BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 2 garden 2 staples garden staples garden 2 boston 2 lakers alır 5.maç garden'da olur.
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Final serisi abi bu. 2 Boston 3 LA 2 Boston
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Hayda konferans finaline gitti aklım. Neyse böyle büyük camiaların derbi maçlarında iç-dış saha farketmez diyerek,sıyrıliim politik bir edayla. =]
bya Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 son yıllarda flop'ların kralını amerikalılar, hatta onur gurur diye dolaşan zenci oyuncular yapıyor. derek fisher baron davis ve daha bilimum isim. tabi arjantin ve ispanyollardan öğrenmişlerdir, ama tiyatral yeteneklerinin hakkını yememek lazım onların da.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Kim yapıyorsa alacak ceza işte , sorun değil kimin yaptığı.Ama Calderon gibi bir marka varken diğerleri takipçi firma olur ancak.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Lakers Spurs serisinde Tim Duncan ı nasıl iyi tuttuysa Garnett i de iyi savunur diye düşünüyorum.Pierce ı Kobe tutar muhtemelen değişmeli olarak öyle kapışmaları seviyor Kobe.Saha içinde en kilit şey Odom ve Ray Allen ın performansları ve benchin katkıları bence.Lakers bench i sezon başından beri çok istikrarsız.Boston benchinde her ne kadar bekleneni tam olarak veremeselerde Posey,sam i am ve hırslı uzunlar var.Bu Boston ın artısı.Odom kafasına sayı yapmayı koyarsa onu durdurabilecek hareketli 6uzunu bi Garnett var o da herhalde Gasolla meşgul olur.Bu da Lakers ın artısı.Ben yine Lakers ı bir adım önde görüyorum ama belli olmaz finallerde bir şey
elm Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Gasolun garnetti tutacağını sanmıyorum , perkins - gasol , garnett - odom eşlesmesi olucaktır.Duncan karşısında bile kendini ispatlayan bir gasol perkinsi bütün seri boyunca denize dökücektir.Odomunda savunmada zorlanacak olsa bile garnett oyun stilli olarak kendisine benzeyen bir oyuncu lakersın bu eşlesmeden de çok fazla zarar göreceğini sanmıyorum.Lakersın en büyük dezavantajı pierce'ın savunması olucaktır.Ne radmanovich , ne walton onu biraz bile yavaşlatamaz , ariza olsa belki bişiler yapabilirdi ama oda uzun süredir sakat(belli şu an da sakat tam olarak bilmiyorum).Ray Allen'ın da seatleda yaptığı gibi lakersa olan farklı motivasyonuyla patlama ihtimali var.Guard konusunda rondoyu finalleri kaldırabilecek bir oyuncu olarak görmüyorum.Cassell'in ahı gitmiş vahı kalmış.Lakers pg'ler konusunda daha avantajlı görünüyor.Bir pjax takımı olarak lakers savunmasının belli bir seviyenin altına düşmeyeceği kesin serinin kaderini boston'nın bizi ne kadar yavaşlatabileceği belirleyecek ve kobe'yi de hesaba katarak lakers fazla zorlanmaz demek mantıklı bir tahmin olur kanısındayım. Bir de bu takımların playoff maceralarına bakmak lazım.4-0 , 4-2 (kobe sakatlanmasa bu da 4-1 olurdu) ve 4-1'le belkide nba tarihinin görebileceği en zor batıdan gelen lakers , 4-3 , 4-3 ve 4-2 ile detroiti bir kenara bıraktığımızda vasat doğudan gelen boston.Sonuç olarak bostonın kazanacağına inananlar için çok üzücü bir seri olarak geçicek.5. maçta staplesta bitebilir yani 4-1 olmadı 4-2 lakers geçer diyorum.
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 inş elm haklı çıkar =p ama biz alırız gibime geliyor gene de ya. boston pek ümit vermiyor bence.
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 elm said: Gasolun garnetti tutacağını sanmıyorum , perkins - gasol , garnett - odom eşlesmesi olucaktır.Duncan karşısında bile kendini ispatlayan bir gasol perkinsi bütün seri boyunca denize dökücektir.Odomunda savunmada zorlanacak olsa bile garnett oyun stilli olarak kendisine benzeyen bir oyuncu lakersın bu eşlesmeden de çok fazla zarar göreceğini sanmıyorum.Lakersın en büyük dezavantajı pierce'ın savunması olucaktır.Ne radmanovich , ne walton onu biraz bile yavaşlatamaz , ariza olsa belki bişiler yapabilirdi ama oda uzun süredir sakat(belli şu an da sakat tam olarak bilmiyorum).Ray Allen'ın da seatleda yaptığı gibi lakersa olan farklı motivasyonuyla patlama ihtimali var.Guard konusunda rondoyu finalleri kaldırabilecek bir oyuncu olarak görmüyorum.Cassell'in ahı gitmiş vahı kalmış.Lakers pg'ler konusunda daha avantajlı görünüyor.Bir pjax takımı olarak lakers savunmasının belli bir seviyenin altına düşmeyeceği kesin serinin kaderini boston'nın bizi ne kadar yavaşlatabileceği belirleyecek ve kobe'yi de hesaba katarak lakers fazla zorlanmaz demek mantıklı bir tahmin olur kanısındayım. Bir de bu takımların playoff maceralarına bakmak lazım.4-0 , 4-2 (kobe sakatlanmasa bu da 4-1 olurdu) ve 4-1'le belkide nba tarihinin görebileceği en zor batıdan gelen lakers , 4-3 , 4-3 ve 4-2 ile detroiti bir kenara bıraktığımızda vasat doğudan gelen boston.Sonuç olarak bostonın kazanacağına inananlar için çok üzücü bir seri olarak geçicek. ttnet beykoz-lakers serisi sanki anasını satayım.
elm Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Boston ttnet beykoz değil ama Rondo khalid el amin kadar etmez bence :D Neyse lakers ilk iki maçtan 1 ini çaldığında gene konuşuruz.
