dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 bizimkiler kalabalık bi gürühla merterden alınacakmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 yanında nufus cuzdanın fotokopisi lazım bilet almak için kişi başına 1 bilet verilcek çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Walla arkadaşlar bizim arkadaşın üni'de birisinde 30 tane Eski Açık bileti olduğunu söylüyor ve arkadaş oradan 5 Kadar bilet almış. nasıl yapmışlar nasıl almışlar bilmiyorum ama bir şekilde cok sayıda bilet birilerinin elinde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 hehehe bilet buldum gslilerin arasında izleyecem maçı fenerbahçeli olarak ahahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 dikkat et hastalık kapma:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 yok be hacı ya 5 kişi avrupadan gelen misafirim var 3 bayn olan isveçli 2 türk erkek onlarla izleyecem :D Beşiktaş maçını da Beşiktaş tribününden izlemiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 insallah yanıma dusersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 toggie said: insallah yanıma dusersin >:D< sonra yer misin yemez misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 toggie said: insallah yanıma dusersin inş valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 sen de mi gs tarafından aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 yok ben fener tarafında olcam da hani yakın'a düşeriz inş diyorum sizin stadın düzeninde bilmiyorum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 LucifeL said: yok be hacı ya 5 kişi avrupadan gelen misafirim var 3 bayn olan isveçli 2 türk erkek onlarla izleyecem :D Beşiktaş maçını da Beşiktaş tribününden izlemiştim :Dfener gol atarsa ne yapcan :S nasıl sevincen yada gs gol atarsa herkez ayakta birbirine sarılırken zıplarken ne yapcan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 yaow şimdi yarın bilet alcamda fenerbahçe tarafına içeri fotograf makinesi sokabilirmiyim? tecrübesi olanlar bi söylesin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 sokabilirsinde hiç samiyene gs-fb maçı izlemeye gitmedim ne olur bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 onu soruyorum zaten ilk kez bi maça gitmiyorum herhalde:D deplesman takımı olarak ilk kez gidiyorum ama fotograf makineside götürmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 hiç riske girme, telefonla idare et. eski acıgın sag tarafında olacaksınız. eski acıktaki diger taraftarlarla ilişkiniz tamamen kesik durumda aradaki blok yüzünden. tahrik olmayınca satasmada olmuyor tabi. ancak kapalı ile bakışırsınız ama cok fazla madde alışverişi olmaz sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Ben Eski Açıkda olucam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 aa misafirlerimiz onlar bizim iyi davranın fenerlilere.. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 merterde 400 caddebostanda 400 bilet satılcakmış sadece kaynak:ünifeb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 parca parca ayrılmıyor biletler. online sistemi var biletix'in. satısa cıkacak olan tüm gişelerden 400 ün üzerinde bilet de cıkabilir, altında da. bi gise calısmasa digerinden cekilir yani geri kalanı. allah yardımcınız olsun valla deplasman maclarında bilet kuyrugunda cektigim işkenceyi bi ben bi de allah bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 sabah bilet sirasina gireceklere simdiden gl&hf :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 toggie said: insallah yanıma dusersininşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 cado said: LucifeL said: yok be hacı ya 5 kişi avrupadan gelen misafirim var 3 bayn olan isveçli 2 türk erkek onlarla izleyecem :D Beşiktaş maçını da Beşiktaş tribününden izlemiştim :Dfener gol atarsa ne yapcan :S nasıl sevincen yada gs gol atarsa herkez ayakta birbirine sarılırken zıplarken ne yapcan :Dbakacaz artık ama dayak yemeden çıkarsam o maçtan bana hiç bir şey olmaz buna eminim :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Alamadım ben bilet valla sıra gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 sağlık olsun geceden millet gitmiş heralde sıraya izdihamlar yaşanmıştır maça kaldı 3 gün nie hala burda maç topici kilitli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar