Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2008 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Chris Paul en iyi sezonunu geçiriyor,süperstar seviyesine erişti neredeyse ama bruce bowen çok daha iyilerini de savunmuştu.Ben Bowen ı sahada seyretmekten büyük haz duyuyorum bu seride süper olacak.Spurs ün Hornets le karşılaştırınca tek eksiği uzun rotasyonunun yetersiz olmasıdır bence.
Mesaj tarihi:
Holy said:
Paul, Parker'ı savunur bence gayet. Parker öyle yayla gibi içeri dalarken ligin steal kralı olan Paul'a bol bol top kaybeder. Bu da onun moralini bozar ve oyundan düşürür. Parker'ın pas yeteneği de kısıtlı olduğundan çok bir işlevi olacağını düşünmüyorum bu seride.

Buna katılmıyorum, Bulletride'ın yorumu bence doğru. TParker'a anca fiziksel bir engelleme işe yaraycaktır. CP de bunu yapabilecek kuvvette değil.

Herşey bir yana, bu serinin kilidi, CP kendi takımını ne kadar KOŞTURACAĞINA bağlı. Sayı da assist de ikinci planda. Takımını oynatırsa CP, SAS geçilebilir. Ben bu topicde 3 kere falan söyledim: PlayOff deneyimi çok yüksek Spursün, normal sezona bakarak tahmin yapmak YANLIŞ olur. Bana sorarsanız gene de serinin favorisi SAS.
Mesaj tarihi:
Sas,Schumacher gibidir başarıya giderken yapmayacağı iş yoktur.O yüzden gençkan New Orleans camiası özellikle ilk 2 iç saha maçında sinirlerine hakim olurp;SA oyunlarına,hacklerine sert çıkışıp herhangi bir cezaya(bknz geçen sene:Amare),teknik faullere maruz kalmazsa bu serinin hakkını verecektir ve 7 maçta da olsa Spurs'ü geçecektir,ama sanmıyorum Sas ve Detroit'te bu ligde her takıma karşı üstünlük sağlayacak bir tecrübe faktörü var.

Ama yinede pozitif düşünmeye çalışıyorum şu Sas elensin artık diyorum, istemiyorum Spurs izlemek finalde falan.

Tahmin:4-3 Spurs
Plase:4-3 Hornets
X Faktör: Ginobili
Mesaj tarihi:
Devam eden serilere gelirsek,bu gece sadece Detroit-Philadelphia maçı var.Serinin 6.maçı ve dış sahada gelecek bu galibiyette Detroit biraz geçte olsa Orlando'nun rakibi olacak.Phila gerçekten ilk 3 maçta 2 galibiyet alarak bize bir acaba? dedirtti ama Detroit'e benim güvenim sonsuzdu ve devamındaki 2 maçı kazanıp,şu an da 6. maçın ilk çeyreğini 30-12 önde kapatıyoruz.Phila %25,Pistons %69'la hücum ediyor ve işin bir ilginç yanı ilk çeyrek biterken Sixers'ın henüz 1 tane bile asisti yok,Evans'ın aldığı 2 hücum rebosu olmasa 10'u geçemeyeceklerdi bu çeyrek,hazır TNT yayını bulmuşken maçı izlerim dedim, yarınki dersi kaçırma pahasına fakat Detroit sandığımdan fazla rahat ilk yarıdan sonra yatarım umarım sabah ufak çaplı bir şokla karşılaşmam,bu gidişatla zor zaten ikinci çeyreğede iyi başlamadı Phila.

ps : Düzeltiyorum,asistler olmaya başlayınca Phila hücumu kaostan biraz kurtuldu ve 2.çeyrek bize izlenebilecek bir maçın haberini verir gibi biraz.
Samuel'in saçlara bitiğim bu arada lol
Mesaj tarihi:
Luinir said:
Cumartesiyi pazara bağlayan gece 02.30 da pistons-magic maçını veriyor ntv.

harika

bu gecede(cumayı c.tesiye bağlayan gece) utah maçı var 05:30da
Mesaj tarihi:
Magic ile geçte olsa eşleştik.Sixers'ın bizden 2 maç alarak uyuyan devi uyandırdığını düşünüyorum,son oynadığımız 2,5 maç play-offlarda Lakers'ın Denver'ı domine ettiği maçlarla beraber en baskın oyunlardı 2008 play-off ilk turlarında.Son 5 senedir yaptığımz konferans finallerindeki halimize nazaran en geniş ve oturmuş kadromuza sahibiz.Maxiell Rashard'a,Tayshaun Hedo'ya kitlenir.Sheed gerekirse de Amir,Theo sırayla Howard'ı bezdirir.Zaten guard eşleşmelerinde çok ezici bir üstünlüğü var Pistons'ın vidalar konusunda.

4-2'ye şezlongu açar Magic,doğu finalinde de Boston'ı bekleriz.
Mesaj tarihi:
Evet Orlando'nun zayıf karnı guard pozisyonu.Zaten bu işi zaman zaman Hidonun yaptığını biliyoruz.İkinci olarak Detroit'in bariz bench üstünlüğü var.Superman'i Pistonsa karşı izlemek çok zevkli olacak.Magic topları ona verdiği sürece Pistons'ın işi kolay olmaz ancak her ne hikmetse her maç Dwight'la oynamayı unutuyorlar işte o zaman sıkışıyorlar.
Hedo-Prince eşleşmesi ilginç olacak.Birde Billupsı Nelson yerine başkası savunabilir belki.
Mesaj tarihi:
"Kobe Bryant has won the NBA’s MVP award for the first time, the Los Angeles Times reported on its Web site Friday night, citing anonymous sources familiar with the outcome of voting by media members.

The newspaper reported that commissioner David Stern will be in Los Angeles next week to present the trophy to Bryant.
Mesaj tarihi:
Artık Nba takip etmeyi bırakabilirim,sonunda üstada MVP'yi veriyorlar duygulandım şahsen,ghetto-boy Cp3 birkaç sene daha bekleyebilir.

Tek 4-3'lük serinin Atlanta-Boston serisinin olması da ayrı bir ilginçlik...Biz batı takımlarından beklioduk Phx'den,Dallas'dan 4-3'ler;Atlanta'ya nasipmiş.

Boston normal sezonu rotasyona yayarak,yıldızlarını ekonomik kullanarak domine etti ama bu saatten sonra bir şampiyon adayıysa bu takım Allen yeri gelecek bir maçta 8 üçlük atacak,Garnett 20 sayı 20 reboluk performanslar sergiliicek...Yeri gelecek Pierce 30-10-10'la triple çakacak.Yani bu üçlüden birinin baskın olarak sahneye çıkması lazım periyodik olarak.
Mesaj tarihi:
Utah sezon içindeki galibiyet derecesiyle en iyi 5. olsada,tüm play-off takımlarına karşı bariz üstünlüğü var yaptığı maçlarda.Seri 7 maça fit,ama kim geçer bilemem...Bana göre tecrübeden ve uzun süreden beri birarada oynamanın avantajıyla Utah,saha avantajıyla da LAL birbirine üstünlük kurar.
  • Yeni Oluştur...