Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sivasspor'u Şampiyon Görmek İsteyenler...

huun

Öne çıkan mesajlar

deathl0rd said:
Alevi değilim. Yakanlardan da değilim. Yakılanlardan zaten değilim. dediğim gibi bu futbol konusu burda futbol konuşucaksan futbol konuş yoksa git siyasette yaz ne yazıcaksan burda dikkat çekmeye çalışma.

şaka mısın sen ya? paticik te yeni misin yoksa kafan mı iyi? siyaset diye bir bölüm yok patide. konu dışı da "diğer konulara girmeyen herşey" dir. dikkat çekme konusunda da bu konularla dikkat çekecek kadar şeref yoksunu değilim diyor ve kişi kendinden bilirmiş sözünü hatırlatıyorum...

edit: typo
Sosyal ağlarda paylaş

Konu saçma sapan yerlere çekilmiş adamlar cesur top oynuyo korkmuyo evet belki 3 büyüklere karşı kaybediyolar ama burdaki fark oyuncu kalitesi farkı kısaca para farkı ve diğer takımlar gibi defansa çekilmiyolar bu yüzden kalite ortaya çıkıyo..Her neyse adamlar kral gibi top oynuyor maçlarını izliyorum gayet zevk veriyo. Bence boşverin başkanını osunu busunu mafyasını orda aslan gibi yürekli oynayan 20-22(yedekleride sayıyorm) oyuncu var.Kazanırlarsa kimse haketmedi diyemez

Bu arada GS'liyim ama cidden 3 büyükten başkasının şampiyon olmasını istiyorum ki seneye şampiyon direk katılcak diye hatırlıyorum.Gs de 2.olsun birlikte CL ye gitsinler istiyorum umarım olur..

Bu arada Kafkafta süper lige istiyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:
Konu saçma sapan yerlere çekilmiş adamlar cesur top oynuyo korkmuyo evet belki 3 büyüklere karşı kaybediyolar ama burdaki fark oyuncu kalitesi farkı kısaca para farkı ve diğer takımlar gibi defansa çekilmiyolar bu yüzden kalite ortaya çıkıyo..Her neyse adamlar kral gibi top oynuyor maçlarını izliyorum gayet zevk veriyo. Bence boşverin başkanını osunu busunu mafyasını orda aslan gibi yürekli oynayan 20-22(yedekleride sayıyorm) oyuncu var.Kazanırlarsa kimse haketmedi diyemez

Bu arada GS'liyim ama cidden 3 büyükten başkasının şampiyon olmasını istiyorum ki seneye şampiyon direk katılcak diye hatırlıyorum.Gs de 2.olsun birlikte CL ye gitsinler istiyorum umarım olur..

cesur top =D çirkefliğin kralı sivasta ..ne cesur top abi. :S uzun topla gol atıyo adamlar defanstan şişirip asdsd
Sosyal ağlarda paylaş

catlikethiief said:
Dartanian said:

cesur top =D çirkefliğin kralı sivasta ..ne cesur top abi. :S uzun topla gol atıyo adamlar defanstan şişirip asdsd

Abi cesur derken adamlar akıllı oynuyo ama ben ne zmn gördüysem bayaa pozisyonlu geçti maçları.Sanırım Bursa maçıydı öyleydi ya dakka başı pozisyon vardı çok keyif almştım :D
Sosyal ağlarda paylaş

catlikethiief said:
4Ever said:
Bence çok zor olmasınıda istememiyorum. Kendi takımım şampiyon olması varken neden Sivas olsun. Ayrıca Sivaslıyımda : )

ama istemiyorum olmalarını

sivaslı olsam agzını yüzünü kırardım be abi.

Herşey futboldan ibaret değil. Sivas şampiyon olmayı hakedicek ne yaptı?
Sosyal ağlarda paylaş

deathl0rd said:
biyerde karşıma çıkıp söylerse zaten kırıcam :D:D:D ne biçim sivaslısın ulan bu kadar mı fanatiksin offf

Fanatik değilim Sivası sevmiyorum hatta o şehirden nefret ediyorum. Geçmiş bazı olaylar kişisel meseleler

neyse futbola dönelim sivasdan birşey olmaz.

Sivas spor haricinde bütün anadolu takımları şampiyon olsun istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu yine mi hortladı bu topik? Sivasspor şampiyon olacak bir top oynasın sonra destekleriz.

Ayrıca şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılan bir Sivasspor başında Bülent Uygun'la absürd komedi gibi bir şey olur.

Eski menajer yeni teknik direktör Bülent Uygun yine yumurtlamaya başlamış Mehmet Yıldız'ı alan şampiyon olur diye. Şampiyon olma ihtimalini %20 bile görse Sivasspor Mehmet Yıldız'ı yarım sezon daha tutar sonra en kötü bedelsiz yollar.
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:
Yahu yine mi hortladı bu topik? Sivasspor şampiyon olacak bir top oynasın sonra destekleriz.

Ayrıca şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılan bir Sivasspor başında Bülent Uygun'la absürd komedi gibi bir şey olur.

Eski menajer yeni teknik direktör Bülent Uygun yine yumurtlamaya başlamış Mehmet Yıldız'ı alan şampiyon olur diye. Şampiyon olma ihtimalini %20 bile görse Sivasspor Mehmet Yıldız'ı yarım sezon daha tutar sonra en kötü bedelsiz yollar.

Ben hortlattım. Sivasspor ligde şuan lider farkındamısın bilmem ama elle kolla değil kırmızıyla yeşille de değil delikanlı gibi top oynayarak lider. Bülent Uygun'la absürd olur demişsin Aragonnesten kötü teknik direktör mü Bülent Uygun beğenmediğin adam 2. ligden gelen takımı 2 sezondur zirveye oynatıyor farketmedin sanırım? En son ne zaman sivasspor maçını izledin bunu öğrenebilir miyim mesela bence senin izlediğin son maçları Fb-sivas yada bjk-sivas... Fenerbahçe'ye karşı defansif bir kurguyla çıktı diye mi eleştiriliyor bu kadar kazanmıştı diye hatırlıyorum...
Neyse haklısınız Sivas kötü eğreti bir futbol oynuyor... Hani Cem Yılmaz'ın bir sözü var "Neyle neyi satın almaya çalışıyorsun?" elindeki ekonomik güçle oyuncularla verdiği mücadeleyi taktir etmek yerine yok küçük takım yok bilmemne diye aşşağılamak güzel bişey değil bence...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...