MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 yarın sabah 10 da Termodinamik sınavım var su anda hiç bakmadım şimdi sabahlasam hiç bişi olmicak sabahlamasam içim rahat etmicek naapcam ben bi turlu cozum bulamadım. cok sıkıldım yaw calısıyom bişey anlamıyorum kafam iyice karıstı yawwwwww.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 okulu bırak gürcistanda da terör örgütü kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 MON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 TLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 adamınbiri said: okulu bırak gürcistanda da terör örgütü kur. mantıklı olabilir de nie gurcistan bare belarus litvanya falan olsa en azından kızları guzel bea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ordan başla sonra bende katılcam dünyayı feth etcez nasıl fikir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 guzel fikir de rap yapmıcaz dimi ? :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 senin yanında yapman sen yokken kendi kendime takılırım ben burda eahfuaehfueafheaf:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 tamam iyi o zaman.. :D yaaaaw termodinamik yaaaw adam bi vermiş sınava 60 sayfa tablo ve formul kagıdıyla girioz soora da onların içinden formulu bulana kadar sınav bitiyo soru yapamıoz nedir bu kardesim bole yaw alla allaaa.... canım cok sıkılıo bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 montla sıç (ne yazdığını bile okumadan yazdım, tuttumu bakalım) edit:harbiden tutmuş.bu duruma çok iyi bir tespit. ayrıca abi termodinamik sağlam bi ders değilmi. çok lazımsa not basıcan kahveyi benim şuan yaptığım gibi sabahlıcan ayrıca demin sabah olduğunu öğrendiğim sınava bi baktım 16.30 diyo. sabahlayıp sıççam yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 termodinamik biz gelecek için planlar yaparken başımızdan geçenler değilmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 tuttu abi tuttu. ankaraya geliym beraber yaparız o işi toplasırız yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 azimle sıçan taşı delermiş kankam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 adamınbiri said: termodinamik biz gelecek için planlar yaparken başımızdan geçenler değilmidir? evet de basımızdan gecmiyo genelde baska yerlere de sıcrıyo. yarın sınavda 6 amfi acıcaklar 320 kişi sınava giricek olaya bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ohooo girmiş zaten size kasma boşver 2 tekila at birazda bira hayat güzel:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Mike said: azimle sıçan taşı delermiş kankam abi o azmi termoda 2 hafta onceden gostermek gerekiyo yaw. olay orada işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 adamınbiri said: ohooo girmiş zaten size kasma boşver 2 tekila at birazda bira hayat güzel:D cebimde 12 Y_ta_L var 4 gun gecirmem lazım neyin tekilasından bahsedion sen :D biraz kanyak var ondan cekiom arada. olmadı kolonyaya dadanıcaz artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 bak 2 milyonla iddaa oyna onu 50 milyon yap;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 2 milyona iddia oynayıp onu 0 yaparsam noolcak elimdeki 2 milyondan olucam buyuk risk 2 milyona 500 daha ekler bi UZUN ANADOLU alırım daha iyi (ule parasızlıktan anadolu içmeye basladık haa o da ayrı bişi param gelsin direk winstonuma kavusucam...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 yapmaaaa bunu yapmaa anadolu ne abi iğrenç ötesi bi sigara hatta bi sigara iğrenç olmak istiyosa anadoluyu baz almalı...valla ben cebimdeki paranın hergün 5 kağıdını davidoff'a yatırıyorum çokda mutluyum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 abi ben bi kere davidof alsam 2 gun yemek yiyemem :D 4 gun kaldı 4 gun sora winstonuma kavusuyorum. anadolu cidden guzel bi sigara deil ama hem uzun hem 2.5 Y_ta_L... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 west al hacı daha güzel yine aynı fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 yaw westi denedim bogazımı cok kurutuyo o olmadı yani west... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ders çalışsana sen aehfuaehufeahf:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 yaw calıssam ne calısmasam ne aynı okun laciverti işte sonuc fark etmicek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar