Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 pierce ın faulden soraki suratı bitirdi beni:D lebron son 2-3 hücumda saçmaladı 3lük atcakken penetre fln onu da atamadı verdi maçı
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 sevindim iyi oldu boston-detroit çok zor geçicek %51 üstün gördüğüm taraf bile yok
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ewet uzun zamandır izlediğim en güzel maçlardan dı, savunmacı takımlar oyadımı daha güzel oluyor maçlar..
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 yalnız ray allen böle oynarsa bostonın işi baya zor
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 sevindim, lebron her patladiginda mutlu oluyorum gecen seneki spurs finalinde ayari aldiktan sonra Duncan'a dedigi "Bu lig benim olacak bir kac yila" lafindan sonra...
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 kıskanma adamı, hemen ezikten yana olma tribi :D bende bazen kızyorum fakat leb clewland dışında iyi herhangi bir takıma gitse açık ara şampiyon olur, bende üzüldüm açıkcası, bostonuda sviyorum ama böle yıldız oyuncuları izlemek ne yapcağını merkala beklemek daha güzel oluyor..
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 finalde supuruluyorsan oturup "ne yaptim, ne yapmaliyim?" diye dusuneceksin got kalkikliginin o an inmesi lazim, ona buna laf yetistirmekle ugrasmayacaksin. ezikten yana olsam cleveland'i tutardim ayrica :P
rLx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 detroit çakar 4-1 alır seriyi. ayrıca celtics maçı balıyla yendi.
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 rLx said: detroit çakar 4-1 alır seriyi. ayrıca celtics maçı balıyla yendi. ::o
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 HellHound said: ezikten yana olsam cleveland'i tutardim ayrica :P ben duncn ı kastetmiştim, böle mülayım memur gibi adam, ayrıca bu senede geçen sende clwdı lebjam taşıdı, bende olsam kimseye top göstermezdim
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Rakibimizin belli olmasına sevindim çok bekledik,çökelti oluşturduk neyse... Saha avantajını gördükki bu sezon baya fark yarattı,bu Detroit'imin tecrübesine sökmez demek istiyorum ama futbol ve baseball'dan sonra basketbol şampiyonluğunuda aç Celt'lerin desteği hafif çemkiriyor...Ama 4-2 alırız diye düşünüyorum. Bu arada Lebron'un tek hayvan serisi bu maç oldu,eğer sazı eline daha erken alsaydı bu Boston'ı 4-2 ile bile geçerdi Cavs...Ama Cavs'ın ilk 5 ve bench oyuncularının bir farkı yok,hiçbir oyuncu rotasyondaki rolüne alışamadı ve Lebron'un liderliğini de çok aşırı kavrayamadı gibi gözüküyor. Yanlış kadroya sahip Mike Brown yoksa Lebron'u çok iyi kullanıyor (ya da Lebron onu) önümüzdeki yıllarda yine de Orlando ile beraber doğunun hanedanı onlar. Ama şimdi Boston-Detroit gg
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 pazartesi gecesi sas-hornets maçı da böyle olursa mis olur.
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 pazartesiyi salıya bağlayan gece sabaha karşı (saati unuttum şimdi tam)
rLx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 boston = bayern munich son4 de elenirler. bayern zenit ten nası fark yediyse boston da detroit ten 1 maç alarak elenir. zenit nası uefa yı aldıysa detroit nba yi alır
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Kalede Garnett olursa zor. Penaltılarda Boston geçer.
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 d'antoni david lee ve renaldo balkman fazla süre vermeyi düşünmüyormuş. şutu olan, skor gücü yüksek olan oyunculara yönelecekmiş. utah deron ile 2013-2014 sezonuna kadar sözleşme yenileme teklifinde bulunacakmış. deron da teklife sıcak bakıyormuş, söylenen miktar 80 milyon dolar. raptors nesterovic in sözleşmesinin opsiyonunu kullanacakmış. barkley las vegas da bir kumarhanede kumar oynamış ve 400 bin dolar borcu varmış. ron artest sacremantoda kalacakmış. redick yönetime isyan bayrağı çekmiş. daha fazla süre almak istediğini belirtmiş. benchde oturmaya niyeti yokmuş. dwyane wade annesine kilise almış. andrew bynum sol dizinden çarşamba günü artroskopi olacakmış. mutombo dedemiz devam kararı aşamasındaymış. koç-taraftar-ailesi tam destek vermiş kendiside vücudunun bu tempoyu hala kaldırabileceğini söylüyor yaş 42. yao yardımdan kaçmadı çin de myd gelen deprem felaketi için 2milyon$ bağış yapmış. isiah thomas draft için oyuncu izleme göreviyle avrupada bulunuyormuş ve battierde pekin olimp.da oynamıcakmış.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Balkman'ı direk alalım bize düşünmüyorsa D'antoni,Hayes ile kafa kafaya takas ederiz adamın savunma direnci süper. Bu arada David Lee her sistemde oynar,saçmalamış ilk başta Zachary'i okutsun onu da Curry ile çarpsın.
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 UTH elenince tüm ilgimi yitirdim bu sene play offlara ama gene de kalktım saat kurup izliyorum NOH-SAS maçını, Manu çuvallıyor ama buna rağmen SA ilk çeyrek sonuna doğru halen önde. Hiçbirine pek sempati duymuyorum ama nedensa kendimi bu maçta NOH tutarken buldum...
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 charlotte'dayken hornets'a daha bi sempatim vardı şimdi çaykur rizespor tadında benim gözümde nedense =P
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 NOH alsın hepinize benden 1 hafta ban :p adsfds duncanın ifadesizliğine 1 yüzük daha yakışır, yakışsın. pls.
Öne çıkan mesajlar