismin normal kalması gerekirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 i robot' u ben robot diye ceviren zihniyetten ne beklersiniz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Waste allocation load lifter-Earth class bunu hangi mantıkla vol-i diye çevirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 cunki yetişkinler zaten wall-e kısmını bilip espriyi anlıyacaklardır, cocuklarda wall-e'yi vol-i diye okuyabilicektir. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bugün izledim çok güzeldi. Foreign Contaminant! sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bugün izledim çok sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar