toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ulaaan o ne bloktu garnett'in yedigi beeaaah. izlemeye doyulmaz.
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 gecenin bloğu garnett'ın yediği diil de wallace'ın davis'e attığı blok seçilmiş ama ilk 5 harakette garnett'ın yediği blok 1. nası bi seçim bu?
lucretia85 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Lakers-Spurs 93-91 bitti ve seride durum 3-1 oldu.Baştan sona çok ilginç bir maç oldu. Lakers hep bir adım önde olan taraf oldu maç boyunca.Spurs sürekli geriden takip etti ve ne zaman eşitliği sağlasa öne geçme fırsatını değerlendiremedi. Benchten Brent Barry önemli katkı yaptı ama diğerleri Oberto,Horry neredeyse yok gibiydi. Lakers maça iyi başladı daha sonra oyun biraz dengelendi.Fakat inanılmaz hücum ribaundu aldılar.Hele ilk çeyrekte yanılmıyorsam aldıkları hücum ribaundları Spurs'un savunmada aldıklarından fazlaydı. Spurs maç boyunca bir türlü hücumda ve şutlarda ritm bulamadı.Üstelik Lakers'da Fisher ve Odom gibi önemli isimler erken faul problemine girmişti.Buna rağmen sanki yokuş yukarı hücum ediyorlardı.Ginobili bir önceki maç 30 sayı atmıştı bu maçta 4 sayıda kaldı.Son olarak belirtmeden edemeyemeceğim maçın bitimine 2.1 saniye kala açık alanda Fisher, Barrye bariz faul yaptı ve hakemler bunu göremedi.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bryant kupayı los angeles'a getiricek gibi. izleyin rahatlayın
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 cok bi fake gibi duruo kobe nin ucusu o videoda
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 fake zaten :) bir de arabanın üzerinden zıplaması vardı :P
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 mokoko said: cok bi fake gibi duruo kobe nin ucusu o videoda ya yanda başkalarıda var bakamadım onlara ama arkadaş bunu tv de izlemiş. zaten kobe nin aston martin üzerinden atlayışı da var bu yeni ama :p
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 31 MAYIS CUMARTESİ SAAT YAYIN NBA Detroit Pistons - Boston Celtics 03.30 CANLI
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Rebo.larda bu kadar ezildiğimiz bir maçta son saniyeye kadar kazanma şansımız vardı. 3.çeyrek bir ara fark 20 lere varmıştı ama güzel geri döndük,o geri dönüş galibiyet getirsiydi gazımız finale kadar götürecekti bizi. Yazık oldu,şimdi çok çok tansiyonulu bir 6. maç olacak...Alışığız bu tarz maçlara ama 7. maçta bir deplasman galibiyeti daha alınır mı orasını bilemiicem. Bu arada takım olarak aldığımız toplam 25 rebound'ı rezillik olarak görüyorum.42-25 gibi bir fark var rebound'larda ve maça ortak olabilmişiz,çok ilginç.
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bırakmadı boston son faul ikinci yerine ilki girseydi bi şans olabilirdi ama yani hep şans, kolaylık olmadı. ray allen yönetti bi de.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ray allen paticik forumlarına takılıyor bence. dediklerimden sonra neler yaptı djkasdkas bullet 1 kaldı 1! büyük konuşmayı sevmem aslında ama eğleniyorz işte :D
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Şimdi ya Pistons 20 sayı geriden gelip maça ortak olup kaybettiği maçın moralsizliği ile evinde yenilip 6. sende 4. kez aynı senaryoyu yaşatacak,ya da benim bildiğim elemanlarsa bunlar oturup bir güzel 3-2'den comeback yapacaklar. Ama ne olursa olsun tam bir konferans finali,adına yakışır bir şekilde oluyor. Sonuçta şampiyon doğudan çıkacak =]
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ray fena üçlük sokmuş.. palace da bitirelim şu seriyi of of süper olur. :D
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ne çok boston taraftarı varmış... Yoksa bunlar daha çok "anti-pistons" taraftar mı?
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ben şahsen anti-pistons, anti-spurs taraftarıyım. Onun dışında Nuggets taraftarıyım ama ovnaj yediğimiz için çok sözünü etmiyorum bu aralar :P Nuggets olmadığına göre pistons ve spurs'un elenmesi beni tatmin etmeye yeticektir :P
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 sostizm said: ne çok boston taraftarı varmış... Yoksa bunlar daha çok "anti-pistons" taraftar mı? bostonluyum, bir tek spurs e antiyim. :)
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Madcat said: detroit 4-3 alcak :p el atmışken bide kupon yapsana bize ?
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 gönlümden öyle geçio yahu :) yoksa sene başından beri boston diom dur bakayım var mı postum :D edit : buldum aha
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Boston'ın içerdeki savunması zayıf demişim sene başında,adamlar ligin en iyi pota altı savunmacısına sahipti bu yıl,artı takım savunmaları zaten en iyilerden. Çaktırmayın hehe
Uthmatar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Bostonluyum anti lakers sadece sevemedim bir türlü bir tek kerim abdul jabbarı severdim onuda az izleyebildim zamanında zaten.
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bu gece staples center'da gönlüm hovarda hobarey.
Öne çıkan mesajlar