Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilet Tarihi

4Ever

Öne çıkan mesajlar

LucifeL said:
yok be hacı ya 5 kişi avrupadan gelen misafirim var 3 bayn olan isveçli 2 türk erkek onlarla izleyecem :D

Beşiktaş maçını da Beşiktaş tribününden izlemiştim :D
fener gol atarsa ne yapcan :S nasıl sevincen yada gs gol atarsa herkez ayakta birbirine sarılırken zıplarken ne yapcan :D
Sosyal ağlarda paylaş

hiç riske girme, telefonla idare et.
eski acıgın sag tarafında olacaksınız. eski acıktaki diger taraftarlarla ilişkiniz tamamen kesik durumda aradaki blok yüzünden. tahrik olmayınca satasmada olmuyor tabi. ancak kapalı ile bakışırsınız ama cok fazla madde alışverişi olmaz sanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

parca parca ayrılmıyor biletler. online sistemi var biletix'in. satısa cıkacak olan tüm gişelerden 400 ün üzerinde bilet de cıkabilir, altında da. bi gise calısmasa digerinden cekilir yani geri kalanı. allah yardımcınız olsun valla deplasman maclarında bilet kuyrugunda cektigim işkenceyi bi ben bi de allah bilir.
Sosyal ağlarda paylaş

cado said:
LucifeL said:
yok be hacı ya 5 kişi avrupadan gelen misafirim var 3 bayn olan isveçli 2 türk erkek onlarla izleyecem :D

Beşiktaş maçını da Beşiktaş tribününden izlemiştim :D
fener gol atarsa ne yapcan :S nasıl sevincen yada gs gol atarsa herkez ayakta birbirine sarılırken zıplarken ne yapcan :D
bakacaz artık ama dayak yemeden çıkarsam o maçtan bana hiç bir şey olmaz buna eminim :D:D:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...