Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yarına bilet aldım, 2bilet 30 tl oha ya... gözlük parası da aldılar hayvan bunnar.. gitsen bi de yemek yesen 25 tl de ona en az. al sana 70 tl bi günde.. eh gecesi var eğlencesi var taksimi var, içmesi var.. cık cık cık yaşanmaz bu ülkede arkaaşım..
Mesaj tarihi:
öğrenciliin kıymetini bilin :)
bu arada andatlyada migros açıldıktn sonra sine olayında cinebonus aldı yürüdü. ama hala hangi sinema dersen, MEGAPOLL ve hangi salon dersen SAOLN 2 tek geçerim..

perdesi devasa büyük. artı sahibini tanıyorum megapolün. adam böle ses sistemi hastası. saplantı gibi bişi herifde ses. antalyada hiçbiyerde olmayan ses sistemi adamın salonunda. özellikle 2. salonda filmden çıkın ca bi süre bişi duyamadıımı hatırlıyorum. o salonun ses sitemini ilk döşediklerinde dikey limiti izlemiştim. dağsa bomba patlayınca perde sallanmış... düşün matrixleri yüzüklerin efedileri vs hep orda izledim.. eer film manyaa arkadaşlarla ses süper ses için filme gidiceksen megapol. yok hem yiyelim hem filme gidelim fln kızlar gelsin dersek istemeye istemeye de olsa cinebonus. hoş uzun zaman oldu ordan taşınalı ya :(
Mesaj tarihi:
megapolün koltukları şusu busu çok rezaletti son gittiğimde, prestige benim eve daha yakın ona gidiyorum ben genelde, buna 3 boyutlu gidelim diye migrosa gittik =D
Mesaj tarihi:
çok iyiydi film inglizcesine gittim baya eğlendim
bi arada türkçesine gitmek lazım
gidenlere sorıyım yekta kopan filan varmı dublajda yoksa değişmiş mi değişti demişlerdide
Mesaj tarihi:
valla dünyada ingilizcesinin yerine türkçesini tavsiye edeceğim 2 film var, onalr da ice age ve yüzüklerin efendisi.. özellikle ice agein türkçe dublajı orjinal seslendirmeden daha başarılı kesinlikle.. eğer bu 3. filmde bi ing espri varsa ve türkçe dublajda yoksa, çok d üzülmem. çünkü türkçe dublajda olup da ing. d olmayan ve ing. de olsaydı da anlasalardı dah çok kopcakaları harika eklentiler var. mesela 1. filmde sidin çamur jakuzisine geri dönerken "işteee geldiim kuzu kuzu" diye mırıldanması... sadece türkçede var ^^ olur böle şeyler.. geneline bakmak lazım filmin :)
Mesaj tarihi:
jacabo said:

çok iyiydi film inglizcesine gittim baya eğlendim
bi arada türkçesine gitmek lazım
gidenlere sorıyım yekta kopan filan varmı dublajda yoksa değişmiş mi değişti demişlerdide

AYnı dublaj kadrosu önceki filmler ile. Haluk Bilginer, Ali Porazoğlu, Yekta Kopan var yine hatta bide Altan Erkekli katılmış aralarına. özellikle Haluk Bilginer'in sesi çok yakışıo Diego'ye :). Filme de bugün gidicem türkçe dubaljlısına yer varsa.
Mesaj tarihi:
ben ce de 3D über kullanılmamış. öle geldi yani. bu arada deli eğlendik, özellkle:

HANIM HANIM!!...

asdas ahuha bitirdi.. bi de mavi mi kırmızı mı süeprdi haha..

neyse aksaray historia da girdik. salakça bişi yaptılar. filmin ilk 20 dk sını çart die durdurup başa sarıp yeniden gösterdiler. reklamlar ve fragmanlar dahil. fazladan bi 30 dk daha izledik... yetkili eşeman yeni gelenler var karçırmışlar ondan baştan alcaz dedi. o.O na böle kaldım...

şeyin fragmanı vardı, kemirgen ajanlar. o überallesti. özellikle 3D yi çok sağlam kullanmışlar :D
Mesaj tarihi:
dory said:

sinemaya gittim bugun
dublajli izlemeyi reddettim dondum
inaniyorum ki basaricam.
ice age dublajlı izlenir.. 2+2=4tür.. shrekteki eşek seslendirmesinde memedalierbil edi mörfüden iyidir.. yüzüklerin efendisinin dublajı orjinal altyazılısından daha iyidir.. kar ve kaplan filmi asla orjinal izlenmez, kesinlikle türkçe dublajı bulunur izlenir, orjinalinden daha güzeldir çünkü.. bunların dışındaki neredeyse hiçbir film dublajlı izlenmez..
Mesaj tarihi:
35 tl verdik 2 kişi için şu filme. tek aklımda kalan o oldu. sinirlendim baya yani. annem benden önce biletleri almasa gitmezdim asla. bide filmin başında emeğe saygı filan yazıyor. cinebonus'un adam kazıklamasına da saygı gösterelim o zaman.

filme gelince 3d eğlenceli oluyor ama 3d var diye de filmleri ona göre çekiıolar. bana farketmiormuş bunu anladım :D ice age her türlü güzel yani :D
  • Yeni Oluştur...