Holy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 3. maçta 3-0 Boston olursa konuşmaz mıyız :(
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 elm said: Boston ttnet beykoz değil ama Rondo khalid el amin kadar etmez bence :D Neyse lakers ilk iki maçtan 1 ini çaldığında gene konuşuruz. Rondo'yu tek beğenen ben miyim? 80 küsür sayılarla maç kazanan bir takımda yaptığı istatistikler bile gayet yeterli-ki,istatistkilere sığmayan bir ön alan baskısı var.Point guard eşleşmelerinde en hüsrana uğratıcı adam olan Billups'a karşı bile gayet güzel oynadıki,serinin ibresini Boston'a çevirenlerden biri de gayet buydu. (Big Shot'ım ne kadar kendini sahaya verdi tartışılır ama olsun)
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Bu arada bloglarda gezinirken rastladım,çok vintage foto =] :
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 o oyunun en iyi oyuncusu Kareem Abdul Jabbar'dır.Benim için oynanabilir ve haz veren ilk basketbol oyunudur kendisi. Ondan sonra NBA Live serisine kadar başka hiç bir basketbol oyunundan haz alamadım. Tabi o nba'de biryere kadardı suan feci bozdular kaliteyi
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Live ise 98 güzeldi. İlk orjinal oyun olarak kendisine para kıymıştım.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Bence en güzeli 96'idi. O bir ilkti ya. 95'ide vardı sanırım ama dos oyunuydu ve kötü yapmışlardı tutulmadıydı galiba. Birde her oyuncunun kocaman resmini fln koymuşlardı. Her takım için ayrı ayrı arka planlar hazırlanmiştı. edıt:Tabi 96'da dos olabilir tam hatırlamıyorum :)
toggie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 garnett bırakmaz artık bu dakkadan sonra gibi geliyo.
Uthmatar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 elm said: Boston ttnet beykoz değil ama Rondo khalid el amin kadar etmez bence :D Neyse lakers ilk iki maçtan 1 ini çaldığında gene konuşuruz. Detroitte Gardenda maç kazandı sonuç ortada.Ayrıca odom ve garnett kıyaslamana hayran kaldım.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Garnett ligin en zeki ve fiziğini en yararlı kullanan uzunu olabilir ama Garnett'i Gasol'e verirse Rivers (ki sanmıyorum ne olursa olsun Perkins savunmalı Gasol'ü en azından fizik avantajı ile perdeyi boş bırakmazlar) Odom çok can yakar,uzun rotasyonlarında tam bir joker adam. Eşleşmeler: Gasol-Perkins Odom-Garnett Kobe-Pierce şeklinde olmalı tam pozisyon karşılıkları bu olmasada,Fisher Rondo'yla rahatsız edilip Ray Allen serbest oynar büyük ihtimal.Zaten üçgen hücuma pek katkı ağlamayan Lakers 2.uzununu (TUriaf-Radman-Walton vs vs) boş bırakma kumarı oynanabilir perdeleri sıkı tutmak adına. Sonuçta Lakers'ın asıl silahı olan üçgen pas aralarını rahatsız ederek,Lakers'ı hücum süresi paniğine sokup yine tüm topları Kobe'ye attırtma olayını uygulayacaktır Boston.Ayrıca Play-offlar da toplam 3 maç veren (Utah maçlarının 1'ide biraz Kobe'nin sakatlığı ile oldu) Lakers ilk defa bir seride zor duruma düşebilir,hatta 2-0 geriye bile düşebilir.Bu durumda izlemek istiyorum Lakers'ı,sonuçta favori çıktıları bir 2004 finalinde tarafımızca 4-1 (Hatta aldıkları tek maç son saniye mucizeleriyle) ile hüsrana uğradıkları gerçeği var,aynı durum söz konusu olmasa da Boston favoridir.
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 nba stüdyo; part 1 - http://video.google.com/videoplay?docid=-2457834601250693523 part 2 - http://video.google.com/videoplay?docid=-6215616953058029756 part 3 - http://video.google.com/videoplay?docid=1436192744661398041 part 4- http://video.google.com/videoplay?docid=-5553889859637974447 part 5 - http://video.google.com/videoplay?docid=374926569295278743
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 @bulletride güzel yazıyosun da çok ağır piston fanatikliği oluo yazılarında analiz güme gidiyo sölemeden edemedim
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ajan aslında Oregon'da akrabalar yaşadığından bir Portland hissiyatım vardı Bulls dağıldıktan sonra ama Detroit her zaman desteklediğim takımdır.Yani tutkuluyum bu takıma karşı,aksini iddia etmem doğrudur. Hem Kaan Kural'ın Boston fanatiği , İsmail Şenol'un da Atlanta hastası yazıları çok vardı çeşitli sitelerde; bloglarda...Ben kendi halimde 1-2 şuraya karalamışım Detroit cümlesi çok mu? =]
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Hehehe bullet ın kütük detroit o yüzden öyle..
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ehe olabilir valla yok detroit hakkında yazarken tmm boston-lal finali hakkında yazarken bile detroite gönderme var onu kastetmiştim ben:D
Öne çıkan mesajlar