tellos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 şimdi efendim hani alınan dosyalım varya işte orda şarkı resim vs var neyse bi gün tıkladım hiç bişe yok onun içinde bomboş ama ara da yazıca ismini buluyorum dosyayı içerigi aç diyorum bütün alınan doslarım çıkıyo, ama belgelerim-alınan dosylarımdan girince boş çıkıyo klasör nasıl eski haline gelir yardım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 My Received Files'ı açmayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 xpdeki başka bir kullanıcının alınan dosyalarına gidiyor olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 My Received Files dediğin alınan dosyalarımdan farklı bişemki o işte, ayrıca 1 tane kullanıcı adı var abi başka hesap yokki :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Yani bazen ufak bi sorun oluyo da, Alınan Dosyalarım ve My Received Files ayrı olarak Belgelerim'in altında tutuluyo. Biri Türkçe MSN tarafından öbürü de İngilizce MSN tarafından tutuluyo. Zamanında çok arıyodum dosyalarımı da dikkat edince farkettim bu olayı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar