Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Roma - Livorno , 19 Nisan 2008 , 18.00 (Kanal 24)


SturmVogel

Öne çıkan mesajlar

Yılın maçı bugün...

Fanatik derecede komünist gelenekli Livorno bu kez faşist kökenli Roma'yla deplasmanda karşılaşıyor. Ezeli rakiplerin her karşılaşması polis kuvvetlerin araya girmesiyle biten olaylarla dolu. Sonuç ne olursa olsun kıran kırana geçecek bir maç olacağı kesin arkadaşlar.

forza Livorno forumundan bir arkadaşın yorumu:

"İlk maçta çok gol pozisyonu bulmamıza rağmen 1-1 berabere kalmıştık. Roma o maçta çok kötü olmasına rağmen son yarım saatte kalemize hapsetmişti bizi. Şimdi daha formda olduklarını düşünürsek işimiz çok zor.

Aslında son haftalara bakarsak takımda inancını kaybetmiş gibi gözüküyor. Takım dibe oturmuş durumda ama 14. sıradaki Torino ile aramızda sadece 5 puan fark var. Zor fikstüre rağmen bir mucize neden olmasın?"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

roma faşist mi ki ya? ben romadayken arenanın orda işeyecek yer arıyordum 2 tane eleman bekleşiyordu oralarda, sorduk şansa ingilizce biliyodu bi tanesi anormal şekilde (%90'ı bilmiyor). alakasız şekilde konu lazio'lu musun romalı mısına a geldi. roma halklın takımı tabiki onu destekliyoruz hede hodo bir şeyler demişlerdi, yani faşist değil lan as roma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Auhaua koptum ya faşist kelimesi ve romaB)-İkiside yanyana gelemez,benden önce arkadaşlar zaten cevabını vermişler.Fakat b,r durum vardır ki son yıllarda tribünlerde güçlenen ultras ve boys grubu sol görüşlü olmadıklarını açıkça belirtirler,fakat curva nord'ta bulunan Fedayn grubu aşırı solcudur,Son olarak genelleme yapmak ne kadar doğru olur ama İtalya'da saol görülü takımların kırmızı,sağ görüşlü takımlar da mavi rengi tercih etmiştir.Bu arada livorno bugünkü beraberlikle interi bence şampiyon yaptı,ligde kalır mıd ersen,hayır kalamaz zaten koca bir yıl ligde kalmayı hakeden top oynamadınız;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Livorno'yla Lazio esas şeyler, diğerlerininki biraz fason. İnter'le Milan'ın bildiğim kadarıyla kişisel bir rekabetleri var siyasi kavgadan çok. Birinden ayrılanlar tarafından kuruluyor diğeri falan. Milan'ın eski başkanı Berlusconi de tamamen sağcı bir lider, onun döneminde biraz sağ diye parıldadı Milan'da, genelde öyle bir havası olduğunu sanmıyorum. (Yoksa bir istisna da o olurdu sağcı ve kırmızılı olarak :) ) Juve halk takımı zaten herkesin sevdiği takım. Roma'nın da "başkenti temsil ettiği" için gizliden gizliye siyasetten uzaklaştırıldığını okumuştum bir yerde.

Lazio her sene birkaç ceza alır. İsmini bile SS Lazio koymuş. Habire nazi selamı veren gol sevinçleri, futbolcularının siyasi demeçleri falan diye olay kapatılır.

Livorno komunizmin bokunu çıkarmış. Yanlış hatırlamıyorsam zaten liman şehriydi liman işçileri tarafından kurulmuştu azimle ve oradan geliyordu komunist yapısı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...