Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışına taşınmak?

Cooldragon

Öne çıkan mesajlar

Yani..

Burada, buranin vatandasi, bir cafede bile calisirken saatine 15 dolar aliyor, bizde cogu kisi gunlugunu onu aliyor. Bir teknisyen 4-6 bin dolar aliyor aylik. Bizde senior yazilimcilar 4-8 milyar arasi alirken, burada 9-15 arasi aliyor gibi..

Giderlerde bu kadar buyuk fark yok..

Ayrica;

nedanko said:
Ama iste butun bunlarin hepsi tatli suda sazan mi olmak, tuzlu suda kopekbaligi balina mi olmak kavgasi.. Cunku biliyosun tatli suda en fazla sazan olursun, o da benim kolum kadardir ancak. oranin krali olabilirsin ama sonucta sazansin. Tuzlu sulara geldiginde binbir tehlikesi vardir, ama iste asil orada buyuk balik olabilirsin.. Tabi herseyin bir bedeli var..
Sosyal ağlarda paylaş

ben biktim

haftada gundemi 32423432 kere sicak baslikalrla degismiyen daha sakin daha akfa dinlenebilicek bir ulke ariyorum

-AKP sunu yapmis kooooos
-dur dur bilmemkim tutuklanmis gel buraya
-bilmemnereye bomba atmislar burdan devam
-dur lan pkk gene saldirmis gel gel
-gitme gitme ermeni geyigi bilmemne ulkesi kabu letcek
-miktir et bak patrikhane bilmemne istiyor
-salla onu AB bilmemne dayatmis
-seriat gelicek bak bilmemne olmus gel bole
-laaan gel maasin kirpilicak mezarda emekli olcan
-eyvah akp bisey yapti asin lan bayraklari
-bilmemne oldu bayrakalri ickarin
-tekrar asin (ki cogu vatandasin kafa yalama oldu bayrak konusunda)
-abov bilmemkim turkiyeyi rezil etmis gel gel
-dur lan bak amerika bilmemne demis

YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

biktim deliricem kafayi yicem
alin abicim gundeminizi canima tak etti
Sosyal ağlarda paylaş

Yasal yollardan gitmek o kadar kolay mı arkadaşlar? Önce ülkede bulunmak, en az birkaç ay geçirmek lazım. O birkaç ayı geçirirken kurslarda sürünmek lazım. Çalışma vizesi alana kadar ciddi bir iş de aranmaz. Niye adam seni alsın ki kendi vatandaşı dururken? Senin vizen yokken gel ben senin vizeni alırım mı diyecek? Vize alana kadar bir güzel paralar harcanır kurslarda, o arada paradan tasarruf edilmek isteniyorsa döttürik işlerde sürünülür. Vize çıkınca cesareti bulup ciddi işlere başvurulmaya çalışılabilir. Ama tecrübe konuşur burda da. Adam sana tecrüben var mı dicek? Sıfır geldiysen kendi ülkenden zor alır. N'apacak seni? Kendini ispat gerek. Kolay değil, kolay değil. Yukarıdaki bir arkadaşın dediği gibi gençlik ister bu tür atılımlar, bağımsızlık ister. Takılmışsan birine de yattı balık yan gider, bi de öyle bir durum var. Daha fazla para, daha fazla emek ve fedakarlık ister. Bir de en önemlisi şans ister tabii, tanıdık da isteyebilir. Uluslararası bir şirkette çalışmaya başlamış oraya buraya kayan kişiler şanslılar doğrusu. Bir de iş kurma durumunda güzel olabiliyor olay. Tabii onun için de daha fazla paraya ihtiyaç var ve sektör araştırması, birikim hede hödö. Ooof, of!
Sosyal ağlarda paylaş

Gecen gun Turk mahallesine gittim Londra`da. Felaket bir yer. Pis, sokakta zenci dilenciler, dukkan isimleri full turkce, icerde Kanal D falan izliyorlar, butun ameleler oraya toplanmis.
Kactim hemen.

Yani bir yere gideceksenizde Turklerden uzak durun. Sirf turkler degil tabi kacmaniz gereken.

Ingiltere, Amerika, fransa falan gibi ulkeler yerlesmek icin gittikce yanlis secim olmaya basladi. Imigrantlara karsi nefret buyuyor. Kanada, avustrualya, yeni zelanda, japonya, isvec, norvec hedefiniz olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

kanada yada avustralya direk gitmek istiyorum.Burda okuduğum üniversitenin bi anlamı varmıdır yani ne biliyim 4 yıllık açıköğretimle 4 yıllık istanbul üninin orda ismen onlar için hiçbişey ifade etmiyceğini sadece ordaki 4 yıllık olup olmayacağı ilgilendiriyor gibime gelio haksızmıyım.Birde ne üzerine yoğunlaşmalı sizce güzel derecede ps orta derecede flash bilgim var . başka konularda boyum 1.97 . başka başka hmm 6 senedir gitar çalıyorum felan bunların hangisi daha çok iş görür yurtdışında hangisine yoğunlaşmalıyım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...